Ladataan...

Tarjoa rakkaimmillesi tämä upea mahdollisuus suunnitella lahjansa itse GLAMIRAN LAHJAKORTTIEN avulla.

1. Lahjakortin mallit

2. Lahjakortin yksityiskohdat

Nimesi
Nimesi
Sähköpostiosoitteesi
Viesti
1,00 €

GLAMIRAN LAHJAKORTTIEN YLEISET SOPIMUSEHDOT

  • Voit lunastaa GLAMIRAN lahjakorttisi vain GLAMIRAN verkkokaupoissa.
  • GLAMIRAN lahjakortteja ei voi muuttaa rahaksi.
  • Tilauksen tehtyäsi summa veloitetaan tililtäsi. GLAMIRAN lahjakorttitilille jäävää summaa ei voi vaihtaa rahaksi. Voit käyttää jäljelle jäävän summan myöhempiin ostoksiisi.
  • GLAMIRAN lahjakortit ovat voimassa GLAMIRAN verkkokaupassa yhden vuoden ajan niiden myöntämispäivästä lähtien.
  • Vastaamme mielellämme asiaa koskeviin lisäkysymyksiin osoitteessa palvelu@glamira.fi
Glamira-Logo Sisäpuolella

Glamiran sormuksien sisälle kaiverretaan yrityksen logo, kuten kuvasta Valitse, haluatko kaiverretun logon sormuksen sisälle.

GLAMIRA logo sisäpuolella Ilman logoa Logolla

Paraiba turmaliini

Paraiba turmaliini on hyvin harvinainen turmaliinivalikoima, joka erottuu neonisinisistä, vihreistä ja sinivihreistä väreistään. Laboratorioilla luotuilla paraiboilla on samat ominaisuudet kuin luonnollisilla. Tämän upean kiven suosio johtuu sen suhteesta elämään, rakkauteen ja maahan sen vaikutusten kautta chakroihin. Ammattimainen leikkaus tuo lisäksi esiin näiden kivien poikkeuksellisen kirkkauden ja ainutlaatuiset sävyt.

Timantti

Timantit ovat olleet arvostettuja ja ihailtuja jalokiviä aina muinaisista ajoista lähtien. Timantit ovat muodostuneet yli miljoona vuotta sitten maanpinnan alapuolella satojen kilometrien syvyydessä, ja ne ovat jalokivistä kaikkein kovimpia. Timantit tunnetaan olevan ”jalokivien kuningatar ja kuningatarten jalokivi”. Kaikki Glamiran timantit ovat taatusti konfliktivapaita.

Sitruuna Kvartsi

Luokiteltu puolijalokiveksi, Sitruuna kvartsi kiehtoo koru rakastavaisia tuoreella värillään. Sitä esiintyy useimmiten väri vaihtoehtoina kirkkaasta sitruunasta hyvin eloisaan keltaiseen. Tämä kivi on tunnettu voimakkaastaan ja korkean energia ominaisuuksistaan, joka poistaa negatiiviset tunteet, itseluottamuksen puute ja joka nostaa käyttäjän tunnelmaa ja tuo luottamusta.

Zultanite

Luokiteltu puolijalokiveksi, Zultanite on todella suosittu sen ainutlaatuisesta väriä muuttuvasta piirteestään. Riippuen valonlähteestä ja eri suunnista, tämä harvinainen jalokivi on näkyvissä erilaisissa sävyissä. Limenvihreä päivänvalossa ja persikan ja kirsikan vaaleanpunainen hämärässä.

Laboratoriossa luotu timatti

Laboratoriossa luodut timantit tarjoavat samat ominaisuudet kuin luonnontimantit, ilman kaivostoiminnan eettisiä ongelmia ja ympäristöhaittoja. Valmistaminen tapahtuu täsmälleen samaan tapaan kuin luonnontimantillakin, se vie vain huomattavasti vähemmän aikaa. Prosessi on erittäin ympäristöystävällinen, ja sillä saadaan luotua täydellinen klooni timantista. Itse timantista luodaan hiiletön halkaisija. Tämän jälkeen timantit voidaan erottaa toisistaan ja ne luokiteellaan HRD- ja IGI-laboratorioiden toimesta 4C:n mukaan (cut, colour, clarity and carat)

Vihreä Topaasi

Luokiteltu puolijalokiveksi, Vihreä Topaasi on Topaasi-perheen jäsen, jonka vihreä väri usein liittyy uskollisuuteen ja rakkauteen. Se tarjoaa sisäisen kehon rauhaa, älyä ja auttaa ratkaisemaan ongelmia ja saamaan hyvän terveyden.

Vihreä Safiiri

Luokiteltu jalokiveksi, Vihreä Safiirin erityinen väri vaihtelee mintunvihreästä tummaan runsaaseen vihreään raudan läsnäolon kautta. Sanotaan, että tämä harvinainen jalokivi on hyvin rauhoittava ja että se rauhoittaa silmiä ja nostaa käyttäjän luotettavuutta.

Oranssi Safiiri

Luokiteltu jalokiveksi, Oranssi Safiiri saa oranssista väristä rakastavien sydämen lyömään nopeammin. Sen vaalean oranssisesta väristä punertavan oranssiseen väriin rauhoittaa sydämesi ja mielesi, vapauttaa sinut negatiivisista ajatuksista ja aktivoi iloisia energioita.

Timantti

Timantit ovat olleet arvostettuja ja ihailtuja jalokiviä aina muinaisista ajoista lähtien. Timantit ovat muodostuneet yli miljoona vuotta sitten maanpinnan alapuolella satojen kilometrien syvyydessä, ja ne ovat jalokivistä kaikkein kovimpia. Timantit tunnetaan olevan ”jalokivien kuningatar ja kuningatarten jalokivi”. Kaikki Glamiran timantit ovat taatusti konfliktivapaita.

Musta Timantti

Metallinkiiltoinen Musta Timantti antoi kasvot mustille jalokiville

Ametisti

Puolijalokiveksi luokiteltu Ametisti on kvartsi-mineraalin violetin sävyinen kuulas muunnos. Ametistin kaunis väri tulee usein sen kristallirakenteessa esiintyvästä rautaepäpuhtaudesta, mutta myös luonnollinen altistuminen säteilylle voi värittää kiven.

Vaaleanpunainen Safiiri

Jalokiveksi luokiteltua vaaleanpunaista safiiria pidettiin erittäin harvinaisena, ennen kuin uusia esiintymiä löydettiin Madagascarilta 1900-luvulla. Vaaleanpunainen lukeutuu safiirin harvinaisimpiin väreihin. Näitä kiviä tavataan kaikissa eri värisävyissä pastellipinkistä kirkkaaseen, intensiiviseen magentaan. Vaaleanpunaisten safiirien sanotaan edustavan uskollisuutta, luottamusta ja vilpittömyyttä, ja juuri tästä syystä ne ovat erittäin suosittuja mitä tulee kihlasormuksen kiven valitsemiseen.

Rodoliitti Granaatti

Puolijalokiviin lukeutuva Rodoliitti Granaatti on nopeasti muotutunut yleiseksi korukiveksi viehättävän värinsä ansiosta. Suosioon vaikuttaa myös sen erittäin siisti ulkonäkö, josta puuttuvat virheet ja inkluusiot. Nimi on peräisin kreikan kielen sanasta "rhodon", mikä tarkoittaa ruusua. Hinduismissa se liitetään juurichakraan, ja sen uskotaan lisäävään tervettä seksuaalista aktiivisuutta sekä pysyvyyden ja turvallisuuden tunteita. Lisäksi se edesauttaa liiketoiminnan menestymistä ja auttaa rakentamaan itsevarmuutta.

London Blue Topaasi

Yksi kolmesta puolijalokiviin lukeutuvista Topaaseista, London Blue Topaasi, on todellakin ainutlaatuinen ja erityinen tumman värinsä ansiosta. Tumman sävynsä ansiosta London Blue Topaasi erottuu joukosta ja viehättää henkilöitä, jotka haluavat kaikkea muuta kuin tavallista. Vihreällä vivahteella ja tumman harmaahkolla pohjavärillään, London Blue Topaasi on täydellinen kihlasormus, jos haluatte näyttää kuinka poikkeavaa rakkautunne on. Tämä korukivi kiinnittää kaikkien huomion, mutta sen on myös sanottu parantavan vuorovaikutus- ja ilmaisutaitoja.

Morganiitti

Puolijalokiviin kuuluvaa Morganiittia pidetään luonnollisena, ainutlaatuisena ja hienostuneena korukivenä, jota löydetään vain muutamista paikoista maailmassa. Ironista on, että hinta ei vastaa kiven harvinaisuutta. Sopivimpaan kuvaukseen sisältyisivät sellaiset sanat, kuten harvinainen, kimaltava, kestävä, ainutlaatuinen kirkkaus ja kiilto. Luonnollisesti mangaanin kosketuksesta syntyvä väri voi vaihdella kirkkaan hopeisesta pinkistä persikkaan ja liilanpinkkiin, tehden Morganiitista ainutlaatuisen ja huomiota herättävän. Vihreän Smaragdin tapaan Morganiitti symboloi jumalaista rakkautta, mikä saattaa johtua siitä syystä, että molemmat kivet ovat beryllin variaatioita. Erinomainen valinta uniikiksi kihlasormukseksi tai lahjaksi erityisiin tapahtumiin.

Vihreä Turmaliini

Puolijalokiveksi luokiteltu vihreä Turmaliini (Verdelite) koostuu lukuisista metalleista, jotka yhdessä muodostavat sen boorisilikaatti-rakenteen, erään monimutkaisimmista kiderakenteista. Sen smaragdinvihreä väri johtuu jalokiven rakenteesta löytyvästä kromista. Jalokiven uskotaan houkuttelevan onnea, menestystä, runsautta ja vaurautta.

Sitriini

Puolijalokiveksi luokiteltu Sitriini sai nimensä keltaisesta sitriini-hedelmästä, joka on sitruunan kaltainen, ja sana tarkoittaakin sitruunaa monessa kielessä. Kivi on kvartsin keltainen ja/tai oranssi muunnos. Sitriini on yksi suosituimmista ja edullisimmista jalokivistä, ja se liitetään usein menestykseen ja vaurauteen.

Smaragdi

Täysijalokiveksi luokitellun Smaragdin arvo riippuu vihreän värin syvyydestä ja kirkkaudesta. Smaragdi on yksi harvinaisimmista jalokivistä, ja se sisältää niin kutsuttuja syntymämerkkejä, jotka käytännössä ovat pieniä pinnan alla olevia murtumia. Koska smaragdi on Venuksen jalokivi, se symboloi ikuista nuoruutta ja uudelleensyntymistä.

Sininen Topaasi

Puolijalokiveksi luokiteltua Topaasia voidaan löytää suurina virheettöminä kristalleina, josta voidaan erottaa tuhansia karaattien jalokiviä. Topaasin väri vaihtelee usein värittömästä keltaiseen, mutta luontainen sininen sävy on harvinainen. Topaasi on suhteellisen kovaa ja sitä on yleensä runsaasti saatavilla.

Granaatti

Puolijalokiveksi luokiteltu Granaatti on yhdistelmä useita sukulaismineraaleja, joilla on samankaltaiset fyysiset ja kide ominaisuudet. Granaatin väri ja koko vaihtelee, mutta tunnetuin granaatti-jalokiven väri on tummanpunainen. Kivi katsotaan kuvastavan intohimoista omistautumista.

Rubiini

Täysijalokiveksi luokiteltu Rubiini on kovaa, kestävää ja harvinaista, ja siksi se onkin yksi halutuimmista jalokivistä. Suuret läpikuultavat rubiinit ovat jopa harvinaisempia kuin timantit. Vuosisatojen ajan rubiinit ovat symboloineet elinvoimaisuutta ja kuninkaallisuutta.

Safiiri

Täysijalokiveksi luokiteltu Safiiri on korundin läpikuultava usein sininen muunnos. Kivi yhdistetään rauhaan ja onnellisuuteen. Rubiinin tavoin safiiri tulee timantin jälkeen toisena kovuutta mitatessa.

Valkoinen Safiiri

Täysijalokiveksi luokiteltu valkoinen safiiri on safiirin väritön muoto. Muodostuessaan safiiri saa tunnusomaisen värinsä hivenaineista. Valkoisesta safiirista nämä hivenaineet puuttuvat, ja siksi se onkin harvinainen ja ainutlaatuinen.

Tuliopaali

Puolijalokiveksi luokiteltu Tuliopaali on opaalin läpinäkyvä muoto, jossa ei yleensä esiinny opalisenssi –ilmiötä ja sitä ei esiinny kirkkaanvihreänä. Tuliopaalin väri vaihtelee keltaisesta oranssiin ja punaiseen. Kiven uskotaan korostavan mielikuvitusta ja unelmia.

Kvartsi

Puolijalokiveksi luokiteltu Kvartsi syntyy tuliperäisistä ja metamorfisista kivilajeista. Kvartsin väri on yleensä vaaleanpunainen tai savuinen, mutta epäpuhtaudet voivat värjätä kiven myös muun väriseksi.

Vaaleanpunainen Kvartsi

Puolijalokiveksi luokiteltu Vaaleanpunainen kvartsi on kvartsin vaaleanpunainen muoto. Värin vahvuus voi vaihdella hailakan vaaleanpunaisesta keskipinkkiin.

Savukvartsi

Puolijalokiveksi luokiteltu Savukvartsi on kvartsin savuinen ruskeanvärinen muoto. Sen väri vaihtelee vaalean harmaanruskeasta tummaan mustaan.

Tansaniitti

Puolijalokiveksi luokiteltu Tansaniitti on väriltään sininen tai violetti, ja se on vanadiumia sisältävä zoisiittimineraalin muunnelma. Tansaniitti on hiljattain löydetty upea jalokivi, ja siitä on nopeasti tullut hyvin suosittu. Sen uskotaan kuvastavan elämää.

Swarovskin kristalli

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Swarovski Vihreä

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Swarovski Tummansininen

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Swarovski Punainen

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Peridot

Puolijalokiveksi luokiteltu Peridot –kiveä on helppo löytää alle kolmen karaatin kokoisena, mutta yli viiden karaatin peridot –kivet ovat harvinaisia ja sen vuoksi arvokkaampia. Peridot –kiven väri voi vaihdella vihreän eri sävyjen välillä.

Akvamariini

Puolijalokiveksi luokiteltu Akvamariini on berylli –mineraalin vaalean sinivihreä muunnos. Akvamariinin nimi puhuu puolestaan, ja vuosisatojen ajan tämä ajaton merensininen jalokivi on symboloinut nuoruutta, toivoa, terveyttä ja luotettavuutta.

Vaaleanpunainen Turmaliini

Puolijalokiveksi luokiteltu Vaaleanpunainen turmaliini on tunnetuin ja muodikkain turmaliini jalokiven väri, mutta turmaliiniin värivalikoima on jalokivien laajin. Tämän vuoksi turmaliinia kutsutaankin jalokivien sateenkaareksi.

Vihreä ametisti

Puolijalokiveksi luokiteltu Vihreä ametisti on vaalean vihreä kvartsi kristalli (tunnetaan engl. nimellä prasiolite). Tuliperäinen maaperä tai maan ytimen luontainen kuumuus tekee kivestä vihreän. Vihreä ametisti tukee luontaisia kykyjä ja rakkautta.

Keltainen safiiri

Puolijalokiveksi luokiteltu Keltainen safiiri on luontaisesti esiintyvä safiiri ja se on korundin muunnos. Korundin alhainen rautapitoisuus tekee safiirista keltaisen. Kivi yhdistetään hedelmällisyyteen ja hyvään avioliittoon.

Helmi

Helmi on vanhin tunnettu jalokivi ja sitä pidettiin kaikkein arvokkaimpana vuosisatojen ajan. Helmi eroaa muista jalokivistä merkittävästi siinä, että se on orgaaninen aine ja se muodostuu ostereiden ja nilviäisten sisällä. Helmiä on kutsuttu ”kuun kyyneleiksi”, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta valkoiseen ja mustaan.

Helmi

Helmi on vanhin tunnettu jalokivi ja sitä pidettiin kaikkein arvokkaimpana vuosisatojen ajan. Helmi eroaa muista jalokivistä merkittävästi siinä, että se on orgaaninen aine ja se muodostuu ostereiden ja nilviäisten sisällä. Helmiä on kutsuttu ”kuun kyyneleiksi”, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta valkoiseen ja mustaan.

Helmi

Helmi on vanhin tunnettu jalokivi ja sitä pidettiin kaikkein arvokkaimpana vuosisatojen ajan. Helmi eroaa muista jalokivistä merkittävästi siinä, että se on orgaaninen aine ja se muodostuu ostereiden ja nilviäisten sisällä. Helmiä on kutsuttu ”kuun kyyneleiksi”, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta valkoiseen ja mustaan.

Onyksi

Musta onyksi jalokivi on piilokiteisen kvartsin muoto ja se on kuuluu kristalleihin. Sen uskotaan toimivan kantajansa perustuskivenä ja pitävän kantajansa todellisuudentajuisena sekä karkottavan sisäisen epätasapainoisuuden ja negatiivisen energian.

Musta onyksi

Musta onyksi jalokivi on piilokiteisen kvartsin muoto ja se on kuuluu kristalleihin. Sen uskotaan toimivan kantajansa perustuskivenä ja pitävän kantajansa todellisuudentajuisena sekä karkottavan sisäisen epätasapainoisuuden ja negatiivisen energian.

Ruskea timantti

Ruskeat timantit ovat ruskeita, tyylikkäitä timantteja, jotka kuuluvat kaikkein suosituimpiin timantteihin. Näitä timantteja kutsutaan englanniksi “suklaatimanteiksi” niiden suklaata muistuttavan värin vuoksi. Ruskeilla timanteilla on kauniita ja houkuttelevia värivariaatioita, joiden vuoksi ruskeita timantteja kutsutaan myös konjakkitimanteiksi tai samppanjatimanteiksi niiden vaaleasta tummaan vaihtelevasta väriskaalasta johtuen. Ruskeat timantit ovat jalokiviä, jotka ovat nykyisin kasvava trendi jalokiviteollisuudessa. Nämä timantit sopivat varmasti sinulle, jos olet suklaan ystävä ja haluat valita tavallisesta erottuvan ja korkealaatuisen korun!

Sininen timantti

Sinisiä timantteja löydettiin ensimmäisen kerran Intiasta ja ne tuotiin länteen 1600-luvulla. Siniset timantit houkuttelevat valtameren ja taivaan värisävyissä, paljastavat poikkeuksellisia värivivahteita ja niihin liitetään tiettyjä ominaisuuksia. Muiden värillisten timanttien tapaan sinisiä timantteja esiintyy useissa eri värisävyissä, jotka vaihtelevat pastellisävyistä, jotka muistuttavat kirkasta taivasta tai voimakkaan syvää merta vaihdellen teräksensinisestä tyynenmerensiniseen. Näitä harvinaisia timantteja jaotellaan myös nimityksillä vaaleansininen, kuninkaansininen, laivastonsininen tai yönsininen.

Keltainen timantti

Keltaiset timantit ovat nykyisin hyvin kysyttyjä värillisiä timantteja. Keltaisiin timanttihin voidaan viitata myös nimityksillä “Canary”, “Canary Yellow Diamond” tai toisinaan myös nimityksellä “Zimmy”. Ne sopivat erityisesti halo- ja solitaire-istutuksiin, mutta ne voi asettaa tyylikkäästi myös muihin istutuksiin, koska niillä on erittäin ainutlaatuista yhdistelmäarvoa eloisien värisävyjensä ansiosta. Jos olet kiinnostunut keltaisesta timantista, sinulla on varmasti tarjolla monia vaihtoehtoisia istutuksia, joilla voit upeasti koristella tämän harvinaisen timantin!

Vihreä timantti

Vihreät timantit symboloivat luontoa, kasvua, harmoniaa, kärsivällisyyttä ja hedelmällisyyttä. Vihreät timantit ovat arvostettuja ja ihailtuja luonnonjalokiviä. Vihreitä timantteja esiintyy eri sävyisinä, jotka vaihtelevat haalean vihreästä sävystä hienon syvään vivahteeseen. Mitä tahansa vihreän timantin värisävyä voi pitää muita parempana omien makumieltymystensä perusteella. Vihreitä timantteja pidetään värinsä ansiosta rauhoittavina ja niihin liittyy hyvin voimakkaita turvallisuuden tunteita. Tämä voi olla syy siihen, miksi monet timanttien ystävät valitsevat vihreitä timantteja sormuksien lisäksi myös korvakoruihin ja riipuksiin!

Pinkki timantti

Kaikkein kysytyimpiä timantteja ovat pinkit timantit, jotka ovat kaikkien naisten suosikkijalokiviä! Unelmien väri yhdistettynä huolellisesti hiottuun ja valikoituun timanttiin on kuin toteutunut toive. Pinkit timantit tuovat ylellisyyttä ja romatiikkaa ja ovat upea lisäys naisten koruvalikoimaan. Pinkkejä timantteja esiintyy muiden värillisten timanttien tapaan myös eri värisävyissä, jotka vaihtelevat vaaleista tummiin ja niihin viitataan nimityksillä haalea, hyvin vaalea, vaalea, hienon vaalea, hienon voimakas, hienon syvä ja hienon eloisa.

Valkoinen topaasi

Valkoinen topaasi luokitellaan korukiveksi. Se on silikaattimineraali, joka muistuttaa paljon timanttia. Vaikka se on timanttia pehmeämpi (8 Mohsin asteikolla), valkoista topaasia arvostetaan sen kirkkauden ja läpikuultavuuden vuoksi. Topaasi saa nimensä kreikan sanasta tapazos, joka tarkoittaa 'etsiä'. Ei ole luultavasti sattumaa, että valkoisen topaasin kerrotaan auttavan henkiparannuksessa, muuttamaan negatiiviset ajatukset positiivisiksi ja löytämään oman polkusi ja tarkoituksesi sekä antavan lisää voimaa silloin kun sitä tarvitaan. Jos etsit korua katseenkääntävällä kivellä, joka on timantin kaltainen kirkkaudessaan, valkoinen topaasi on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista.
Värisävy on todistettavasti yönsininen tai laivastonsininen. Valo ei tunkeudu kiven läpi. Toimii lähtötasona hienoille jalokiville.
Vähäisiä sulkeumia, jotka ovat paljain silmin havaittavissa. Paremman AA-luokan safiirit ovat sinisävyisiä, joissa pieni valonsäde tunkeutuu jalokiven läpi.
Parhaimman AAA -luokan safiirin väri on syvän sininen ja siinä on hyvin pieniä, havaittavissa olevia sulkeumia. Jos olet kiinnostunut hyvästä loisteesta, tämä luokitus on sinulle optimaalisin.
Harvinaisen hyvä hionta, joka korostaa loistetta ja väriä. Silmiä häikäisevä loisto päivänvalossa tai keinovalossa. Louhitaan pääasiassa Sri Lankan alueelta. Värisävy on syvän, terävän sininen.
Väri on todistettavasti keskivihreä. Valo ei tunkeudu kiven läpi. Toimii lähtötasona hienoille jalokiville.
Vähäisiä sulkeumia, jotka ovat paljain silmin havaittavissa. Paremman AA-luokan smaragdit ovat keskivihreitä, joissa pieni valonsäde tunkeutuu jalokiven läpi.
Parhaimman AAA -luokan smaragdin väri on syvän vihreä ja jalokivessä on hyvin pieniä, havaittavissa olevia sulkeumia. Jos olet kiinnostunut hyvästä loisteesta, tämä luokitus on sinulle optimaalisin.
Harvinaisen hyvä hionta, joka korostaa loistetta ja väriä. Silmiä häikäisevä loisto päivänvalossa tai keinovalossa. Tavallisesti kuninkaallisten käyttämät AAAA-luokitellut smaragdit ovat varmasti kaikkien aikojen parhaimpia.
Väri on todistettavasti tumman punainen. Valo ei tunkeudu kiven läpi. Toimii lähtötasona hienoille jalokiville.
Vähäisiä sulkeumia, jotka ovat paljain silmin havaittavissa. Paremman AA -luokan rubiinit ovat keskitason pinkinpunaisia, joissa pieni valonsäde tunkeutuu jalokiven läpi.
Parhaimman AAA -luokan rubiinin väri on keskipunainen ja jalokivessä on hyvin pieniä, havaittavissa olevia sulkeumia. Jos olet kiinnostunut hyvästä loisteesta, tämä luokitus on sinulle optimaalisin.
Harvinaisen hyvä hionta, joka korostaa loistetta ja väriä. Silmiä häikäisevä loisto päivänvalossa tai keinovalossa.
Nämä keltaiset timantit ovat yleensä sävyltään vaaleita ja niiden väri-intensiteetti on matala. Tämä on arvokorujen minimiluokitus.
Syvemmän värinsä ansiosta tätä luonnollisesti pidetään parempana keltaisena timanttina. Näiden keltaisen timanttien väri-intensiteetti on medium ja niiden värisävy on astetta tummempi.
Näitä keltaisia timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona keltaisista timanteista. Niillä on syvä keltainen väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä keltaisilla timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Nämä siniset timantit ovat yleensä sävyltään vaaleita ja niiden väri-intensiteetti on matala. Tämä on arvokorujen minimiluokitus.
Näitä sinisiä timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona sinisistä timanteista. Niillä on syvä sininen väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä sinisillä timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Syvemmän värinsä ansiosta tätä luonnollisesti pidetään parempana pinkkinä timanttina. Näiden pinkkien timanttien väri-intensiteetti on medium ja niiden värisävy on astetta tummempi.
Näitä pinkkejä timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona pinkeistä timanteista.Niillä on syvä pinkki väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä pinkeillä timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Nämä vihreät timantit ovat yleensä sävyltään vaaleita ja niiden väri-intensiteetti on matala. Tämä on arvokorujen minimiluokitus.
Syvemmän värinsä ansiosta tätä luonnollisesti pidetään parempana vihreänä timanttina. Näiden vihreiden timanttien väri-intensiteetti on medium ja niiden värisävy on astetta tummempi.
Näitä vihreitä timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona vihreistä timanteista. Niillä on syvä vihreä väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä vihreillä timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Nämä ruskeat timantit ovat yleensä sävyltään vaaleita ja niiden väri-intensiteetti on matala. Tämä on arvokorujen minimiluokitus.
Syvemmän värinsä ansiosta tätä luonnollisesti pidetään parempana ruskeana timanttina. Näiden ruskeiden timanttien väri-intensiteetti on medium ja niiden värisävy on astetta tummempi.
Näitä ruskeita timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona ruskeista timanteista. Niillä on syvä ruskea väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä ruskeilla timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Hyvä (A) -luokituksen Ametisti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Ametisti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Ametisti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Ametisti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Ametisti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Sitriini on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Sitriini sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Sitriini ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Sitriini.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Sitriini ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Granaatti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Granaatti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Granaatti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Granaatti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Granaatti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Sininen topaasi on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Sininen topaasi sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Sininen topaasi ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Sininen topaasi.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Sininen topaasi ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Peridootti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Peridootti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Peridootti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Peridootti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Peridootti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Akvamariini on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Akvamariini sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Akvamariini ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Akvamariini.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Akvamariini ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Palo-opaali on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Palo-opaali sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Palo-opaali ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Palo-opaali.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Palo-opaali ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Vihreä ametisti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Vihreä ametisti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Vihreä ametisti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Vihreä ametisti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Vihreä ametisti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Vihreä turmaliini on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Vihreä turmaliini sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Vihreä turmaliini ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Vihreä turmaliini.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Vihreä turmaliini ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Pinkki turmaliini on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Pinkki turmaliini sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Pinkki turmaliini ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Pinkki turmaliini.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Pinkki turmaliini ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Ruusukvartsi on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Ruusukvartsi sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Ruusukvartsi ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Ruusukvartsi.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Ruusukvartsi ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Tansaniitti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Tansaniitti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Tansaniitti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Tansaniitti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Tansaniitti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Savukvartsi on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Savukvartsi sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Savukvartsi ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Savukvartsi.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Savukvartsi ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Morganiitti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Morganiitti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Morganiitti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Morganiitti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Morganiitti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Rodoliitti Granaatti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Rodoliitti Granaatti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Rodoliitti Granaatti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Rodoliitti Granaatti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Rodoliitti Granaatti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Tsavoriitti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Tsavoriitti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Tsavoriitti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Tsavoriitti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Tsavoriitti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Pieniä sulkeumia jalokiven vaaleassa värissä. Valo ei läpäise jalokiveä.
Sulkeumia tai pieniä kiteitä, jotka näkee vain tarkasti tutkimalla. Ne eivät kuitenkaan ole isoja sulkeumia.
Korkealaatuinen jalokivi, jota käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Kivessä on hyvin pieniä sulkeumia, joita ei erota paljain silmin.
Korkein laatu tästä jalokivestä. Täysin puhdas ja täydellisesti hiottu. Ei näkyviä sulkeumia edes 10x suurennuksella.
Pieniä sulkeumia jalokiven vaaleassa värissä. Valo ei läpäise jalokiveä.
Sulkeumia tai pieniä kiteitä, jotka näkee vain ta