Nopea Räätälöinti
Mittojen arvioiminen
Mittojen arvioiminen
 

Suunnittele oma

GLAMIRA Korvakorut Lindy

1
[i]

2

 • 375 Kulta - 9K
 • 585 Kulta - 14K
 • 750 Kulta - 18K
3

292,00 €

GLAMIRA Korvakorut Lindy

585 Valkokulta / Swarovskin kristalli

Renkaat tyyli - Näytä kaikki

Tämä hinta on jopa 55% tavallisia korujen hintoja alhaisempi.
292,00 €
sis. ALV
Ilmainen toimitus
60 päivän palautusoikeus

GLAMIRA Korvakorut Lindy

585 Valkokulta / Swarovskin kristalli

Kokoelma Renkaat tyyli - Näytä kaikki

GLAMIRA Korvakorut Lindy
 • {{label}}:{{options}}
{{qty}} {{name}}
{{qty}} {{name}}
 •  
Kysy kysymys
0800 069610800 06961

Ma - Pe 9:00 - 19:00

Yksityiskohdat

Yleinen

Tuotenumero [i] lindy
Kiinteä [i] Kyllä
Tuotemitat Click to View
Keskipaino 4.07 Grammaa

Kivi 1

[i]
Aitoustodistus GL Certified
Väri [i]
Kirkkaus [i]
Muoto [i] Pyöreä
Leikkaus [i]
Kiven karaatti yhteensä. [i] 0.06
Kivien määrä [i] 12
Kivi 1 halkaisija [i] 1.0 mm
 

 
ARVOSTELUT JA ARVIOT

Jätä kommenttisi ja jaa Glamira-kokemuksesi kaikkien kanssa!

Asiakkaan kuvat
Ostamasi tuotteen kanssa ottamasi kuvat julkaistaan täällä, kun olet jakanut ne kanssamme.

RAHTI TIEDOT

 • Arvioitu toimitusaika:
 •  
 • Ilmainen toimitus:
 • DHL
 •  Ilmainen toimitus
 •  Ilmainen kaiverrus
 •  Ilmainen lahjapakkaus
 •  Anonyymi pakkausvaihtoehto
MUITA ETUJA TÄMÄN OSTON YHTEYDESSÄ
 • 60 Day Return Policy

  60 Päivän Palautusoikeus Olemme sitoutuneet tyytyväisyyteenne. Kaiverrettu tai kaivertamaton; jos et ole tyytyväinen valintasi, palauta se alkuperäisessä kunnossa 60 päivän kuluessa.

 • 60 Day Resizing Policy

  60 päivän koon muutos oikeus Hyvät asiat alkavat pienistä yksityiskohdista. GLAMIRA auttaa sinua pitämään yllätyksesi salassa ja muuttamaan sormuksesi kokoa maksutta 60 päivän kuluessa ostopäivästä.

 • Lifetime Warranty

  Elinkautinen takuu Olemme korumme laadun takana ja tarjoamme elinikäisen takuun kaikille tuotteillemme. Jokainen tilaus valmistetaan ja hoidetaan asiantuntijoidemme huolella ensimmäisestä sekunnista lähtien. Nauttikaa ammattimaisen mestariteoksen laadusta ja luottaa siihen, että teidän ainutlaatuisesti muotoilemanne korut kestävät eliniän.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  100% tyytyväisyyteen suuntautunut asiakaspalvelu GLAMIRA-asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään läpi kauneimpia hetkiä elämässäsi. Tehtävämme on saada sinut tyytyväiseksi; Ota hetki aikaa löytääksesi täydellisen muotoilun ja anna meidän huolehtia kaikesta muusta.

 • Custom Made Jewellery

  Luotu sinulle Sinun erityinen tilaisuutesi on tärkein asia meille ja ymmärrämme, kuinka tärkeää on olla valmis siihen. Sitoudu valitsemaan täydellinen mestariteos koruja ja GLAMIRA luo sen erityisesti sinua varten.
  Ostoksesi sisältää myös ilmaisen hieno lahjapaketin, jonka ammattilaiset ovat suunnitelleet, koska kaikki pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä.

 • Fast Delivery

  Pikatoimitus Ajoitus on avainsana, kun yritetään järjestää yllätyksiä, kihlauksia tai häitä. GLAMIRA on ylpeä voidessaan tarjota markkinoiden nopeimpia tuotanto- ja toimitusaikarajoja.
  Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin. Jos haluat säilyttää tilauksesi yllätyksenä, valitse vain anonyymi pakkaus vaihtoehto kassalla ja lähetämme tuotteesi tavallisena pakkauksena, jossa ei ole GLAMIRA-logoa.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Briljantti- ja jalokivikoristeiden aitoustodistukset Omat gemmologia asiantuntiamme tarkastavat huolellisesti kaikki GLAMIRA-timantit ja jalokivet ennen sertifioinnin antamista. Jokaisessa tilauksessamme on sertifiointi. Jos olet kiinnostunut GIA:n (Yhdysvaltojen Gemmologian Instituutti) sertifioiduista timanteista, asiakaspalvelu tiimimme mielellään auttaa sinua.

 • Allergy-Free Material

  Allergiavapaat materiaalit Laadukkaimmat metallit ja tuotannossa käytetyt kivet ovat allergiavapaita. Kun on kyse sormusten käytöstä, mukavuus on yhtä tärkeä kuin korut itse. Tavoitteenamme on varmistaa, että teidän henkilökohtaisesti suunnittelemanne design-korut eivät pelkestään näytä hyviltä, ​​mutta tuntuvat myös mukavalta.

 • Vuosien kokemus

  Vuosien kokemus Monen vuoden ammattilaisen koekemuksen ja palavan halun kehittää työtämme, GLAMIRA on levinnyt moniin maihin ja sillä on osastoja ympäri maailmaa. Tilatessasi meiltä, korusi on taattu kentälle omistautumisen ja vuosien kokemuksen kautta.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Perustettu Heilbronnissa - Saksassa, laadukas vuodesta 2008 lähtien Saksassa perustettu GLAMIRA eroaa muista koruliikkeistä kahden tärkeän avainsanan takia: laatu ja täsmällisyys. Ammattitaidon ja kurinalaisuuden ansiosta vuosien saatossa vakiintuneet ja testatut prosessit antavat meille mahdollisuuden tarjota laadukasta palvelua ja koruja.

 • Suoraan tuottajilta

  Suoraan tuottajilta Kaikki jalokivet ja korut. Jokainen vaihe tyypillisessä vähittäismyynnissä lisää oman osansa tuotteen lopulliseen hintaan. Me olemme valmistaja, eli huolehdimme kaikista prosessin vaiheista, ensimmäisestä kynän kosketuksesta paperille tuotteen lähetille ojentamiseen saakka. Koska emme tarvitse jälleenmyyjiä, maahantuojia, tukkukauppiaita tai kivijalkakauppoja, voimme tarjota asiakkaillemme mittavat säästöt.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Konflikti-vapaat timantit, jalokivet ja metallit Jalometalleja ja kiviä usein louhitaan kauhistuttavissa olosuhteissa ympäri maailmaa. GLAMIRA:ssa takaamme, että kaikki timanttien tuotannossa käytettävät timantit, jalokivet ja metallit ovat konflikti-vapaita, jotka ovat peräisin eettisistä lähteistä ja väkivallattomista alueista Kimberley prosessia noudattaen.

Timantti

Timantit ovat olleet arvostettuja ja ihailtuja jalokiviä aina muinaisista ajoista lähtien. Timantit ovat muodostuneet yli miljoona vuotta sitten maanpinnan alapuolella satojen kilometrien syvyydessä, ja ne ovat jalokivistä kaikkein kovimpia. Timantit tunnetaan olevan ”jalokivien kuningatar ja kuningatarten jalokivi”. Kaikki Glamiran timantit ovat taatusti konfliktivapaita.

Sitruuna Kvartsi

Luokiteltu puolijalokiveksi, Sitruuna kvartsi kiehtoo koru rakastavaisia tuoreella värillään. Sitä esiintyy useimmiten väri vaihtoehtoina kirkkaasta sitruunasta hyvin eloisaan keltaiseen. Tämä kivi on tunnettu voimakkaastaan ja korkean energia ominaisuuksistaan, joka poistaa negatiiviset tunteet, itseluottamuksen puute ja joka nostaa käyttäjän tunnelmaa ja tuo luottamusta.

Zultanite

Luokiteltu puolijalokiveksi, Zultanite on todella suosittu sen ainutlaatuisesta väriä muuttuvasta piirteestään. Riippuen valonlähteestä ja eri suunnista, tämä harvinainen jalokivi on näkyvissä erilaisissa sävyissä. Limenvihreä päivänvalossa ja persikan ja kirsikan vaaleanpunainen hämärässä.

Vihreä Topaasi

Luokiteltu puolijalokiveksi, Vihreä Topaasi on Topaasi-perheen jäsen, jonka vihreä väri usein liittyy uskollisuuteen ja rakkauteen. Se tarjoaa sisäisen kehon rauhaa, älyä ja auttaa ratkaisemaan ongelmia ja saamaan hyvän terveyden.

Vihreä Safiiri

Luokiteltu jalokiveksi, Vihreä Safiirin erityinen väri vaihtelee mintunvihreästä tummaan runsaaseen vihreään raudan läsnäolon kautta. Sanotaan, että tämä harvinainen jalokivi on hyvin rauhoittava ja että se rauhoittaa silmiä ja nostaa käyttäjän luotettavuutta.

Oranssi Safiiri

Luokiteltu jalokiveksi, Oranssi Safiiri saa oranssista väristä rakastavien sydämen lyömään nopeammin. Sen vaalean oranssisesta väristä punertavan oranssiseen väriin rauhoittaa sydämesi ja mielesi, vapauttaa sinut negatiivisista ajatuksista ja aktivoi iloisia energioita.

Timantti

Timantit ovat olleet arvostettuja ja ihailtuja jalokiviä aina muinaisista ajoista lähtien. Timantit ovat muodostuneet yli miljoona vuotta sitten maanpinnan alapuolella satojen kilometrien syvyydessä, ja ne ovat jalokivistä kaikkein kovimpia. Timantit tunnetaan olevan ”jalokivien kuningatar ja kuningatarten jalokivi”. Kaikki Glamiran timantit ovat taatusti konfliktivapaita.

Musta Timantti

Metallinkiiltoinen Musta Timantti antoi kasvot mustille jalokiville

Ametisti

Puolijalokiveksi luokiteltu Ametisti on kvartsi-mineraalin violetin sävyinen kuulas muunnos. Ametistin kaunis väri tulee usein sen kristallirakenteessa esiintyvästä rautaepäpuhtaudesta, mutta myös luonnollinen altistuminen säteilylle voi värittää kiven.

Vaaleanpunainen Safiiri

Jalokiveksi luokiteltua vaaleanpunaista safiiria pidettiin erittäin harvinaisena, ennen kuin uusia esiintymiä löydettiin Madagascarilta 1900-luvulla. Vaaleanpunainen lukeutuu safiirin harvinaisimpiin väreihin. Näitä kiviä tavataan kaikissa eri värisävyissä pastellipinkistä kirkkaaseen, intensiiviseen magentaan. Vaaleanpunaisten safiirien sanotaan edustavan uskollisuutta, luottamusta ja vilpittömyyttä, ja juuri tästä syystä ne ovat erittäin suosittuja mitä tulee kihlasormuksen kiven valitsemiseen.

Rodoliitti Granaatti

Puolijalokiviin lukeutuva Rodoliitti Granaatti on nopeasti muotutunut yleiseksi korukiveksi viehättävän värinsä ansiosta. Suosioon vaikuttaa myös sen erittäin siisti ulkonäkö, josta puuttuvat virheet ja inkluusiot. Nimi on peräisin kreikan kielen sanasta "rhodon", mikä tarkoittaa ruusua. Hinduismissa se liitetään juurichakraan, ja sen uskotaan lisäävään tervettä seksuaalista aktiivisuutta sekä pysyvyyden ja turvallisuuden tunteita. Lisäksi se edesauttaa liiketoiminnan menestymistä ja auttaa rakentamaan itsevarmuutta.

London Blue Topaasi

Yksi kolmesta puolijalokiviin lukeutuvista Topaaseista, London Blue Topaasi, on todellakin ainutlaatuinen ja erityinen tumman värinsä ansiosta. Tumman sävynsä ansiosta London Blue Topaasi erottuu joukosta ja viehättää henkilöitä, jotka haluavat kaikkea muuta kuin tavallista. Vihreällä vivahteella ja tumman harmaahkolla pohjavärillään, London Blue Topaasi on täydellinen kihlasormus, jos haluatte näyttää kuinka poikkeavaa rakkautunne on. Tämä korukivi kiinnittää kaikkien huomion, mutta sen on myös sanottu parantavan vuorovaikutus- ja ilmaisutaitoja.

Morganiitti

Puolijalokiviin kuuluvaa Morganiittia pidetään luonnollisena, ainutlaatuisena ja hienostuneena korukivenä, jota löydetään vain muutamista paikoista maailmassa. Ironista on, että hinta ei vastaa kiven harvinaisuutta. Sopivimpaan kuvaukseen sisältyisivät sellaiset sanat, kuten harvinainen, kimaltava, kestävä, ainutlaatuinen kirkkaus ja kiilto. Luonnollisesti mangaanin kosketuksesta syntyvä väri voi vaihdella kirkkaan hopeisesta pinkistä persikkaan ja liilanpinkkiin, tehden Morganiitista ainutlaatuisen ja huomiota herättävän. Vihreän Smaragdin tapaan Morganiitti symboloi jumalaista rakkautta, mikä saattaa johtua siitä syystä, että molemmat kivet ovat beryllin variaatioita. Erinomainen valinta uniikiksi kihlasormukseksi tai lahjaksi erityisiin tapahtumiin.

Vihreä Turmaliini

Puolijalokiveksi luokiteltu vihreä Turmaliini (Verdelite) koostuu lukuisista metalleista, jotka yhdessä muodostavat sen boorisilikaatti-rakenteen, erään monimutkaisimmista kiderakenteista. Sen smaragdinvihreä väri johtuu jalokiven rakenteesta löytyvästä kromista. Jalokiven uskotaan houkuttelevan onnea, menestystä, runsautta ja vaurautta.

Sitriini

Puolijalokiveksi luokiteltu Sitriini sai nimensä keltaisesta sitriini-hedelmästä, joka on sitruunan kaltainen, ja sana tarkoittaakin sitruunaa monessa kielessä. Kivi on kvartsin keltainen ja/tai oranssi muunnos. Sitriini on yksi suosituimmista ja edullisimmista jalokivistä, ja se liitetään usein menestykseen ja vaurauteen.

Smaragdi

Täysijalokiveksi luokitellun Smaragdin arvo riippuu vihreän värin syvyydestä ja kirkkaudesta. Smaragdi on yksi harvinaisimmista jalokivistä, ja se sisältää niin kutsuttuja syntymämerkkejä, jotka käytännössä ovat pieniä pinnan alla olevia murtumia. Koska smaragdi on Venuksen jalokivi, se symboloi ikuista nuoruutta ja uudelleensyntymistä.

Sininen Topaasi

Puolijalokiveksi luokiteltua Topaasia voidaan löytää suurina virheettöminä kristalleina, josta voidaan erottaa tuhansia karaattien jalokiviä. Topaasin väri vaihtelee usein värittömästä keltaiseen, mutta luontainen sininen sävy on harvinainen. Topaasi on suhteellisen kovaa ja sitä on yleensä runsaasti saatavilla.

Granaatti

Puolijalokiveksi luokiteltu Granaatti on yhdistelmä useita sukulaismineraaleja, joilla on samankaltaiset fyysiset ja kide ominaisuudet. Granaatin väri ja koko vaihtelee, mutta tunnetuin granaatti-jalokiven väri on tummanpunainen. Kivi katsotaan kuvastavan intohimoista omistautumista.

Rubiini

Täysijalokiveksi luokiteltu Rubiini on kovaa, kestävää ja harvinaista, ja siksi se onkin yksi halutuimmista jalokivistä. Suuret läpikuultavat rubiinit ovat jopa harvinaisempia kuin timantit. Vuosisatojen ajan rubiinit ovat symboloineet elinvoimaisuutta ja kuninkaallisuutta.

Safiiri

Täysijalokiveksi luokiteltu Safiiri on korundin läpikuultava usein sininen muunnos. Kivi yhdistetään rauhaan ja onnellisuuteen. Rubiinin tavoin safiiri tulee timantin jälkeen toisena kovuutta mitatessa.

Valkoinen Safiiri

Täysijalokiveksi luokiteltu valkoinen safiiri on safiirin väritön muoto. Muodostuessaan safiiri saa tunnusomaisen värinsä hivenaineista. Valkoisesta safiirista nämä hivenaineet puuttuvat, ja siksi se onkin harvinainen ja ainutlaatuinen.

Tuliopaali

Puolijalokiveksi luokiteltu Tuliopaali on opaalin läpinäkyvä muoto, jossa ei yleensä esiinny opalisenssi –ilmiötä ja sitä ei esiinny kirkkaanvihreänä. Tuliopaalin väri vaihtelee keltaisesta oranssiin ja punaiseen. Kiven uskotaan korostavan mielikuvitusta ja unelmia.

Kvartsi

Puolijalokiveksi luokiteltu Kvartsi syntyy tuliperäisistä ja metamorfisista kivilajeista. Kvartsin väri on yleensä vaaleanpunainen tai savuinen, mutta epäpuhtaudet voivat värjätä kiven myös muun väriseksi.

Vaaleanpunainen Kvartsi

Puolijalokiveksi luokiteltu Vaaleanpunainen kvartsi on kvartsin vaaleanpunainen muoto. Värin vahvuus voi vaihdella hailakan vaaleanpunaisesta keskipinkkiin.

Savukvartsi

Puolijalokiveksi luokiteltu Savukvartsi on kvartsin savuinen ruskeanvärinen muoto. Sen väri vaihtelee vaalean harmaanruskeasta tummaan mustaan.

Tansaniitti

Puolijalokiveksi luokiteltu Tansaniitti on väriltään sininen tai violetti, ja se on vanadiumia sisältävä zoisiittimineraalin muunnelma. Tansaniitti on hiljattain löydetty upea jalokivi, ja siitä on nopeasti tullut hyvin suosittu. Sen uskotaan kuvastavan elämää.

Swarovskin kristalli

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Swarovski Vihreä

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Swarovski Tummansininen

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Swarovski Punainen

Swarovski on pieni pala kristallia, joka on hiottu sileäksi ja teräväreunaiseksi teknologian avulla. Valoon osuessaan Swarovskin erityinen hionta saa kiven kimaltamaan timantin tavoin, ja tämä erottaakin sen monista muista jalokivistä.

Peridot

Puolijalokiveksi luokiteltu Peridot –kiveä on helppo löytää alle kolmen karaatin kokoisena, mutta yli viiden karaatin peridot –kivet ovat harvinaisia ja sen vuoksi arvokkaampia. Peridot –kiven väri voi vaihdella vihreän eri sävyjen välillä.

Akvamariini

Puolijalokiveksi luokiteltu Akvamariini on berylli –mineraalin vaalean sinivihreä muunnos. Akvamariinin nimi puhuu puolestaan, ja vuosisatojen ajan tämä ajaton merensininen jalokivi on symboloinut nuoruutta, toivoa, terveyttä ja luotettavuutta.

Vaaleanpunainen Turmaliini

Puolijalokiveksi luokiteltu Vaaleanpunainen turmaliini on tunnetuin ja muodikkain turmaliini jalokiven väri, mutta turmaliiniin värivalikoima on jalokivien laajin. Tämän vuoksi turmaliinia kutsutaankin jalokivien sateenkaareksi.

Vihreä ametisti

Puolijalokiveksi luokiteltu Vihreä ametisti on vaalean vihreä kvartsi kristalli (tunnetaan engl. nimellä prasiolite). Tuliperäinen maaperä tai maan ytimen luontainen kuumuus tekee kivestä vihreän. Vihreä ametisti tukee luontaisia kykyjä ja rakkautta.

Keltainen safiiri

Puolijalokiveksi luokiteltu Keltainen safiiri on luontaisesti esiintyvä safiiri ja se on korundin muunnos. Korundin alhainen rautapitoisuus tekee safiirista keltaisen. Kivi yhdistetään hedelmällisyyteen ja hyvään avioliittoon.

Helmi

Helmi on vanhin tunnettu jalokivi ja sitä pidettiin kaikkein arvokkaimpana vuosisatojen ajan. Helmi eroaa muista jalokivistä merkittävästi siinä, että se on orgaaninen aine ja se muodostuu ostereiden ja nilviäisten sisällä. Helmiä on kutsuttu ”kuun kyyneleiksi”, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta valkoiseen ja mustaan.

Helmi

Helmi on vanhin tunnettu jalokivi ja sitä pidettiin kaikkein arvokkaimpana vuosisatojen ajan. Helmi eroaa muista jalokivistä merkittävästi siinä, että se on orgaaninen aine ja se muodostuu ostereiden ja nilviäisten sisällä. Helmiä on kutsuttu ”kuun kyyneleiksi”, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta valkoiseen ja mustaan.

Helmi

Helmi on vanhin tunnettu jalokivi ja sitä pidettiin kaikkein arvokkaimpana vuosisatojen ajan. Helmi eroaa muista jalokivistä merkittävästi siinä, että se on orgaaninen aine ja se muodostuu ostereiden ja nilviäisten sisällä. Helmiä on kutsuttu ”kuun kyyneleiksi”, ja niiden väri voi vaihdella vaaleanpunaisesta valkoiseen ja mustaan.

Onyksi

Musta onyksi jalokivi on piilokiteisen kvartsin muoto ja se on kuuluu kristalleihin. Sen uskotaan toimivan kantajansa perustuskivenä ja pitävän kantajansa todellisuudentajuisena sekä karkottavan sisäisen epätasapainoisuuden ja negatiivisen energian.

Musta onyksi

Musta onyksi jalokivi on piilokiteisen kvartsin muoto ja se on kuuluu kristalleihin. Sen uskotaan toimivan kantajansa perustuskivenä ja pitävän kantajansa todellisuudentajuisena sekä karkottavan sisäisen epätasapainoisuuden ja negatiivisen energian.

Ruskea timantti

Ruskeat timantit ovat ruskeita, tyylikkäitä timantteja, jotka kuuluvat kaikkein suosituimpiin timantteihin. Näitä timantteja kutsutaan englanniksi “suklaatimanteiksi” niiden suklaata muistuttavan värin vuoksi. Ruskeilla timanteilla on kauniita ja houkuttelevia värivariaatioita, joiden vuoksi ruskeita timantteja kutsutaan myös konjakkitimanteiksi tai samppanjatimanteiksi niiden vaaleasta tummaan vaihtelevasta väriskaalasta johtuen. Ruskeat timantit ovat jalokiviä, jotka ovat nykyisin kasvava trendi jalokiviteollisuudessa. Nämä timantit sopivat varmasti sinulle, jos olet suklaan ystävä ja haluat valita tavallisesta erottuvan ja korkealaatuisen korun!

Sininen timantti

Sinisiä timantteja löydettiin ensimmäisen kerran Intiasta ja ne tuotiin länteen 1600-luvulla. Siniset timantit houkuttelevat valtameren ja taivaan värisävyissä, paljastavat poikkeuksellisia värivivahteita ja niihin liitetään tiettyjä ominaisuuksia. Muiden värillisten timanttien tapaan sinisiä timantteja esiintyy useissa eri värisävyissä, jotka vaihtelevat pastellisävyistä, jotka muistuttavat kirkasta taivasta tai voimakkaan syvää merta vaihdellen teräksensinisestä tyynenmerensiniseen. Näitä harvinaisia timantteja jaotellaan myös nimityksillä vaaleansininen, kuninkaansininen, laivastonsininen tai yönsininen.

Keltainen timantti

Keltaiset timantit ovat nykyisin hyvin kysyttyjä värillisiä timantteja. Keltaisiin timanttihin voidaan viitata myös nimityksillä “Canary”, “Canary Yellow Diamond” tai toisinaan myös nimityksellä “Zimmy”. Ne sopivat erityisesti halo- ja solitaire-istutuksiin, mutta ne voi asettaa tyylikkäästi myös muihin istutuksiin, koska niillä on erittäin ainutlaatuista yhdistelmäarvoa eloisien värisävyjensä ansiosta. Jos olet kiinnostunut keltaisesta timantista, sinulla on varmasti tarjolla monia vaihtoehtoisia istutuksia, joilla voit upeasti koristella tämän harvinaisen timantin!

Vihreä timantti

Vihreät timantit symboloivat luontoa, kasvua, harmoniaa, kärsivällisyyttä ja hedelmällisyyttä. Vihreät timantit ovat arvostettuja ja ihailtuja luonnonjalokiviä. Vihreitä timantteja esiintyy eri sävyisinä, jotka vaihtelevat haalean vihreästä sävystä hienon syvään vivahteeseen. Mitä tahansa vihreän timantin värisävyä voi pitää muita parempana omien makumieltymystensä perusteella. Vihreitä timantteja pidetään värinsä ansiosta rauhoittavina ja niihin liittyy hyvin voimakkaita turvallisuuden tunteita. Tämä voi olla syy siihen, miksi monet timanttien ystävät valitsevat vihreitä timantteja sormuksien lisäksi myös korvakoruihin ja riipuksiin!

Pinkki timantti

Kaikkein kysytyimpiä timantteja ovat pinkit timantit, jotka ovat kaikkien naisten suosikkijalokiviä! Unelmien väri yhdistettynä huolellisesti hiottuun ja valikoituun timanttiin on kuin toteutunut toive. Pinkit timantit tuovat ylellisyyttä ja romatiikkaa ja ovat upea lisäys naisten koruvalikoimaan. Pinkkejä timantteja esiintyy muiden värillisten timanttien tapaan myös eri värisävyissä, jotka vaihtelevat vaaleista tummiin ja niihin viitataan nimityksillä haalea, hyvin vaalea, vaalea, hienon vaalea, hienon voimakas, hienon syvä ja hienon eloisa.

Valkoinen topaasi

Valkoinen topaasi luokitellaan korukiveksi. Se on silikaattimineraali, joka muistuttaa paljon timanttia. Vaikka se on timanttia pehmeämpi (8 Mohsin asteikolla), valkoista topaasia arvostetaan sen kirkkauden ja läpikuultavuuden vuoksi. Topaasi saa nimensä kreikan sanasta tapazos, joka tarkoittaa 'etsiä'. Ei ole luultavasti sattumaa, että valkoisen topaasin kerrotaan auttavan henkiparannuksessa, muuttamaan negatiiviset ajatukset positiivisiksi ja löytämään oman polkusi ja tarkoituksesi sekä antavan lisää voimaa silloin kun sitä tarvitaan. Jos etsit korua katseenkääntävällä kivellä, joka on timantin kaltainen kirkkaudessaan, valkoinen topaasi on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista.
Värisävy on todistettavasti yönsininen tai laivastonsininen. Valo ei tunkeudu kiven läpi. Toimii lähtötasona hienoille jalokiville.
Vähäisiä sulkeumia, jotka ovat paljain silmin havaittavissa. Paremman AA-luokan safiirit ovat sinisävyisiä, joissa pieni valonsäde tunkeutuu jalokiven läpi.
Parhaimman AAA -luokan safiirin väri on syvän sininen ja siinä on hyvin pieniä, havaittavissa olevia sulkeumia. Jos olet kiinnostunut hyvästä loisteesta, tämä luokitus on sinulle optimaalisin.
Harvinaisen hyvä hionta, joka korostaa loistetta ja väriä. Silmiä häikäisevä loisto päivänvalossa tai keinovalossa. Louhitaan pääasiassa Sri Lankan alueelta. Värisävy on syvän, terävän sininen.
Väri on todistettavasti keskivihreä. Valo ei tunkeudu kiven läpi. Toimii lähtötasona hienoille jalokiville.
Vähäisiä sulkeumia, jotka ovat paljain silmin havaittavissa. Paremman AA-luokan smaragdit ovat keskivihreitä, joissa pieni valonsäde tunkeutuu jalokiven läpi.
Parhaimman AAA -luokan smaragdin väri on syvän vihreä ja jalokivessä on hyvin pieniä, havaittavissa olevia sulkeumia. Jos olet kiinnostunut hyvästä loisteesta, tämä luokitus on sinulle optimaalisin.
Harvinaisen hyvä hionta, joka korostaa loistetta ja väriä. Silmiä häikäisevä loisto päivänvalossa tai keinovalossa. Tavallisesti kuninkaallisten käyttämät AAAA-luokitellut smaragdit ovat varmasti kaikkien aikojen parhaimpia.
Väri on todistettavasti tumman punainen. Valo ei tunkeudu kiven läpi. Toimii lähtötasona hienoille jalokiville.
Vähäisiä sulkeumia, jotka ovat paljain silmin havaittavissa. Paremman AA -luokan rubiinit ovat keskitason pinkinpunaisia, joissa pieni valonsäde tunkeutuu jalokiven läpi.
Parhaimman AAA -luokan rubiinin väri on keskipunainen ja jalokivessä on hyvin pieniä, havaittavissa olevia sulkeumia. Jos olet kiinnostunut hyvästä loisteesta, tämä luokitus on sinulle optimaalisin.
Harvinaisen hyvä hionta, joka korostaa loistetta ja väriä. Silmiä häikäisevä loisto päivänvalossa tai keinovalossa.
Nämä keltaiset timantit ovat yleensä sävyltään vaaleita ja niiden väri-intensiteetti on matala. Tämä on arvokorujen minimiluokitus.
Syvemmän värinsä ansiosta tätä luonnollisesti pidetään parempana keltaisena timanttina. Näiden keltaisen timanttien väri-intensiteetti on medium ja niiden värisävy on astetta tummempi.
Näitä keltaisia timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona keltaisista timanteista. Niillä on syvä keltainen väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä keltaisilla timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Nämä siniset timantit ovat yleensä sävyltään vaaleita ja niiden väri-intensiteetti on matala. Tämä on arvokorujen minimiluokitus.
Näitä sinisiä timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona sinisistä timanteista. Niillä on syvä sininen väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä sinisillä timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Syvemmän värinsä ansiosta tätä luonnollisesti pidetään parempana pinkkinä timanttina. Näiden pinkkien timanttien väri-intensiteetti on medium ja niiden värisävy on astetta tummempi.
Näitä pinkkejä timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona pinkeistä timanteista.Niillä on syvä pinkki väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä pinkeillä timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Nämä vihreät timantit ovat yleensä sävyltään vaaleita ja niiden väri-intensiteetti on matala. Tämä on arvokorujen minimiluokitus.
Syvemmän värinsä ansiosta tätä luonnollisesti pidetään parempana vihreänä timanttina. Näiden vihreiden timanttien väri-intensiteetti on medium ja niiden värisävy on astetta tummempi.
Näitä vihreitä timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona vihreistä timanteista. Niillä on syvä vihreä väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä vihreillä timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Nämä ruskeat timantit ovat yleensä sävyltään vaaleita ja niiden väri-intensiteetti on matala. Tämä on arvokorujen minimiluokitus.
Syvemmän värinsä ansiosta tätä luonnollisesti pidetään parempana ruskeana timanttina. Näiden ruskeiden timanttien väri-intensiteetti on medium ja niiden värisävy on astetta tummempi.
Näitä ruskeita timantteja pidetään ehdottomasti parhaana vaihtoehtona ruskeista timanteista. Niillä on syvä ruskea väri ja ne soveltuvat hyvin arvokoruihin.
Näillä ruskeilla timanteilla on syvin ja täyteläisin väri. Ne ovat hyvin harvinaisia ja soveltuvat arvokkaimpiin koruihin.
Hyvä (A) -luokituksen Ametisti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Ametisti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Ametisti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Ametisti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Ametisti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Sitriini on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Sitriini sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Sitriini ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Sitriini.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Sitriini ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Granaatti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Granaatti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Granaatti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Granaatti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Granaatti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Sininen topaasi on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Sininen topaasi sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Sininen topaasi ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Sininen topaasi.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Sininen topaasi ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Peridootti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Peridootti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Peridootti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Peridootti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Peridootti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Akvamariini on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Akvamariini sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Akvamariini ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Akvamariini.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Akvamariini ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Palo-opaali on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Palo-opaali sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Palo-opaali ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Palo-opaali.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Palo-opaali ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Vihreä ametisti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Vihreä ametisti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Vihreä ametisti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Vihreä ametisti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Vihreä ametisti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Vihreä turmaliini on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Vihreä turmaliini sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Vihreä turmaliini ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Vihreä turmaliini.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Vihreä turmaliini ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Pinkki turmaliini on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Pinkki turmaliini sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Pinkki turmaliini ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Pinkki turmaliini.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Pinkki turmaliini ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Ruusukvartsi on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Ruusukvartsi sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Ruusukvartsi ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Ruusukvartsi.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Ruusukvartsi ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Tansaniitti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Tansaniitti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Tansaniitti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Tansaniitti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Tansaniitti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Savukvartsi on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Savukvartsi sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Savukvartsi ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Savukvartsi.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Savukvartsi ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Morganiitti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Morganiitti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Morganiitti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Morganiitti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Morganiitti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Rodoliitti Granaatti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Rodoliitti Granaatti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Rodoliitti Granaatti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Rodoliitti Granaatti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Rodoliitti Granaatti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Hyvä (A) -luokituksen Tsavoriitti on pieniä sulkeumia. Valo ei läpäise jalokiveä. Arvokorujen minimitaso.
Muutamia paljain silmin erottuvia sulkeumia. Erittäin hyvä (AA) -luokituksen Tsavoriitti sävyn ansiosta valo läpäisee ne heikosti.
Erinomaiseksi (AAA) luokitellut Tsavoriitti ovat korkealaatuisia jalokiviä ja niitä käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Paras valinta Tsavoriitti.
Perinteisesti Heirloom (AAAA) -luokituksen Tsavoriitti ovat käyttäneet kuninkaalliset. Nämä jalokivet ovat kirkkaimpia, virheettömiä ja väriltään syvimpiä.
Pieniä sulkeumia jalokiven vaaleassa värissä. Valo ei läpäise jalokiveä.
Sulkeumia tai pieniä kiteitä, jotka näkee vain tarkasti tutkimalla. Ne eivät kuitenkaan ole isoja sulkeumia.
Korkealaatuinen jalokivi, jota käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Kivessä on hyvin pieniä sulkeumia, joita ei erota paljain silmin.
Korkein laatu tästä jalokivestä. Täysin puhdas ja täydellisesti hiottu. Ei näkyviä sulkeumia edes 10x suurennuksella.
Pieniä sulkeumia jalokiven vaaleassa värissä. Valo ei läpäise jalokiveä.
Sulkeumia tai pieniä kiteitä, jotka näkee vain tarkasti tutkimalla. Ne eivät kuitenkaan ole isoja sulkeumia.
Korkealaatuinen jalokivi, jota käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Kivessä on hyvin pieniä sulkeumia, joita ei erota paljain silmin.
Korkein laatu tästä jalokivestä. Täysin puhdas ja täydellisesti hiottu. Ei näkyviä sulkeumia edes 10x suurennuksella.
Pieniä sulkeumia jalokiven vaaleassa värissä. Valo ei läpäise jalokiveä.
Sulkeumia tai pieniä kiteitä, jotka näkee vain tarkasti tutkimalla. Ne eivät kuitenkaan ole isoja sulkeumia.
Korkealaatuinen jalokivi, jota käyttävät maailman hienoimmat korusepät. Kivessä on hyvin pieniä sulkeumia, joita ei erota paljain silmin.
Korkein laatu tästä jalokivestä. Täysin puhdas ja täydellisesti hiottu. Ei näkyviä sulkeumia edes 10x suurennuksella.
Vihreä Swarovskin zirkonia: Samat ominaisuudet kuin vihreällä kuutiollisella zirkonialla. Erona on, että Swarovski on maailmanlaajuinen brändi, joka on tunnettu synteettisistä kivistään.
Vihreä kuutiollinen zirkonia: Vihreää kuutiollista zirkonia käytetään usein smaragdin asemesta. Se on kuitenkin synteettinen kivi, toisin kuin smaragdi, joka on luonnonjalokivi ja jota esiintyy eri sävyinä ja laatuina.
Swarovskin zirkonia: Samat ominaisuudet kuin kirkkaalla kuutiollisella zirkonialla: väritön ja kirkas. Erona kuutiolliseen zirkoniaan on, että Swarovski on maailmanlaajuinen brändi, joka on tunnettu synteettisistä kivistään.
Kuutiollinen zirkonia: Kuutiollinen zirkonia on keinotekoinen kivi, jota käytetään edullisena vaihtoehtona timantille koruissa kestävyytensä ja säihkyvyytensä ansiosta. Tätä synteettistä kiveä saa sekä kirkkaana ja värittömänä että eri väreissä ja muodoissa.
Tummansininen Swarovskin zirkonia: Samat ominaisuudet kuin sinisellä kuutiollisella zirkonialla. Erona on, että Swarovski on maailmanlaajuinen brändi, joka on tunnettu synteettisistä kivistään.
Tummansininen kuutiollinen zirkonia: Sinistä kuutiollista zirkoniaa käytetään usein safiirin asemesta. Se on kuitenkin synteettinen kivi, toisin kuin safiiri, joka on luonnonjalokivi ja jota esiintyy eri sävyinä ja laatuina.
Punainen Swarovskin zirkonia: Samat ominaisuudet kuin punaisella kuutiollisella zirkonialla. Erona on, että Swarovski on maailmanlaajuinen brändi, joka on tunnettu synteettisistä kivistään.
Punainen kuutiollinen zirkonia: Punaista kuutiollista zirkoniaa käytetään usein rubiinin asemesta. Se on kuitenkin synteettinen kivi, toisin kuin rubiini, joka on luonnonjalokivi ja jota esiintyy eri sävyinä ja laatuina.
Timantit sisältävät ilmeisiä sulkeumia, jotka ovat havaittavissa 10-kertaisella suurennuksella ja jotka näkyvät helposti paljaalla silmällä.
SI-timanteilla on pieniä sulkeumia, jotka ovat havaittavissa 10-kertaisella suurennuksella ja näkyvät usein paljaalla silmällä.
Tämän puhtausluokan timantit sisältävät hyvin lieviä sulkeumia, jotka voi nähdä 10-kertaisella suurennuslasilla eikä niitä huomaa paljaalla silmällä.
Tämän puhtausluokan timantit voivat sisältää aivan hienoisia sulkeumia, joita on erittäin vaikea havaita 10-kertaisella suurennuslasilla eikä niitä voi havaita paljaalla silmällä.
VS-timanteilla tiedetään olevan hyvin vähäisiä sulkeumia, jotka eivät näy paljaalla silmällä ja joita voidaan nähdä vain suurennuksen alla.
Timantit, joissa on VVS-puhtaus, sisältävät hyvin pieniä sulkeumia, joita on erittäin vaikea havaita 10-kertaisella suurennuksella. Nämä sulkeumat eivät ole paljaalla silmällä havaittavissa.
Pieniä tai erittäin pieniä sulkeumia, joita ei näe paljaalla silmällä, vaan voidaan erottaa vain suurentamalla.
Erittäin erittäin pieniä sulkeumia.Tunnetusti yksi korkeimpia laatuluokituksia, luokitellaan puhtaiksi tai täysin puhtaiksi.
Luonnollinen, loistavan värinen rubiini, jota ei ole käsitelty lämpökäsittelyprosessilla. Tämäntyyppinen rubiini on korkealaatuinen, jolla on vähäisiä sulkeumia, jotka saattavat näkyä paljain silmin.
Luonnollinen ja erittäin voimakkaan värinen rubiini, jota ei ole käsitelty lämpökäsittelyprosessilla. Tunnustettu korkeimman laatuiseksi rubiiniksi.
Luonnollinen, syvänsininen safiiri, jota ei ole käsitelty lämpökäsittelyprosessilla. Tämäntyyppinen safiiri on korkealaatuinen, jolla on pieniä sulkeumia, jotka saattavat näkyä paljain silmin.
Luonnollinen ja erittäin voimakas safiiri, jota ei ole käsitelty lämpökäsiteltyprosessilla. Tunnustettu korkeimman laatuiseksi safiiriksi.
Luonnollinen, kirkkaasti värjätty smaragdi, jota ei ole käsitelty lämpökäsiteltyprosessilla. Tämän tyyppinen smaragdi on korkealaatuinen, jolla on vähäisiä sulkeumia, jotka saattavat näkyä paljain silmin.
Luonnollinen ja erittäin voimakkaan värinen smaragdi, jota ei ole käsitelty lämpökäsiteltyprosessilla. Tunnustettu korkeimman laatuiseksi smaragdiaksi.

Smaragdi (laboratoriossa luotu)

Eri väreissä ilman sulkeumia. Laboratoriossa luodut smaragdit ovat virheettömyyden ilmentymiä. Laboratoriossa luodut smaragdit sisältävät samat astrologiset ominaisuudet kuin luonnon smaragditkin, joten ne voivat olla yhtä tehokkaita niin ruumiille kuin sielullekin. Loistava ratkaisu niille, jotka etsivät täydellistä kiveä.

Safiiri (laboratioriossa luotu)

Laboratoriossa luodun syvän sinisen sävyisen safiirin fyysiset, kemialliset ja optiset ominaisuudet ovat samat kuin luonnon safiirillakin. Sen loistavan kauneuden vuoksi se on omiaan niille, jotka haluavat kiven, joka on visuaalisesti omaa luokkaansa.

Rubiini (laboratoriossa luotu)

Laboratoriossa luodut rubiinit ovat yhtä suurenmoisia kuin luonnon rubiinitkin niiden täydelisen sileyden vuoksi. Lumoavan kauneuden lisäksi laboratoriossa luodut rubiinit symboloivat voimaa ja elämänhalua. Koska nämä sisältävät samat optiset, kemialliset ja fyysiset ominaisuudet kuin luonnon rubiini, ne sopivat niille, jotka rakastavat rubiineja.

Rubelliitti (laboratoriossa luotu)

Tunnetaan myös pinkkinä turmaliinina. Rubelliitti on saanut nimensä latinan sanasta ‘rubellus’ joka tarkoittaa ‘punakkaa’. Sen henkeäsalpaavan punaisen ja pinkin yhdistelmän uskotaan tuovan ostajalleen elämän energiaa. Ne, jotka ihmettelevät luonnon ja laboratiossa luoduon eroja, niin ominaisuudet ovat vastaavat alkuperäisen rubelliitin kanssa.

Moissaniitti (laboratorissa luotu)

Muistuttaa timantin läpinäkyvää ja kirkasta pintaa. Moissaniitti on piikarbidin mineraalimuoto ja se on yksi laboratoriossa luotu kivi. Kivi on yhtä kestävä kuin timantti ja se on loistava valinta kihlasormuksiin.

Sininen zirkoni

Tunnetaan myös nimellä Kambodžan sininen zirkoni, koska se on alunperin sieltä. Sen sininen väri on lähellä taivaan sinistä tai pastellin sinistä. Se muistuttaa timantteja ja sitä ei tule sekoittaa synteettiseen zirkoniin, vaikka nimi on samanlainen. Zirkoniperheen jäsenenä sinisen zirkonin uskotaan vaikuttavat suuresti ihmiskehoon. Zirkonin uskotaan puhdistavan käyttäjän mieltä ja rentouttavan sen käyttäjää.

Ruskea zirkoni

Alkuperä on Tansaniassa ja se kuuluu zirkoniperheeseen. Timanttimaista ulkonäköä ja nimeä ei pidä sekoittaa synteettiseen zirkoniin. Koska kyseessä on yksi zirkoniperheen luonnonkivistä, sillä uskotaan olevan parantavia vaikutuksia ja sen uskotaan vaikuttavan ihmiskehoon helpottamalla fyysistä kipua. Tämän vuoksi se sopii niille, jotka haluavat itselleen äitimaan parantavaa voimaa.

Valkoinen zirkoni

Tansaniasta ja Nigeriasta peräisin oleva valkoinen zirkoni on läpinäkyvä luonnonkivi, joka on timantin kaltainen. Sitä ei tule sekoittaa synteettiseen zikorniin. Koska valkoisessa zirkonissa valo taittuu kahteen kertaan sen visuaalinen laatu on erinomainen. Se on erinomainen vaihtoehto timantille.

Kunziitti

Kunziitti on harvinaisen kaunis, sillä sen värivalikoima vaihtelee herkästä pastellin vaaleanpunaisesta voimakkaaseen violettiin. Kunziitti on monokliininen ja sitä esiintyy yleensä kiteinä, joiden muoto on usein terämäinen. Vaikka se on useimmille tuntematon, niin esimerksi Gloucesterin herttuatar on kaunistanut itseään sillä.

Musta opaali

Pidetään harvinaisinmpana opaalina. Mustassa opaalissa on eri värisävyjä pikimustasta tummanharmaaseen. Se mikä tekee tästä kivestä erityisen, on eri sävyt, jotka voidaan nähdä kivessä. Voit nähdä kiiltävän punaisen, oranssin tai vihreän sävyt, jotka heijastuvat mustasta opaalista.

Neptunuksen puutarhan topaasi

Neptunuksen harmoonisen pinnan mukaan nimetty ulkoavaruuden viehätystä huokuva kivi toivottaa sinut tervetulleeksi. Värin laatua on parannettu päällystämällä. Topaasikivien jäsenenä tällä kivellä on myös rentouttavia ominaisuuksia energiansa ansiosta. Kiven voiman uskotaan rauhoittavan hermoja ja suojaavan sairauksilta.

Merkurius topaasi

Läpinäkyvällä pinnallaan merkurius topaasi heijastaa valoa ja antaa aurora-vaikutelman. Kuten plaaneetta merkuriuksen väri vaihtuu siniseksi, niin tekee merkurius topaasikin, kun auringonvalo osuu siihen.Tämä vaikutus saadaan aikaan pinnoitusprosessin kautta, jota kutsutaan fyysiseksi höyrysaostukseksi, josta saadaan seurauksena valovaikutus.

Mystinen topaasi

Mystinen niin kuin nimensäkin. Mystinen topaasi on värisävyjen paratiisi sateenkaaren väreissä. Pinnoitusprosessin avulla sen väri paranee ja se saa lopullisen muotonsa. Tämän kiven uskotaan rantouttavan käyttäjäänsä, ajavan pois negatiiviset tunteet ja pahat henget. Mystisessä "silmälle puhtaassa" topaasissa ei ole sijaa epätäydellisyydelle. Tiivistetyksi sateenkaareksi tämä on oivallinen hankinta sinulle.

Pinkki topaasi

Yksi harvinaisimpia topaaseja. Pinkki topaasi sulattaa sydämet värillään. Pinnoitusprosessin avulla sen väri paranee ja se saa lopullisen muotonsa. Kiven uskotaan elvyttävän omistajansa energiaa sekä pelastavan sinut negatiiviselta energialta jumalallisen auringon avulla. Pinkki topaasi parantaa luovaa ajattelua, joten se voisi olla loistava valinta suunnittelijoille tai taiteilijoille. Tunnet sen värien lämmön, kun katsot sitä.

Opaali

Hämmästyttävän säihkyvää kauneutta huokuva kivi. Valkoinen opaali on opaaleista yleisin. Niin kuin muillakin opaaleilla, tälläkin uskotaan olevan voimakkaita vaikuksia kehoon sen energian ansiosta. Opaalin uskotaan muuttavan negatiivinen energia positiiviseksi ja selkeyttävän käyttäjänsä ajattelua.

Sulttaanikivi

Puolijalokiveksi luokitellusta sulttaanikivestä on tullut suosittu viime aikoina. Valosta riippuen sen värit vaihtelevat shampanjasta persikkaan. Korkean taitekertoimen ansiosta voit nähdä nämä värit jopa hämärässä. Sitä tuotetaan yleensä suurempina karaatteina, jotta nähdään sen värien henkeäsalpaava muutos.

Tsavoriitti

Kuuluu granaattien perheeseen. Tsavoriitti on suosittu harvinaisuutensa vuoksi. Henkeäsalpaavan vihreän ansiosta se voidaan sekoittaa helposti smaragdiin. Sen vihreä väri tulee sen kemiallisesta koostumuksesta, johon kuuluu kromia tai vanadiumia. Tsavoriitti on juhlaa silmille ja sen uskotaan parantavan käyttäjänsä henkisiä sairauksia.

Musta safiiri

Safiiri perheeseen kuuluva musta safiiri on yksi korundi mineraalin lajike. Pikimusta safiiri on sävyltää tumma ja jotkin sen muodot paljastavat metallisia sävyjä altistuessaan valolle. Pääasiassa Australiassa louhittava musta safiiri on erinomainen vaihtoehto mustasta pitävälle. Mustan safiirin uskotaan rauhoittavan käyttäjäänsä sekasorron keskellä ja suojaavan kiusaamista vastaan.

375 Puna valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Valko punakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Valko-/ Keltakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Kelta valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Valkoinen Keltainen Punainen

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Keltainen Valkoinen Punainen Kulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Punainen Valkoinen Keltainen Kulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Keltakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

375 Punakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
375 Kulta - 9K kulta sisältää 9 osaa kultaa ja 15 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 37,5% kultaa.

585 Puna valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Valko punakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Valko keltakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Kelta valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Valkoinen Keltainen Punainen

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Keltainen Valkoinen Punainen Kulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Punainen Valkoinen Keltainen Kulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Keltakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

585 Punakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
585 Kulta - 14K sisältää 14 osaa kultaa ja 10 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 58,5% kultaa.

750 Puna valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Valko punakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Valko keltakulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Kelta valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Valkoinen Keltainen Punainen

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Keltainen Valkoinen Punainen Kulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Punainen Valkoinen Keltainen Kulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, platinasta tai palladiumista, joten se on 75% kultaa.

750 Valkokulta

Nimitykset 18K, 14K tai 9K ilmoittavat, kuinka paljon puhdasta kultaa seoksessa on. 24K kulta tunnetaan myös 100% puhtaana kultana. Taulukko, kuinka paljon puhdasta kultaa löytyy tuotteesta:
750 Kulta - 18K kulta sisältää 18 osaa kultaa ja 6 osaa toisista metalliseoksista; yleisesti vaihdellen hopeasta, kuparista, sinkistä, plat