Ladataan...

KORUJEN HUOLTO & YLLÄPITO

Älä käytä korujasi suihkussa, kylvyssä, uidessa tai poreammeessa. Shampoo ja saippuat voivat kerääntyä metallipinnalle sekä jalokiviin tehden koruistasi sameat. Kosteus ei ole hyväksi jalometalleille. Estä korujasi altistumasta kosteudelle ja vältä korujen käyttöä erittäin kuumassa ympäristössä, kuten saunassa tai auringossa.

Kotitalouksien puhdistusaineet voivat tahrata tai vahingoittaa koruja. Vältä kosketusta kemikaalien kanssa. Suosittelemme, että et käytä korujasi kotitöissä, puutarhanhoidossa, kuntoilussa, ruoanlaiton, siivouksen tai urheilun aikana. Kaikki jalokivet ovat hauraita; jopa timanttiin voi tulla halkeama tai se voi murtua iskusta. Suojaa korusi kovilta pinnoilta, älä pudota niitä ja vältä iskuja. Muista; huolellinen hoito pidentää korujesi käyttöikää!

On parempi ottaa korut pois ennen nukkumaanmenoa. Tämä estää sinua vahingoittamasta koruasi tietämättäsi. Nukkuessasi voit kelposti katkaista ketjun tai piikki voi vääntyä, jolloin saatat jopa menettää kiven.

Kyllä, kosmetiikka voi vaurioittaa koruja. Varmista, että laitat korusi viimeiseksi pukeutuessasi, jotta ne eivät altistu voiteille, hajuvedelle, hiuslakalle tai muille kosmetiikkatuotteille, jotka voivat aiheuttaa pysyviä haittoja koruillesi kuten värjäytymistä, tahroja tai sameutta. Pukemalla korut yllesi viimeiseksi, estät niitä tarttumasta vaatteisiisi ja vaurioitumasta. Kivien asetuskohdat voivat helposti tukkeutua voiteista. Vältä siis voiteiden samanaikaista käyttöä sormuksia käyttäessäsi.

Kun irrotat sormusta, käsittele sitä aina sen renkaasta, äläkä koskaan sen kivestä tai kiven asetuskohdasta. Tämä auttaa sinua pitämään sormuksen kiven turvassa ja puhtaana.

Säilytä korusi yksitellen, jotta vältyt naarmuilta tai vaurioilta.
Kosteus aiheuttaa tummumista; älä säilytä korusäiliötäsi kylpyhuoneessa välttääksesi korujen tummumisen.
Ihosi luonnolliset öljyt voivat saada timantit, jalokivet ja helmet sameaksi. Käsittele niitä mahdollisimman vähän, kun et käytä korujasi.

Helmien täytyy saada hengittää toisin kuin muiden jalokivien. Säilytä helmikorvakorut pellavaisessa pussissa.

GLAMIRA-lahjarasiat on suunniteltu esittelyyn tai lahjaksi, eikä niitä ole tarkoitettu pitkäaikaiseen säilytykseen. Koruja on parasta säilyttää oikeissa materiaaleissa niiden metallityypistä ja jalokivistä riippuen.

Säilytä timanttiset kappaleesi erikseen, sillä timantit voivat naarmuttaa muita koruja ja jopa naarmuttaa toisiaan.

Puhdista korusi varovasti ja säännöllisesti poistaaksesi kaikki öljyt, pöly tai epäpuhtaudet. Käytä tarvittaessa mietoa saippuaa ja vettä sekä pehmeää liinaa. Varmista, että taputtelet korusi kuivaksi ja odota, kunnes korut ovat täysin kuivia, ennen kuin laitat ne takaisin säilytysrasiaan.

Jotkut korujen puhdistusaineet voivat sisältää hankausaineita, jotka voivat olla liian ankaria korullesi, eivätkä ne kaikki sovellu kaikentyyppisille metalleille ja jalokiville. Turvallisin tapa puhdistaa korusi on käyttää mietoa saippuaa ja erittäin pehmeää liinaa tai harjaa.

Jos likaa on vaikea poistaa, liota koruja puhtaassa vedessä 5-10 minuuttia. Muista, että tätä menetelmää ei tule käyttää helmikorujen tai kosteudelle herkkien materiaalien, kuten puukorujen, puhdistamiseen.

Saatat löytää hyödyllistä tietoa Internetistä, mutta varmista, että tiedot ovat luotettavista lähteistä ja muista, että löytämäsi puhdistusmenetelmät voivat koskea kivettömiä koruja. Metallinpuhdistustekniikoiden käyttäminen timantteihin, jalokiviin ja helmiä sisältäviin koruihin voi aiheuttaa vakavia vaurioita korullesi.

Emme suosittele ultraääni- tai höyrypuhdistimien käyttöä, koska ne eivät sovellu useimmille jalokivi- ja helmikoruille. Jokainen koru tulee huoltaa tuotteen ominaisuuksien mukaan.

Kulta on pehmeä metalli ja tämä on pääsyy sekoittaa sitä muiden metallien kanssa koruja valmistettaessa. Pehmeänä metallina, kulta on altis naarmuille, ja se vaatii hellävaraista käsittelyä sekä puhdistusta. Kultakorut voivat myös tahraantua sopimattomassa ympäristössä. Vältä voimakasta saippuaa, mukaan lukien vartalosaippuaa, klooria ja kotitalouksien valkaisuaineita sekä tuntemattomia kemikaaleja. Päivittäinen käyttö voi saada kultakorun pinnan sameaksi. Puhdista korusi säännöllisesti, jotta ne säilyttävät kiiltonsa. Ole lempeä puhdistaessasi korujasi äläkä kiillota niitä liian voimakkaasti, jotta ne eivät naarmuunnu. Varmista aina, että kuivaat kultakorusi varovasti puhdistuksen jälkeen. Jos kultakoruissasi on jalokiviä, ota se huomioon myös huollossa ja puhdistuksessa. Jalokivet voivat vaatia erilaisia huoltomenetelmiä niiden rakenteen perusteella.

Sekä platina että palladium ovat hypoallergeenisia metalleja sekä harvinaisia ja kestäviä. Ne kestävät paremmin naarmuuntumista kuin muut metallit, mutta se ei tarkoita, etteivätkö ne vaatisi hoitoa tai, että ne eivät naarmuuntuisi ollenkaan. Sinun tulee aina pitää koruistasi huolta, jotta voit nauttia niistä läpi elämän.
On normaalia, että platina- ja palladiumkorut saavat patinaa päivittäisen käytön myötä. Patina tuo mattapintaa ja monet ihmiset pitävät juuri siitä näissä metalleissa. Voit helposti puhdistaa platina- tai palladiumkorusi miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä.
Jos platina- tai palladiumkorusi sisältävät jalokiviä, ota se huomioon myös huollossa ja puhdistuksessa. Jalokivet voivat vaatia erilaisia huoltomenetelmiä niiden rakenteen perusteella. Älä liota tai harjaa herkkiä jalokiviä, jotka on kiinnitetty platina- tai palladiumkoruihin.

Hopea on pehmeä ja muokattava materiaali, joka voi vaurioitua ja naarmuuntua helposti. Asianmukaisella hoidolla ja huollolla hopeakorusi kestävät kuitenkin eliniän.
Hopea reagoi ilmaan ja ihon öljyihin. On erittäin tärkeää puhdistaa hopeakorusi säännöllisesti, jotta suojaat korusi likaantumiselta. Hopea tahriutuu nopeammin joutuessaan alttiiksi kosteudelle ja saasteille. Jos puhdistat tahrat pois ennen kuin ne pinttyvät, voit nauttia hopeakoruistasi pitkään. Puhdistuksen jälkeen hopeakorut on säilytettävä kuivassa ja asianmukaisesti.
Älä käytä paperia tai nenäliinaa hopeakorujen puhdistamiseen, koska ne voivat naarmuttaa koruja.
Muista aina, että uima-allas ei sovi hopeakoruille ja kloori voi vahingoittaa korujasi pysyvästi. Muista ottaa hopeakorusi pois ennen uimista. Jos unohdat poistaa hopeakorusi ennen uimista, huuhtele ja kuivaa se heti käytön jälkeen.
Jos hopeakoruissasi on jalokiviä, ota se huomioon myös huollossa ja puhdistuksessa. Jalokivet voivat vaatia erilaisia ​​huoltomenetelmiä niiden rakenteen perusteella. Jos käytät mieluummin hopeanhoitoliuosta korujesi puhdistamiseen, varmista, etteivät korujen jalokivet pääse kosketuksiin liuoksen tai muiden kemikaalien kanssa.

Nämä ovat erikoismateriaaleja, joita käytetään koruissa ja ne vaativat hoitoa pitkän käyttöiän vuoksi. Suojaa korusi äärimmäiseltä kuumuudelta sekä liialliselta vedeltä ja kosteudelta.
Emali ja keraamikorut tai osat kestävät vähemmän iskuja kuin jalometallit; joten vältä iskuja tai pudottamista koville pinnoille.
Jos koruissasi on jalokiviä, ota se huomioon myös huollossa ja puhdistuksessa. Sinun kannattaa myös harkita muiden koruissasi käytettyjen metallien hoitoa.

Raakatimantti on kovin luonnonmateriaali, mutta älä unohda, että hiottu ja kiillotettu timantti voi naarmuuntua tai halkeilla helposti, jos sitä ei käsitellä huolellisesti. Suojaa timanttikorusi iskuilta kovia pintoja vasten.
Muista aina, että timantit voivat naarmuttaa toisiaan sekä muita jalokiviä. Älä heitä timanttikorujasi samaan astiaan muiden korujen kanssa ja ole varovainen käyttäessäsi useita timanttisormuksia samanaikaisesti.
Saippua ja shampoo voivat muodostaa kerroksen timanttien päälle, jolloin ne menettävät säihkeensä. Timantit ovat myös erittäin alttiita keräämään likaa ja öljyä. Sormenpäistäsi kerääntyvä öljy kerääntyy timanttiin, joka vähentää sen kiiltoa ja tekee siitä samean.
Jos timantti näyttää samealta, se on todennäköisesti kiven alle juuttunut pöly tai lika tai kiven päälle kertynyt kalvo. Säännöllinen puhdistus auttaa timanttejasi säilyttämään säihkeensä.

Luonnolliset jalokivet ovat herkkiä materiaaleja. Niillä ei ole timanttien kestävyyttä, joten ne vaativat ylimääräistä hoitoa pitkän käyttöiän säilyttämiseksi. Varmista, että suojaat jalokiviä putoamiselta tai iskuilta kovia pintoja vasten. Älä säilytä jalokiviä yhdessä muiden korujen kanssa samassa astiassa.
On erittäin tärkeää puhdistaa jalokivet säännöllisesti ja myös pitää kiviaines puhtaana jalokivien luonnollisen sävyn suojaamiseksi. Pyyhi jalokivikorusi pehmeällä liinalla poistaaksesi niistä jäännökset.
Valo ja lämpö voivat vaikuttaa jalokiven kestävyyteen ja väriin. Vältä liiallista lämpöä sekä äkillisiä lämpötilan muutoksia, koska ne voivat murtaa joitakin jalokiviä.

Helmet ovat erittäin herkkiä luonnon elementtejä, eivätkä ne yleensä ole ihanteellisia päivittäiseen käyttöön. Yksi syy, miksi helmet ovat niin hauraita, on, että ne ovat erittäin pehmeitä. Helmiä tulee käsitellä huolellisesti. Helmet tulee pitää puhtaina hajusteista, kosmetiikasta, hikoilusta, liasta, puhdistusaineista, vedestä ja lämmöstä.
Voit pyyhkiä helmikorusi varovasti hieman kostealla liinalla, mutta älä koskaan liota niitä veteen.
Älä säilytä helmiä muovipusseissa. Helmikorut tulee säilyttää kankaalla vuoratussa korurasiassa tai kääriä pehmeään liinaan helmien kiillon ja laadun säilyttämiseksi. Älä koskaan heitä helmiä korurasiaan, koska ne voivat vaurioitua helposti.

Sormukset ovat muita koruja enemmän alttiina ulkoisille tekijöille yksinkertaisesti siksi, että käsiä käytetään jatkuvasti päivittäisessä toiminnassa. Erityisesti hallitsevassa kädessä käytetyt sormukset ovat alttiimpia vaurioille. Voit jatkaa sormuksen käyttöä turvallisesti niin kauan kuin pidät siitä huolta.
Sormuksen istuvuus voi väliaikaisesti muuttua useiden tekijöiden, kuten lämpötilaerojen, painonvaihteluiden, matkustamisen ja raskauden vuoksi. Suosittelemme, että harkitset asiaa ennen kuin päätät muuttaa sormuksen kokoa.

Jotta korvakorusi kestäisivät pidempään, muista aina, että niiden tulee olla viimeinen esine, jonka laitat päällesi. Käyttämäsi hiusmuotoilutuotteet vaikuttavat yleensä korvakoruihin enemmän kuin muihin koruihin, koska ne ovat hyvin lähellä hiuksiasi.
Isot rengaskorvakorut tai ketjukorvakorut kannattaa ottaa pois ennen nukkumaanmenoa, jotta ne eivät vaurioidu eivätkä takerru mihinkään, eivätkä satuta sinua.

Ketjukaulakorut, rannekorut ja nilkkakorut menevät helposti solmulle, jos niitä säilytetään samassa astiassa. Välttääksesi solmujen muodostumisen varmista, että pidät ketjukorusi vaakasuorassa tai riippuvassa asennossa silloin, kun niitä ei käytetä.
Nukkuminen ketjujen kanssa voi aiheuttaa niiden haurastumisen ja katkeamisen. Poista ketjut aina ennen nukkumaanmenoa.

Välitämme materiaaleista, joita käytämme GLAMIRA-koruissa, ja valitsemme huolellisesti allergiaystävälliset materiaalit. Allergiat voivat kuitenkin johtua monista muista tekijöistä, kuten henkilökohtaisista olosuhteista ja korujen käyttötavoista. Jos olet allerginen ja tiedät mille metallille olet allerginen, voit valita itsellesi sopivimman korun, josta voit nauttia koko elämäsi ajan.

Jos sinulla on herkkä iho, meillä on sinulle muutamia vinkkejä, joiden avulla voit välttää ihoärsytystä ja ihottumaa koruja käyttäessäsi:

  • Sormus, joka on tiukasti kiinni sormessa, voi aiheuttaa ihoärsytystä. Varmista, että sormus sopii sinulle oikein.
  • Saippuan, kosmeettisten aineiden, pölyn tai lian kerääntyminen sormusten alle, erityisesti häänauhat, voivat aiheuttaa ärsytystä herkälle iholle.
  • Kuumina ja kosteina vuodenaikoina tai kuumassa ympäristöissä iho hikoilee korun alla, jos niitä käytetään pitkään. Tämä voi ärsyttää ihoa ja aiheuttaa allergioita joillekin ihmisille.
  • Korvakorut ja sormukset pitävät todennäköisimmin vettä iholla. Poista korusi aina ennen kylpyä tai suihkua ja varmista, että pyyhit saippuan ja veden pois iholtasi ennen kuin laitat korut takaisin päälle.
  • Kädet pestään usein kotitöiden aikana. Pesuaineet tai muut puhdistusaineet yhdessä veden kanssa voivat jäädä sormuksen renkaan alle ja aiheuttaa allergioita. Ota korut aina pois kotitöiden ajaksi. Pese ja kuivaa kätesi huolellisesti ennen kuin käytät sormusta uudelleen.
  • Koruissasi käyttämäsi puhdistusaineet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Vältä teollisia puhdistusaineita.

Joissakin harvinaisissa tapauksissa jotkut ihmiset voivat nähdä vihreitä tai tummia tahroja ihollaan korujen käytön jälkeen. Tämä ei ole merkki allergisesta reaktiosta. Näin voi tapahtua, kun tietyt metallit reagoivat tiettyjen aineosien, kuten iholla olevien happojen tai suolan sekä vartalovoiteen tai muun kosmeettisen aineen ainesosien kanssa. Hikoilu on toinen tekijä, koska se aiheuttaa hapettumista kosteuden vuoksi.