Ladataan...

MAKSUTAVAT

LUOTTOKORTTI

LUOTTOKORTTI

Voit maksaa maksusi luottokortilla (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club International, JCB) tilausta tehdessäsi. Takaamme, että kaikki verkkosivustossamme tapahtuvat tapahtumat ovat turvallisia ja luottokorttitietojasi ei ole tallennettu järjestelmäämme.

0.00 €

PayPal

PayPal

Jos haluat maksaa "PayPalin" kautta, valitse se maksutavaksesi ja siirryt automaattisesti PayPalin sivustolle. Jos sinulla on jo olemassa oleva PayPal-tili, voit kirjautua käyttäjätiedoillasi vahvistaaksesi maksun. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, voit rekisteröityä ja jatkaa maksua.

0.00 €

TRUSTLY

TRUSTLY

Kun valitset tämän maksutavan, sinulle annetaan luettelo pankeista, jotka Trustly tarjoaa. Kun olet valinnut pankkisi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään ja vahvistamaan maksusi haluamallasi tunnistautumismenetelmällä.

0.00 €

Paytrail

SUOMALAISET VERKKOPANKIT

Tilataksesi tällä maksutavalla, sinut ohjataan pankkiympäristöösi. Kun olet vahvistanut maksusi, sinut ohjataan takaisin verkkosivustollemme maksuvahvistussivun katselun jälkeen.

0.00 €

Klarna paylater

Klarna Invoice

Klarna antaa sinulle mahdollisuuden vastaanottaa ensin tavarasi ja maksaa myöhemmin. Tällä menetelmällä sinun ei tarvitse rekisteröityä tai kirjautua sisään. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi. Tämän jälkeen luottotarkastus suoritetaan ja Klarna maksaa summan. Sinulla on 14 päivää aikaa maksaa tämä summa Klarnalle.

0.00 €

Klarna slice

Klarna Slice It
Klarnalla maksamisen mahdollistaa ostosten tekemisen ajan myötä. Kun olet valinnut sinulle parhaiten sopivan maksutavan ja hyväksynyt ehdot, saat heti tiedon mahdollisesta hyväksynnästä. Jos kyllä, saata ostoksesi loppuun ja summa lisätään kuukausittaiseen tiliotteeseesi.

0.00 €