PAYMENT METHODS

LUOTTOKORTTI

Nordea

LUOTTOKORTTI

Voit maksaa maksusi luottokortilla (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club International, JCB) tilauksen tekemiseen. Takaamme, että kaikki verkkosivustossamme tapahtuvat tapahtumat ovat turvallisia ja luottokorttitietojasi ei ole tallennettu järjestelmäämme.

0.00 €

PayPal

PayPal

Jos haluat maksaa "PayPalin" kautta, valitse se maksutavaksesi ja siirryt automaattisesti PayPalin sivustoon. Jos sinulla on jo olemassa oleva PayPal-tili, voit kirjautua käyttäjä tietoillasi vahvistaaksesi maksun. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, voit rekisteröityä ja jatkaa maksua.

0.00 €

PANKKISIIRTO Adyen

PANKKISIIRTO Adyen

Kassalla löydätte pankkitilitietoja - mukaan lukien IBAN ja viitenumero -, johon voit siirtää maksun määrän. Huomaa, että maksussasi voi kestää 2-3 arkipäivää, jotta maksusi näkyisi tilillämme, pankista riippuen. Tilauksesi käsitellään vasta maksun vastaanottamisen yhteydessä.
Varmista, että syötät viitenumerosi oikein maksutietoihin. Jos viitenumero puuttuu tai on virheellinen, Adyen palauttaa summan pankkitilillesi ja tilausta ei käsitellä.

0.00 €

TRUSTLY

TRUSTLY

Kun valitset tämän maksutavan, sinulle annetaan luettelo pankeista jota Trustly tarjoaa. Kun olet valinnut pankkisi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään ja vahvistamaan maksusi haluamallasi tunnistautumismenetelmällä.

0.00 €

ENTERCASH

ENTERCASH

Voit antaa tilauksesi käyttämällä Entercashia. Sinut ohjataan verkkopankkiportaaliisi, jossa valitset haluamasi maksutilin. Entercash-maksuun ei tarvitse rekisteröintiä.

0.00 €

Paytrail

SUOMEN VERKKOPANKKI

Tilataksesi tällä maksutavalla, sinut ohjataan pankkiympäristöösi. Kun olet vahvistanut maksusi, sinut ohjataan takaisin verkkosivustollemme maksuvahvistussivun katselun jälkeen.

0.00 €

Klarna paylater

Klarna Invoice

Klarna antaa sinulle mahdollisuuden vastaanottaa ensin tavarasi ja maksaa myöhemmin. Tällä menetelmällä sinun ei tarvitse rekisteröityä tai kirjautua sisään; Sinun tarvitsee vain kirjoittaa nimisi, osoitesi ja syntymäaikasi. Tämän jälkeen luottotarkastus suoritetaan ja Klarna maksaa summan. Sinulla on 14 päivää aikaa maksaa tämä summa Klarnalle.

0.00 €

Klarna slice

Klarna Slice It
Klarnalla maksaminen mahdollistaa ostosten tekemisen ajan myötä. Kun olet valinnut sinulle parhaiten sopivan maksutavan ja hyväksyttyäasi ehdot, huomaat heti, että oletko hyväksytty. Jos kyllä, saata ostoksesi loppuun ja summa lisätään kuukausittaiseen tiliotteeseesi.

0.00 €