Ladataan...

PALAUTUSOIKEUS

Jos et ole täysin tyytyväinen tuotteisiimme, voit palauttaa ne 30 päivän sisällä. Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, asiakas maksaa vain palautuksen postituskulut.

Tuotteiden palautus

Huomioithan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Tuotteen pakkauksen tulee olla myös uutta vastaavassa kunnossa ja tuotteet tulee luonnollisesti pakata huolellisesti takaisinpostitusta varten. Mikäli palautettavat tuotteet eivät ole jälleenmyyntikunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, lähetämme tuotteen asiakkaalle takaisin hänen omalla kustannuksellaan. Pyydä Postista aina kuitti palautuksesta, jotta se voidaan jäljittää paketin katoamistapauksessa. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen palvelu@glamira.fi.

Poikkeukset palautusoikeudessa

Vihkisormuksilla, yksilöidyillä koruilla ja ikuisuussormuksilla ei ole palautusoikeutta. Myöskään tuotteita, joissa näkyy käytön jälkiä (esim. naarmut, viat tai muut vauriot), ei voi palauttaa.

Tuotteiden vaihto

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen johonkin toiseen, ilmoita siitä asiakaspalveluumme sähköpostilla palvelu@glamira.fi.

Takaisin.