Ladataan...
Löydettiin 69 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
  1. Musta timantti Apple Watch® tarvike Tradition - D

    GLAMIRA Apple Watch® tarvike Tradition - D

    585 Keltakulta & Musta timantti

    0.048 crt - AAA

    217,00 €
    114  - 1 281  114 € - 1 281 €
  2. Musta timantti Apple Watch® tarvike Tradition - E

    GLAMIRA Apple Watch® tarvike Tradition - E

    585 Keltakulta & Musta timantti

    0.04 crt - AAA

    249,00 €
    134  - 1 457  134 € - 1 457 €
  3. Musta timantti Apple Watch® tarvike Tradition - SET

    GLAMIRA Apple Watch® tarvike Tradition - SET

    585 keltaista kultaa mustalla rodiumilla & Musta timantti & Timantti

    0.284 crt - AAA

    1 179,00 €
    (Setin hinta)
    450  - 6 249  450 € - 6 249 €
  4. Musta timantti Vartalokorut Tenedos

    GLAMIRA Vartalokorut Tenedos

    585 Keltakulta & Musta timantti & Timantti

    1.194 crt - AAA

    3 330,00 €
    530  - 9 633  530 € - 9 633 €
  5. Musta timantti Hiusklipsi Skinne

    GLAMIRA Hiusklipsi Skinne

    585 Keltakulta & Musta timantti & Timantti

    1.068 crt - AAA

    1 714,00 €
    380  - 6 610  380 € - 6 610 €
  6. Musta timantti Vartalokorut Pelangi

    GLAMIRA Vartalokorut Pelangi

    585 Keltakulta & Musta timantti & Timantti

    1.576 crt - AAA

    3 076,00 €
    621  - 11 192  621 € - 11 192 €
  7. Musta timantti Rintaneula Parthesar

    GLAMIRA Rintaneula Parthesar

    585 Keltakulta & Musta timantti & Timantti

    1.15 crt - AAA

    2 324,00 €
    353  - 6 145  353 € - 6 145 €
  8. Musta timantti Vartalokorut Kariya

    GLAMIRA Vartalokorut Kariya

    585 keltaista kultaa mustalla rodiumilla & Musta timantti

    0.68 crt - AAA

    1 730,00 €
    608  - 11 181  608 € - 11 181 €
  9. Musta timantti Vartalokorut Beskerming

    GLAMIRA Vartalokorut Beskerming

    585 keltaista kultaa mustalla rodiumilla & Musta timantti & Timantti

    2.23 crt - AAA

    4 431,00 €
    941  - 19 212  941 € - 19 212 €

You’ve viewed 69 of 69 products

Metalli
Peruuta
Ota käyttöön
Kivet
Peruuta
Ota käyttöön
Muoto
Peruuta
Ota käyttöön
Hinta
Peruuta
Ota käyttöön
Peruuta
Ota käyttöön

Paholaisen silmän korvakorut – Kattava opas

Paholaisen silmä on muslimien, kristittyjen ja juutalaisten käsityksen mukaan aito uhka, ja siihen uskotaan liittyvän voimakkaita negatiivisia tunteita. Paholaisen silmän korvakorut ovat osoitus uskosta suojauksen tarpeesta negatiivisilta voimilta. Tämä kategoriamme tarjoaa tyylikkäitä ja upeita paholaisen silmän korvakoruja erityisesti ruskean sekä mustan paholaisen silmän suojelusta symbolisoivilla kivillä/karneoliitteilla, kuten myös timanteilla.
Paholaisen silmän korvakoruilla on taianomaisen kaunis ulkonäkö, ja ne tarjoavat varmuuden tunteen käyttäjälleen. Korviin yhdistettynä tämä suojelusaiheinen koru on parasta mitä voit käyttää, jotta saat suojattua itsesi ja säilyttää upean ulkonäkösi.

Paholaisen silmä - korut ilman vertaa

Paholaisen silmä on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista symboleista, joka tuottaa positiivisen turvallisuudentunteen niiden käyttäjille. Paholaisen silmän korvakorut tuovat saman turvallisuudentunteen, yhdistämällä tyyliä ja symboliikkaa. Ne näyttävät todella hyvältä eivätkä rajoita sinun tyyliäsi tai pukeutumistyyliäsi.
Paholaisen silmän korvakorut ovat saatavana eri muodoissa ja ko'oissa, ja voit valita eri materiaaleista. Löydät varmasti useita koruja, jotka sopivat makusi ja tyylin kanssa ja täydentävät omaa muotia.

Erilaisia Laatuja Paholaisen Silmä - Korvakoruja

Paholaisen silmän korvakorut ovat saatavilla useina eri muotoina ja materiaaleina. Materiaalit voivat olla puhtaita, kuten kullan ja hopean, tai kiviä, kuten musta timantti, joka on erittäin suosittu paholaisen silmän korvakoruissa.
Musta timantti on erittäin suosittu tässä kategoriassa, koska se on tunnettu voimakkaasta läsnäolostaan. Kun käytät mustaa timanttia paholaisen silmän korvakoruissa, saat itsesi suojatuksi negatiivisilta energioilta sekä upean ulkonäön.
Korujen muodot voivat olla erilaisia, kuten pyöreä, timanttinen tai sydämen muotoinen. Lisäksi, voit yhdistää paholaisen silmän korvakorut muihin koruihin, kuten paholaisen silmän kaulakoruun, jotta saat suojautumistunteen koko päiväksi ja pukeutumistyylisi säilyy samalla kehittäen omaa tyyliäsi.

Paholaisen silmän korvakorujen edut

Paholaisen silmän korvakorut ovat erittäin suosittuja, koska nämä korut symboloivat turvaa negatiivisilta voimilta. Paholaisen silmä -korvakorut ovat yleisesti tunnettuja niiden suojelevista ominaisuuksista ja sen kyvystä auttaa negatiivisilta energioilta suojautumista.
Jos haluat ostaa erittäin todella upeita korvakoruja, jotka ovat tyylikkäitä ja turvallisia, paholaisen silmän korvakorut ovat paras valinta.
Paholaisen silmän korvakorujen edut ovat:
1. Erittäin suosittuja
2. Tyylikkäitä ja tarjoavat esteettisen näkökulman
3. Symboloi suojaa negatiivisilta energioilta
4. Paholaisen silmän korvakorut ovat saatavana eri muodoissa ja ko'oissa tarjoten mahdollisuuden valita omaa makusi ja tyylin kanssa sopivat korut.
5. Koruja on saatavana eri materiaaleista, kuten mustasta timantista, hienosta kullan ja hopean.
6. Paholaisen silmän symboliikkaa voidaan käyttää kiinteästi koko asukokonaisuudessa, jolloin saat suojattua itsesi ja pukeutumisestasi tyylikkään

Kuinka valita Paholaisen silmän korvakoruja

Kun valitset paholaisen silmän korvakoruja, on tärkeää miettiä omaa tyyliäsi ja makusi. Voit valita korvakoruja useista eri muodoista, kuten timanttisista, pyöreistä ja sydämen muotoisista. Halutessasi voit myös valita erilaisia kokoja ja värejä.
Tärkein kriteeri valittaessa paholaien silmän korvakoruja on kuitenkin materiaali. Sinun tulisi valita materiaali, joka sopii täydellisesti omaan käyttöösi.
Platinan omaavien korvakorujen käyttäminen on yleistä paholaisen silmä -korukategoriassa. Platinum on vahva metalli, joka soveltuu erityisesti käytettäväksi korvakoruissa – ja vakaa vaihtoehto, kun taas hienokultainen korvakoru on hauraampi. Musta timantti on myös erittäin suosittu korvakoruissa. Musta timantti on voimakas materiaali, joka on täydellinen valinta niille, jotka haluavat antaa negatiivisille energioille vastuksen.
Valitse oma muotisi ja tee vaikutus ympäristöösi lukuisin paholaisen silmän korvakoru vaihtoehdoin.

Paholaisen silmän korvakorut eri tilanteissa

Paholaisen silmän korvakorut ovat erittäin monipuoliset korut, jotka sopivat usealle eri tilanteille ja ympäristöihin. Ne voivat antaa vaikuttavan vaikutelman muodollisissa tapahtumissa, antaen turvallisuutta upean ulkonäkönsä kanssa. Arkena ja vapaa-ajalla ne voidaan yhdistää tyylikkääporsumaan omaan pukeutumistyyliisi, lisäten samalla ainutlaatuisuutta esimerkiksi kölninveden, vaatteiden ja jalkineiden kanssa.
Jos haluat korostaa huomiota korvakoroilla, korvakorumuodon valitseminen on tärkeää. Pyöreät korvakorut sopivat jokapäiväiseen käyttöön, tuntien turvallista tunnetta. Timanttiset ja sydämenmuotoiset korvakorut sopivat juhlaan paremmin, antaen laadukkaamman vaikutelman.