Vihkisormukset

3326 tuotetta [i]
/
Pikasuodatin
Valitse Metalli Alloy
Metallivärinen Väri
  • Lisää
    Filter
Listana  Taulukkona 
Aseta nouseva suunta
Tuotteet 1-60/3326
per sivu
  • Lajittele
  • Filter
    Edistynyt
Löydettiin 3326 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
TYYLIT
Kivi
Metallivärinen Karaatti
Filter
Edistynyt
Loading... Ladataan lisää hakutuloksia...
Listana  Taulukkona 
Aseta nouseva suunta
Tuotteet 1-60/3326
per sivu

Luo oma vihkisormuksesi verkossa - GLAMIRAn Personoidut vihkisormukset

Vertauskuvallisesti vihkisormus sitoo pariskunnan yhteen; se symboloi osuvasti ikuista rakkautta. Vihkisormuksenne ovat kuin pysyvät kumppaninne, jotka muistuttavat teitä uskollisuudesta ja siitä, että olette toistenne rinnalla ikuisesti. Vihkisormuksien valinta on yksi tärkeimmistä ja mukavimmista häihin liittyvistä asioista. On tärkeää valita vihkisormukset huolella, koska tämä rakkaan kumppanisi sormeesi pujottama sormus on rakkauden symboli ja se tulee kulkemaan mukanasi eliniän. Sen vuoksi tämän

ainutlaatuisen valitsemasi vihkisormuksen

tulee merkitä sinulle samaa ja jopa enemmän vielä 10., 20. ja 30. hääpäivän jälkeen.

Tyyli ja materiaali vaikuttaa vihkisormuksen ajattomuuteen; siksi GLAMIRAn vihkisormuskokoelma (kuten myös muutkin sormuskokoelmat) kattavat laajan valikoiman eri metalleja, muotoja ja värejä. Kaikki sormukset ovat korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät ja joita voi vaalia ikuisesti. Löydät runsaan valikoiman vihkisormuksia, mukaan lukien roosa-, kelta- ja/tai valkokultaisia sormuksia tai palladium-, platina- ja hopeasormuksia sivustoltamme ja voit valita sormuksen, joka ”näyttää juuri sinulta”. Taatakseen asiakkaiden tyytyväisyyden valintaansa jopa kymmenien vuosien jälkeen, GLAMIRA tarjoaa ajattoman ja tyylikkään valikoiman, joka ei ole jumittunut tiettyyn muotiin tai aikakauteen.

Erikoisemmat, mutta kuitenkin klassiset, GLAMIRAn vihkisormukset, joita voidaan koristaa zirkoneilla tai pienillä timanttiryppäillä ammattilaisten työstäminä, antavat sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi ollen samalla kuitenkin ajattomia!