Morsiansetti

”Glamira”
Ladataan...
Suodatin
Lisää sormustyyppejä
Järjestys: Myydyimmät
Kivet
Karaatti

Tuotteen esikatselu

Lista Ruudukko
Järjestys: Myydyimmät
Löydettiin 29 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
  1. lifetime warranty
  2. Kihlasormukset

Morsiussetin sormukset GLAMIRA.fistä

Miksi yrittää löytää vihkisormusta, joka sopii kihlasormukseen, kun GLAMIRA tarjoaa unelmien morsiussettejä? Kaksi sormusta, ylellinen kihlasormus ja upea

vihkisormus

, sulavat yhteen aivan kuten te kaksi tahdon sanovaa sielunkumppania... GLAMIRAn morsiussetti auttaa sinua tuomaan rohkean puolesi esiin. Taitavasti suunnitellut mallit, jalokivet ja hienot yksityiskohdat käyvät loistavasti yhteen. Kimaltavilla timanteilla koristellut upeat morsiansetit ovat ajattomia ja ikuisesti vaalittuja! Voit valita timanttisen morsiussetin, joka on koostettu yksittäisestä/nauhaan asetusta timanttikihlasormuksesta ja vihkisormuksesta nauhamaisilla pikkutimanteilla tai ilman. GLAMIRAn tuotetietovälilehdet sivun vasemmalla laidalla myös opastavat myös timanttien valinnassa sormukseesi. Lisäksi voit muokata kutakin sormuksista erikseen.

Vaikka voit yksinkertaisesti ostaa GLAMIRAn morsiussetin, sinulla on mahdollisuus käyttää mielikuvitustasi ja valita setti, jonka voit osittain suunnitella itse. Kihlasormukseen voidaan asettaa mitä tahansa jalokiviä tai metalliseoksia makusi mukaan. Voit esimerkiksi luoda valkokultaisen morsiussetin, jossa safiiri on keskimmäisenä kivenä. GLAMIRA.fissä jokaisessa sopivassa setissä on päällekkäisiä muotoiluja korostamaan valitsemaasi jalokiveä . Näin voit lisätä omaa luovuuttasi morsiussettiin!