Morsiansetti

0 Tuotteita
[?]
Vihkisormukset

Vihkisormukset

Vihkisormukset
Morsiussetit

Morsiussetit

Morsiussetit

Ikuisuus

Ikuisuus
Ikuisuus
Ladataan...
Pikasuodatin
Valitse kivi <span>Valitse</span> kivi
Tyhjennä
Karaatti Karaatti
Tyhjennä
  • Lisää
    Filter
LISÄÄ SORMUS KATEGORIOITA
TYYLIT
Kivi
Metallivärinen Karaatti
Filter
Edistynyt
Katso kuten Lista Ruudukko
Myydyimmät
  • Lajittele
  • Filter
    Edistynyt
Löydettiin 28 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
  1. lifetime warranty
  2. Timanttisormukset

Morsiussetin sormukset GLAMIRA.fistä

Miksi yrittää löytää vihkisormusta, joka sopii kihlasormukseen, kun GLAMIRA tarjoaa unelmien morsiussettejä? Kaksi sormusta, ylellinen kihlasormus ja upea

vihkisormus

, sulavat yhteen aivan kuten te kaksi tahdon sanovaa sielunkumppania... GLAMIRAn morsiussetti auttaa sinua tuomaan rohkean puolesi esiin. Taitavasti suunnitellut mallit, jalokivet ja hienot yksityiskohdat käyvät loistavasti yhteen. Kimaltavilla timanteilla koristellut upeat morsiansetit ovat ajattomia ja ikuisesti vaalittuja! Voit valita timanttisen morsiussetin, joka on koostettu yksittäisestä/nauhaan asetusta timanttikihlasormuksesta ja vihkisormuksesta nauhamaisilla pikkutimanteilla tai ilman. GLAMIRAn tuotetieto välilehdet sivun vasemmalla puolella opastaa myös timanttien valinnassa sormukseesi. Lisäksi voit muokata kutakin sormuksista erikseen.

Vaikka voit yksinkertaisesti ostaa GLAMIRAn morsiussetin, sinulla on mahdollisuus käyttää mielikuvitustasi ja valita setti, jonka voit osittain suunnitella itse. Kihlasormukseen voidaan asettaa mitä tahansa jalokiviä tai metalliseoksia makusi mukaan. Voit esimerkiksi luoda valkokultaisen morsiussetin, jossa safiiri on keskimmäisenä kivenä. GLAMIRA.fissä jokaisessa sopivassa setissä on päällekkäisiä muotoiluja korostamaan valitsemaasi jalokiveä . Näin voit lisätä omaa luovuuttasi morsiussettiin!