Kihlasormukset

1893 tuotetta [i]
Pikasuodatin
Valitse kivi <span>Valitse</span> kivi <span>Valitse</span> kivi
Tyhjennä
Karaatti Karaatti Karaatti
  • Filter Filter Lisää
    Filter
Taulukkona 
Aseta nouseva suunta
Tuotteet 1-30/1893
per sivu
  • Lajittele
  • Filter
    Edistynyt
Löydettiin 1893 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
TYYLIT
Kivi
Metallivärinen Karaatti
Filter
Edistynyt
Loading... Ladataan lisää hakutuloksia...
Taulukkona 
Aseta nouseva suunta
Tuotteet 1-30/1893
per sivu

Kihlasormukset GLAMIRA.fistä - Personoidut sormukset timanteilla ja jalokivillä

Kihlasormus on merkki hetkestä, jonka haluat muistaa aina. Me GLAMIRA.fi:llä ymmärrämme kuinka tärkeää on valita juuri se oikea kihlasormus, joka lumoaa ja tekee muistoista ikuisia. Voit tutustua valtavaan sormusvalikoimaan mukavasti ja turvallisesti kotoa käsin ja tiimimme on vain puhelinsoiton päässä, jos tarvitset neuvoja.

Tarjolla on laaja valikoima ja voitkin aloittaa verkko-ostosmatkasi isoilla ideoilla ja hiljalleen kaventaa etsintääsi tiettyihin vaihtoehtoihin ja tehdä unelmistasi totta. Valikoimassamme on kauniita puna-, kelta- ja valkokultasormuksia sekä myös hopeisia kihlasormuksia, joten valinnanvaraa on paljon. Upeita sormuksiamme voidaan yksilöidä mielesi mukaan Swarovskin kristalleilla, briljanttihiotuilla timanteilla ja eri jalokivillä ametistista smaragdiin ja safiirista rubiiniin. Meidän

kihlasormuksemme

käyvät yhteen tyylisi kanssa, on tyylisi sitten klassinen tai moderni. Timantti- ja kihlasormusvalikoima kattaa yhden kiven kihlasormukset ja hieman erikoisemmat sormukset, joten löydät varmasti itsellesi uniikin kihlasormuksen.

Anna sormiesi puhua puolestaan ja tutki sivustoamme ja kokeile eri kivi- ja metalliyhdistelmiä; vain mielikuvituksesi on rajana. Me haluamme, että pidät ja nautit siitä, että voit valita jotain suuremoista rakkaasi kanssa tai kenties valmistelet suurta yllätystä. Kultaisen kihlasormuksen ostamisen ei pitäisi olla pelottava tehtävä; timanttikihlasormuksen ostamisen pitäisi olla ilahduttavaa ja jännittävää. Meidän tavoitteena on tehdä siitä mukavaa. Me autamme mielellämme sinua valitsemaan täydellisen timantti sormuksen, joka kertoo rakkaallesi kuinka paljon välität. Ihanat kulta- ja timanttikihlasormuksemme ovat yhtä ainutlaatuisia ja kauniita kuin rakkautesi ja voit olla ylpeä sormuksien laadusta ja ulkonäöstä. Tai voit luoda oman taivaasi safiirisilla kihlasormuksilla kirjoittaaksesi “ Olen sinun ja rakastan sinua ikuisesti!” taivaalle pilvillä ja auringonpaisteella. Aloita unelmiesi sormuksen suunnittelu verkossa kanssamme jo tänään; se on vain muutaman klikkauksen päässä. Palvelumme tekee suunnittelukokemuksestasi vaalimisen arvoisen. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus ilmaista itseäsi, nauttia hetkestä ja päättää miltä tämä kestävä koru tulee näyttämään. Tulet olemaan tyytyväinen lopputulokseen!