Kultaiset vihkisormukset

GLAMIRA
Kulta on aina ollut klassinen ja ajaton valinta vihkisormukselle. Luonnollinen, lämmin ilme ja kaunis kiilto tekevät kultaisesta vihkisormuksesta romanttisen ja halutun materiaalin. Kullan kovuus ja kestävyys vaihtelevat karaattien mukaan, joten mieltymyksesi mukaan voit valita haluamasi karaattimäärän.
Kultaiset vihkisormukset

Platinaiset vihkisormukset

GLAMIRA
Kaikista arvovaltaisin metalli vihkisormukseen on ehdottomasti platina. Platina on hyvin kestävää materiaalia, joten se tuntuu painavammalta kuin muut metallit. Se on 30 kertaa harvinaisempi kuin kulta ja 40% painavampi kuin 14 karaatin kulta. Tiheys, puhtaus ja harvinaisuus tekevät platinasormuksesta erittäin arvokkaan ja kestävän. Siksi platinasormus kestää vuosia. Lisäksi sen satiininen ulkopinta ja kauniin vaalea sävy tekevät siitä luonnollisen ja häikäisevän näköisen.
Platinaiset vihkisormukset
SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET

Hääkorut - Osta personoituja ja merkityksellisiä koruja verkosta osoitteesta GLAMIRA.fi

Huomaatko kääntyväsi vasemmalle kaikkien muiden kääntyessä oikealle? Kuljetko muiden kanssa eri tahtiin? Jos vastasit kyllä, GLAMIRAn tilaustyönä tehdyt korumallit ovat juuri sinua varten.

GLAMIRA.fi on vihki-, lupaus- ja kihlasormuksiin erikoistunut verkkokauppa. GLAMIRA.fi –sivustolta löydät korkealaatuisia sormuksia eri hintaluokissa ja tyyleissä. Yksinkertaisten ja ajattomien mallien lisäksi verkkokauppamme tarjoaa hieman loistokkaampia sormuksia, jotka sopivat persoonalliseen makuun ja ylellisyyttä vaaliville pariskunnille: hopeakihlasormuksia, palladiumsormuksia, kultasormuksia,

 morsiussettien sormuksia

kelta- ja valkokultaa ja muita metalliseoksia, kaksivärisiä, kolmivärisiä ja yksivärisiä sormuksia. Lisäksi naisten sormukset voidaan taidokkaasti viimeistellä timanteilla ja zirkoneilla. Laajan valikoiman ansiosta mahdollisuuksia on paljon ja voit helposti suunnitella sormuksen, joka tuo ikuista iloa. Lukuisten materiaalien, mallien ja tyylien ansiosta löydät helposti unelmiesi sormuksen. Sormukset symboloivat erottamatonta rakkautta ja uskollisuutta. Kestävät metallit ja myös toisiinsa kiedotut sormukset kuvaavat suhteen ikuisuutta. Ilmaise rakkautesi voima sinulle täydellisesti sopivan sormuksen avulla. Koska avioliitto on pyhä ja kaunis asia kahden rakastavaisen elämässä, se ansaitsee tulla sinetöidyksi kauniilla vihkisormuksilla. Lukuisten vaihtoehtojen ansiosta voit tuoda esille ainutlaatuisia tunteita. Miesten ja naisten vihkisormuksien lisäksi laaja valikoimamme sisältää kattavasti lupaussormuksia, kihlasormuksia, moderneja hopeasormuksia, kevyitä ja kestäviä platinaisormuksia ja klassisia sekä elegantteja kultasormuksia, joiden avulla teet erityisestä päivästäsi unohtumattoman.

Aloita rakkaustarinasi ja anna itsesi innostua! Lupaus-, kihla- ja vihkisormukset, joita on saatavilla kelta- ja valkokultaisina sekä muina metalleina, eivät jätä mitään arvailujen varaan ja tulkitsevat ikuista rakkauttasi.

.

Valitse kattavasta hääsormusvalikoimastamme ja tee sormuksesta mieluisa valitsemalla suosikkimetallisi, lisäämällä jalokiviä sekä kaiverrus. Etkö tiedä sormuskokoasi? Lähetämme sinulle ilmaisen sormuskoon määrittäjän, jotta voit luoda tulevan sormuksesi mukavasti kotoasi käsin. Jos sinulla on jotain kysyttävää esimerkiksi jostain tietystä mallista, meidän taitava asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään ilmaiseksi.

Ladataan...