10% ALE KAIKISTA YLI 500€ TILAUKSISTA 10% ALE KAIKISTA YLI 500€ TILAUKSISTA

  Ilmainen Toimitus

  60 Päivän Palautusoikeus

 
   
VIHKISORMUKSET

VIHKISORMUKSET

Elinikäiset ystävykset... Osoita vihkisormuksissa loppumatonta rakkauden ja hyvinvoinnin kiertokulkua kaivertamalla niihin haluamasi viesti.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ
 • KIHLASORMUKSET

  KIHLASORMUKSET
  Kihlautumisen merkkiä pidetään perinteisesti vasemmassa nimettömässä, jonka on uskottu olevan rakkauden suoni. Tällä tavoin pariskunnan uskotaan olevan yhdistynyt sydämistään. Tuo esiin kiintymyksesi elinkikäisellä kihlasormuksella!

 • Ikuisuus-sormukset

  Ikuisuus-sormukset
  Ikuisuussormukset symboloivat ikuista rakkautta ja elinikäisiä muistoja.

 • MORSIANSETTI

  MORSIANSETTI
  Erityistä tuleville morsiamille! Kimaltavia solitaire-sormuksia sekä hienoimpia sormusmallejamme on yhdistelty morsiansetteihimme. Kanna sormissasi onnellisuuden loistetta!

 • LUPAUSSORMUKSET

  LUPAUSSORMUKSET
  Yhdistyneinä samaan asiaan, nämä konkretisoivat rakkaallesi antamasi lupauksen. Glamira on kanssasi, kun astut uuteen iloisuuden maailmaan!

Hääkorut - Osta personoituja ja merkityksellisiä koruja verkosta osoitteesta GLAMIRA.fi

Huomaatko kääntyväsi vasemmalle kaikkien muiden kääntyessä oikealle? Kuljetko muiden kanssa eri tahtiin? Jos vastasit kyllä, GLAMIRAn tilaustyönä tehdyt korumallit ovat juuri sinua varten.

GLAMIRA.fi on vihki-, lupaus- ja kihlasormuksiin erikoistunut verkkokauppa. GLAMIRA.fi –sivustolta löydät korkealaatuisia sormuksia eri hintaluokissa ja tyyleissä. Yksinkertaisten ja ajattomien mallien lisäksi verkkokauppamme tarjoaa hieman loistokkaampia sormuksia, jotka sopivat persoonalliseen makuun ja ylellisyyttä vaaliville pariskunnille: hopeakihlasormuksia, palladiumsormuksia, kultasormuksia,

 morsiussettien sormuksia

kelta- ja valkokultaa ja muita metalliseoksia, kaksivärisiä, kolmivärisiä ja yksivärisiä sormuksia. Lisäksi naisten sormukset voidaan taidokkaasti viimeistellä timanteilla ja zirkoneilla. Laajan valikoiman ansiosta mahdollisuuksia on paljon ja voit helposti suunnitella sormuksen, joka tuo ikuista iloa. Lukuisten materiaalien, mallien ja tyylien ansiosta löydät helposti unelmiesi sormuksen. Sormukset symboloivat erottamatonta rakkautta ja uskollisuutta. Kestävät metallit ja myös toisiinsa kiedotut sormukset kuvaavat suhteen ikuisuutta. Ilmaise rakkautesi voima sinulle täydellisesti sopivan sormuksen avulla. Koska avioliitto on pyhä ja kaunis asia kahden rakastavaisen elämässä, se ansaitsee tulla sinetöidyksi kauniilla vihkisormuksilla. Lukuisten vaihtoehtojen ansiosta voit tuoda esille ainutlaatuisia tunteita. Miesten ja naisten vihkisormuksien lisäksi laaja valikoimamme sisältää kattavasti lupaussormuksia, kihlasormuksia, moderneja hopeasormuksia, kevyitä ja kestäviä platinaisormuksia ja klassisia sekä elegantteja kultasormuksia, joiden avulla teet erityisestä päivästäsi unohtumattoman.

Aloita rakkaustarinasi ja anna itsesi innostua! Lupaus-, kihla- ja vihkisormukset, joita on saatavilla kelta- ja valkokultaisina sekä muina metalleina, eivät jätä mitään arvailujen varaan ja tulkitsevat ikuista rakkauttasi.

.

Valitse kattavasta hääsormusvalikoimastamme ja tee sormuksesta mieluisa valitsemalla suosikkimetallisi, lisäämällä jalokiviä sekä kaiverrus. Etkö tiedä sormuskokoasi? Lähetämme sinulle ilmaisen sormuskoon määrittäjän, jotta voit luoda tulevan sormuksesi mukavasti kotoasi käsin. Jos sinulla on jotain kysyttävää esimerkiksi jostain tietystä mallista, meidän taitava asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään ilmaiseksi.