KOKOELMAT

Pyrimme täydellisyyteen ja yritämme luoda uniikkeja mallistoja, jotka vastaavat intohimoihisi. Älä tyydy keskinkertaiseen vaan salli GLAMIRAN johtavan sinut läpi muodikkaimpien ja kauneimpien korujen maailman.

KAKSOISKÄYTTÖ

Sinun ei tarvitse enää tyytyä vain yhteen sormuksen ulkonäköön! GLAMIRA tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää sormustasi kahdella eri tyylillä. Sinun täytyy ainoastaan avata ja vaihtaa sormus haluamallesi puolelle. Unohda tavanomaisuus & selaa hienostuneesti suunniteltuja kaksoiskäyttöisiä sormuksiamme.

HELMI

Yksi luonnon mahtavimmista ja vanhimmista ihmeistä: helmet ovat kiehtoneet naisia jo vuosisatojen ajan. Tarkoin kelvollisista lähteistä kerätyin koruin, GLAMIRA tarjoaa sinulle vain parasta mahdollista laatua. Tutustu helmikokoelmaamme ja hemmottele itseäsi hienolla yksilöllä.

EMALI

Emali kääntää katseita kestävällä, pestävällä ja kiiltävällä pinnoitteellaan, ja onkin ollut yksi korujen uusimmista trendeistä. Täydellinen yhdistelmä modernia ja perinteistä tekee emalista ainutkertaisen ja GLAMIRA tuo sinulle mahtavan selattavan kokoelman.  

Dreamy Hues

Kaikki unelmasi joiden haluat kestävän ikuisesti ovat vangittuina safiirin kauniisiin sävyihin. Olet kaunis uni, jonka kaikki haluavat muistaa. Dreamy Hues -kokoelma kaikki mitä tarvitset ollaksesi ainutlaatuinen ja muistettava.

Fuusio

Korumaailman uusi henkäys, joka yhdistää modernit mallit perinteisien kanssa. Valmistettu teräsverkosta jättämällä raot lankojen väliin, fuusiokorut ovat todellisia käsityön helmiä.

Musta kosketus

Tee yksitoikkoisuudelle loppu harvinaisen hyvällä maulla tämän erinomaisen pinnoitteen avulla, joka on suunniteltu täyttämään odotuksesi täydellisesti. Tutustu ainutlaatuiseen ja muodikkaaseen Black Touch -kokoelmaan, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Eläin mallisto

Glamiran huolellisessa ammattitaidossa yhdistettiin tunnetuimmat eläinhahmot jalokivien ja metallien kanssa. Koe nyt voimakas luonnon henki korumuotissa ja nauti etuoikeudesta erottua aidoilla malleilla!

Orgaanisten mallien mallisto

Orgaanisten mallien mallisto tuo uuden näkökulman korumuotiin alkuperäisellä esityksellään. Täydennä ulkoasua näillä yksilöllisesti muotoilluilla kappaleilla, jotka sopivat mihin tahansa tyyliin. Mene yksi askel tavallista pidemmälle ja löydä puhtaan metallimuodon upea vaikutus!

Influencers X GLAMIRA

Silmiinpistävät kokoelmat, jotka heijastavat muodin ja elämäntavan vaikutusvaltaisimpien nimien ainutlaatuista tunnetta, tapasivat maagisen kosketuksen GLAMIRAn ... Liity uusimpiin trendeihin näillä intohimoisesti muotoilluilla kokoelmilla ja tunne tyylikkäältä!

Trooppinen kokoelma

Valkoisten hiekkarantojen kämmenet, eksoottiset linnut ja romanttisen illan kaipuu kookospähkinän ja oljen innoittamana GLAMIRA loi ainutlaatuisen kokoelman, joka vie sinut kesäiseen tunnelmaan ja herättää kuvia lempeistä aalloista ja viileä kesätuuli.
boderNÄYTÄ LISÄÄ
 • Vihkisormukset

  Vihkisormukset
  Elinikäiset ystävykset... Osoita vihkisormuksissa loppumatonta rakkauden ja hyvinvoinnin kiertokulkua kaivertamalla niihin haluamasi viesti.

 • Kihlasormukset

  Kihlasormukset
  Kihlautumisen merkkiä pidetään perinteisesti vasemmassa nimettömässä, jonka on uskottu olevan rakkauden suoni. Tällä tavoin pariskunnan uskotaan olevan yhdistynyt sydämistään. Tuo esiin kiintymyksesi elinkikäisellä kihlasormuksella!

 • Naisten korut

  Naisten korut
  Glamira on oikea paikka eleganteille ja fiksuille naisille, sillä täältä he löytävät itselleen laajimman valikoiman korkealaatuisia naisten koruja.

 • Miesten korut

  Miesten korut
  Glamira tarjoaa miesten koruille uuden tyylin, älykkyyden ja herkkyyden määritelmät. Ulkonäöstään pitävät miehet löytävät kaiken, mitä he tarvitsevat näyttääkseen puoleensavetäviltä.

Ladataan...