KOKOELMAT

Pyrimme täydellisyyteen ja yritämme luoda uniikkeja mallistoja, jotka vastaavat intohimoihisi. Älä tyydy keskinkertaiseen vaan salli GLAMIRAN johtavan sinut läpi muodikkaimpien ja kauneimpien korujen maailman.

KAKSOISKÄYTTÖ

Sinun ei tarvitse enää tyytyä vain yhteen sormuksen ulkonäköön! GLAMIRA tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää sormustasi kahdella eri tyylillä. Sinun täytyy ainoastaan avata ja vaihtaa sormus haluamallesi puolelle. Unohda tavanomaisuus & selaa hienostuneesti suunniteltuja kaksoiskäyttöisiä sormuksiamme.

HELMI

Yksi luonnon mahtavimmista ja vanhimmista ihmeistä: helmet ovat kiehtoneet naisia jo vuosisatojen ajan. Tarkoin kelvollisista lähteistä kerätyin koruin, GLAMIRA tarjoaa sinulle vain parasta mahdollista laatua. Tutustu helmikokoelmaamme ja hemmottele itseäsi hienolla yksilöllä.

EMALI

Emali kääntää katseita kestävällä, pestävällä ja kiiltävällä pinnoitteellaan, ja onkin ollut yksi korujen uusimmista trendeistä. Täydellinen yhdistelmä modernia ja perinteistä tekee emalista ainutkertaisen ja GLAMIRA tuo sinulle mahtavan selattavan kokoelman.  

Dreamy Hues

Kaikki unelmasi joiden haluat kestävän ikuisesti ovat vangittuina safiirin kauniisiin sävyihin. Olet kaunis uni, jonka kaikki haluavat muistaa. Dreamy Hues -kokoelma kaikki mitä tarvitset ollaksesi ainutlaatuinen ja muistettava.

Fuusio

Korumaailman uusi henkäys, joka yhdistää modernit mallit perinteisien kanssa. Valmistettu teräsverkosta jättämällä raot lankojen väliin, fuusiokorut ovat todellisia käsityön helmiä.
boderNÄYTÄ LISÄÄ
 • Vihkisormukset

  Vihkisormukset
  Elinikäiset ystävykset... Osoita vihkisormuksissa loppumatonta rakkauden ja hyvinvoinnin kiertokulkua kaivertamalla niihin haluamasi viesti.

 • Kihlasormukset

  Kihlasormukset
  Kihlautumisen merkkiä pidetään perinteisesti vasemmassa nimettömässä, jonka on uskottu olevan rakkauden suoni. Tällä tavoin pariskunnan uskotaan olevan yhdistynyt sydämistään. Tuo esiin kiintymyksesi elinkikäisellä kihlasormuksella!

 • Naisten korut

  Naisten korut
  Glamira on oikea paikka eleganteille ja fiksuille naisille, sillä täältä he löytävät itselleen laajimman valikoiman korkealaatuisia naisten koruja.

 • Miesten korut

  Miesten korut
  Glamira tarjoaa miesten koruille uuden tyylin, älykkyyden ja herkkyyden määritelmät. Ulkonäöstään pitävät miehet löytävät kaiken, mitä he tarvitsevat näyttääkseen puoleensavetäviltä.