Yksityisyyden Suoja

Glamira on luonut tämän tietosuojakäytännön ("Tietosuoja") kommunikoidakseen politiikkaansa ja käytäntöjään liittyen sinuun liittyvän tiedon käyttöön ja tietojen luovuttamiseen Glamira.fi –verkkosivuilla.

Ole hyvä ja lue tämä Tietosuoja huolellisesti. Glamira pidättää oikeuden muuttaa tai päivittää tätä Tietosuojaa aika ajoin. Voit tarkastella uusinta versiota Tietosuojasta milloin tahansa klikkaamalla linkkiä "Tietosuoja", joka sijaitsee Glamira.fi –verkkosivun alareunassa.

GLAMIRA käsittelee henkilötietojasi (EU) 2016/679 vaatimusten mukaisesti. - Yleinen tietosuoja-asetus, EU-U.S. Yksityisyyssuoja puitteet, sekä nykyinen tietosuojalainsäädäntö.

Henkilötietojen luokat, jotka GLAMIRA käsittelee

1. Yhteystietosi - nimet, postiosoite, matkapuhelin tai puhelinnumero, sähköpostiosoite
2. IP-osoitteesi
3. Ostotiedot, mukaan lukien maksutapa ja viitenumero
4. Tilauksesi historia
5. Asiakaspalvelutiedot - kaikenlainen viestintä ja kirjeenvaihto sinun ja asiakaspalvelun välillä.
6. Poikkeuksellisissa olosuhteissa saatat joutua antamaan meille lisätietoja henkilötodistuksella henkilöllisyytesi todistamiseksi.
7. Rajoitetuissa tapauksissa, voimme kutsua sinua antamaan meille kuvia, videoita tai muita, jos ilmoitat haluavasi osallistua joihinkin meidän arpajaisiimme, kampanjoihimme tai muihin tapahtumiimme.
8. GLAMIRA pidättää itsellään oikeuden lähettää kaikille asiakkailleen kutsun osallistua tyytyväisyyskyselyihin. Osallistuminen on aina vapaaehtoista.
9. GLAMIRA ei käsittele tai tallenna pankkikorttisi tietoja tai muita rahoitusvälineiden tietoja.

Jalostuksen laillisuus

  • - GLAMIRA käsittelee henkilötietojasi vasta saatuaan suostumuksenne käsittelyä varten.
  • - GLAMIRA käsittelee henkilötietojasi, jotka ovat välttämättömiä sopimustesi suorittamiseksi.
  • - GLAMIRA käsittelee henkilötietojasi, jotka ovat välttämättömiä verotuksen, rahoituksen tai muun kansallisen lainsäädännön vaatimusten täyttämiseksi.

Prosessoimme henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten:

  • Jotta tilauksesi toimitus voidaan suorittaa tarkasti ja oikein.
  • Selkeä ja tarkka viestintä kanssasi tilauksesi tilaa varten.
  • Tuotteiden takuu takuuaikana.
  • Asiakastyytyväisyys ja kanta-asiakasohjelmat.
  • Verotus- ja kirjanpitolainsäädännön vaatimusten täyttämiseksi - ilmoittaa ja laskea myyntimme.
  • Poikkeuksellisissa olosuhteissa GLAMIRA voi käsitellä lisätunnistetietojasi, jotta vältytään taloudellisilta petoksilta tai henkilöllisyyvarkauksilta.
  • Poikkeuksena GLAMIRA voi käsitellä ylimääräisiä tietoja, kuten valokuvia, videoita ja muita tietovälineitä eri kampanjoita tai arpajaisia varten vain silloin, kun asiakkaat osallistuvat näihin tapahtumiin.
  • Jotta voisimme lähettää uutiskirjeemme ja mainosmateriaalejamme vain silloin, kun asiakkaat antavat siihen suostumuksensa.

Aikajakso, jona henkilötietojasi tallennetaan:

GLAMIRA tallentaa henkilötietosi, jotka olet toimittanut tilisi rekisteröinnin aikana Sivustossamme, niin kauan kuin tilisi on aktiivinen.

GLAMIRA tallentaa henkilötietosi tuotteiden tuottamisen ja toimittamisen sekä palautuskäytännön mukaisesti määritellyn ajan mahdollisten tuottojen ja tuotetakuun osalta, mutta ei pidempään kuin 2 vuoden ajan tai pidempään kuin takuuajan.

Jos tarvitsemme lisätietoja henkilöllisyytesi varmistamiseksi, tallennamme nämä tiedot, kunnes näiden tietojen säilyttämistä koskeva lakisääteinen vaatimus ei ole enää käytössä.

Kun kyseessä on henkilötietojen kerääminen tiettyjä kampanjoita, arpajaisia ja muita tarjouksia varten on jokaisessa tapauksessa täsmennettävä käsittelyaika ja osallistujille on ilmoitettava siitä.

Henkilökohtaisten tietojen mahdolliset vastaanottajat:

GLAMIRA ei anna henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei se ole oikeudellisesti velvollinen tekemään niin tai lukuun ottamatta jäljempänä lueteltuja toiminnallisia tarpeita:

GLAMIRA toimittaa nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi kuriiri yritykselle, joka toimittaa tuotteesi.

Poikkeuksellisissa olosuhteissa GLAMIRA voi vahvistaa henkilötietosi maksupalveluntarjoajien kanssa estääkseen talouspetoksia tai henkilöllisyyvarkauksia.

GLAMIRA siirtää tarvittavat henkilötiedot kirjanpitopalvelujen tarjoajille sekä verotuksellisille ja muille julkisille viranomaisille, kun erityislainsäädäntö sitä vaatii.

Oikeutesi rekisteröidyltäsi - milloin tahansa sinulla on oikeus:

  • Pääset käsiksi henkilötietoihisi, joita GLAMIRA käsittelee, saat myös kopion niistä
  • Pyytää poistamaan henkilötietosi, (oikeutta unohtaa) jos uskot, että se ei ole enää tarpeellista niiden tarkoitusten kannalta, joihin se kerättiin tai käsiteltiin. Huomaa, että tätä oikeutta ei voida käyttää siinä tapauksessa, että erityislainsäädännössä määrätään nimenomaisesti määräajan säilyttämisestä.
  • Pyytää virheellisten henkilötietojen oikaisemista tapauksissa, joissa ne eivät vastaa totuutta.
  • Jos haluat käyttää joitakin edellä mainituista oikeuksista, lähetä meille sähköpostiviesti pyynnöstäsi yhteystietosivullamme tai sähköpostitse osoitteeseen palvelu@glamira.fi. Vastaamme sinulle lyhyessä ajassa.
  • Sinulla on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, joka on jäljempänä mainittu, jos olet huolestunut siitä, että oikeuksiasi loukataan.

Suosituksemme koskien henkilötietojesi suojaa:

  • Pidä salasanasi turvassa ja älä jaa sitä kolmansien osapuolien kanssa.
  • Jos käytät julkista tietokonetta (kirjastossa tai Netti-kahvilassa), varmista, että kirjaudut ulos tilistäsi ennen tietokoneen sammuttamista.
  • GLAMIRA takaa, että koskien tilaustanne emme ota yhteyttä muihin kolmansiin osapuoliin kuin niihin jotka ovat mainittuja tietosuojakäytännössämme.
  • GLAMIRA takaa, että emme vaadi asiakkaittamme paljastamaan salasanansa verkkosivujen käyttöön. GLAMIRA ei vaadi asiakkaitamme luovuttamaan tietoja pankkitileistään tai muista rahoitusvälineistään. Kaikki tällaiset pyynnöt jotka on tehty teille puhelimitse, chatillä tai sähköpostilla on jätettävä huomiotta.

Jos joku on kohdistanut sinulle tällaisen pyynnön, ota yhteyttä ja ilmoita asiasta välittömästi GLAMIRA:lle.

Miten suojelemme henkilötietojasi?

GLAMIRA vakuuttaa, että olemme ottaneet kaikki hallinnolliset, tekniset ja fyysiset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi tahattomalta, laittomalta tai luvattomalta tuhoutumiselta, häviämiseltä, pääsyltä, julkistamiselta tai käytöltä.

GLAMIRA on hyväksynyt omat sisäiset eettiset säännöt henkilötietojen käsittelyä varten, ja työntekijämme ovat käyneet erityiskoulutuksessa koskien henkilötietojen suoja oikeuksien periaatteita ja yritysten perusvelvoitteita suhteessa yleiseen tietosuojadirektiiviin

Sivustomme ja muut järjestelmät turvataan käyttämällä teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä luvattomia henkilöitä vastaan tietojen menettämisen, tuhoamisen, saatavuuden, muuttamisen tai jakelun varalta. Huolimatta säännöllisistä tarkastuksista, täydellinen suoja kaikkia uhkia vastaan ​​ei ole mahdollista.

Kuka on vastuussa henkilötietojen käsittelystä?

Kaikki GLAMIRA-ryhmän oikeushenkilöt toimivat yhteisinä rekisterinpitäjinä yleisen tietosuojadirektiivin mukaisesti - (EU) 2016/679 - Art. 26.

Kaikki GLAMIRA-konserniin kuuluvat oikeushenkilöt käsittelevät asiakkaidemme henkilökohtaisia tietoja asiakkaidemme erityisesti allekirjoittaman sopimuksen mukaisesti. Keräämme asiakkaidemme samoja henkilötietoja ja menettelemme ne vain tässä yksityisyydensuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. GLAMIRA takaa, että kaikki ryhmän yritykset ovat ottaneet samoja teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojanne suojelemiseksi.

Vastuu henkilötietojesi käsittelystä asiakkaanamme on:

Maasi

Vastuu henkilötietojesi käsittelystä asiakkaanamme

Verkkosivusto ja yhteystiedot

Erityisviranomainen, jolle voit jättää valituksen

Saksa
Yhdistynyt Kuningaskunta
Itävalta

c/o Ring-Paare.de GmbH Schaeuffelenstr. 49-51 74076 Heilbronn Saksa

https://www.glamira.de
Email: service@glamira.de

Die Bundesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit Husarenstraße 30 53117 Bonn
Sähköpostil: poststelle@bfdi.bund.de
Verkkosivusto: http://www.bfdi.bund.de/ The competence for complaints is split among different data protection supervisory authorities in Germany.list provided here: https://www.datenschutz-wiki.de/Aufsichtsbeh%C3%B6rden_und_Landesdatenschutzbeauftragte

Belgia
Bulgaria
Kroatia
Tsekin tasavalta
Tanska
Viro
Suomi
Ranska
Unkari
Irlanti
Latvia
Liettua
Malta
Alankomaat
Puola
Portugali
Romania
Slovakia
Slovenia
Espanja
Ruotsi
San Marino
Vatikaanivaltio

GLAMIRA - "GLMR" EOOD, UIC 204442733, 
Osoite - Sofia, 1784, Tsarigradsko Shose Blvd 115 / L, ETC , Building C, Floor 1, Bulgaria

https://www.glamira.bg
service@glamira.bg

Henkilötietosuojaa käsittelevä komissio - https://www.cpdp.bg/

Sveitsi
Liechtenstein

GLAMIRA CH GMBH Frauenfelderstrasse 31 8555, Müllheim Dorf, Sveitsi

https://www.glamira.ch/
service@glamira.ch

Liittohallitus ja tiedotuskomissaari - https://www.edoeb.admin.ch

Australia

GLAMIRA Australia PTY Limited Level 35, Tower One Barangaroo, International Towers 100 Barangaroo Avenue Sydney, NSW 2000 Australia

https://www.glamira.com.au
service@glamira.com.au

Australian tiedotus komissaari - https://www.oaic.gov.au/

Yhdysvallat
Grönlanti
Ranskan Guayana
Martinique
Brittiläiset Neitsytsaaret
Turks ja Caicos
Saint-Pierre ja Miquelon
Färsaaret
Gibraltar
Cook-saaret
Kiribati
Marshallinsaaret
Mikronesian liittovaltiot
Nauru
Palau
Ranskan Polynesia

GLAMIRA INC 745 5th Avenue New York, NY 10151 Yhdysvallat

https://www.glamira.com/
service@glamira.com

Federal Trade Commission (FTC) - https://ftccomplaintassistant.gov

Turkki
Brasilia
Meksiko
Argentiina
Kolumbia
Peru
Bolivia
Ecuador
Honduras
Dominikaaninen tasavalta
Guatemala
Costa Rica
Norja
Kiina
Japani
Moldova
Singapore
Uusi Seelanti
Montenegro
Vietnam
Intia
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Etelä-Afrikka
Kanada

Glamira Internet ve Kuyumculuk San. Tic. A.S
Osoite: Yenibosna Merkez Mah. 29 Ekim Cad.
Vizyon Park Ofis Plazaları, Vizyon 4, Kat:6, 34197
Bahçelievler / İstanbul - Turkkı

https://www.glamira.com.tr

Henkilötietosuojaviranomainen https://www.kvkk.gov.tr/

Automaattinen varastointi

Jos pyydät tiedostoa verkkosivuilta, tiettyjä tietoja tallennetaan oletuksena

Näihin tietoihin kuuluu:

  • Sivu, jolta tiedostoa pyydettiin
  • Tiedoston nimi
  • Pyynnön päivämäärä ja aika
  • Säilytysaika
  • Siirretty tietomäärä
  • Pääsyn tila (tiedosto lähetetty, tiedostoa ei löytynyt jne.)
  • Kuvaus selaimen tyypistä ja versiosta
  • Asennettu käyttöjärjestelmä
  • Näytön tarkkuus ja värisyvyys

Muita henkilötietoja tallennetaan vain, jos annat ne vapaaehtoisesti, esim. rekisteröinnin tai sopimuksen täytäntöönpanon yhteydessä. Löydät lisätietoja otsikon "vapaaehtoiset lisätiedot" alta.

Evästeet

Joillakin sivustojemme alueilla Glamira pidättää oikeuden käyttää evästeitä tehdäksemme palvelumme käyttäjäystävällisemmäksi, tehokkaammaksi ja turvallisemmaksi. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja jotka tietokoneesi ja selaimesi muistaa. Evästeet eivät vahingoita tietokonettasi eivätkä sisällä viruksia. Useimmat käyttämämme evästeet ovat ns. "istunto-evästeitä". Ne poistetaan automaattisesti vierailun ("istunto") jälkeen kiintolevyltäsi. Muut evästeet jäävät tietokoneeseesi ja näiden avulla voimme tunnistaa tietokoneesi seuraavan vierailusi aikana, jotta sinun ei esimerkiksi tarvitse täyttää tilauslomakkeita uudelleen.

Käytämme evästeiden tietoja helpottaaksemme sivustomme käyttöä ja sopeuttaaksemme verkkosivumme tarpeidesi mukaiseksi. Suosittelemme, ettet poista selaimesi evästeiden hyväksymistä, koska se estää sinua liikkumasta vapaasti sivulta toiselle ja hyödyntämästä kaikkia Glamira.fi verkkosivujen ominaisuuksia.

Lisätiedot

Voit käyttää Glamira.fi -verkkosivuja antamatta mitään henkilökohtaisia tietoja. Sinun täytyy joka tapauksessa antaa joitain tietoja, jotta verkkosivuilla tarjottavien tuotteiden ostaminen ja edelleen maksaminen ja tilauksen käsittely olisi mahdollista. Käytämme tätä tietoa sisäisesti tilauksen liiketoimien hoitamiseen ja siirrämme ne tarvittaessa näitä tarkoituksia varten kolmansille osapuolille. Sinun tietosi välitetään kuljetusyhtiölle, niiltä osin mitä tarvitaan tuotteiden toimittamiseen (nimi, osoite, mahdollisesti puhelinnumero toimituksen koordinointia varten). Maksusuoritusten käsittelyssä maksutietosi (kuten maksusi tai luottokortin numero) välitetään tarvittaessa pankkiimme. Nämä kolmannet osapuolet ovat kuitenkin velvollisia hoitamaan meiltä saamiaan tietoja luottamuksellisesti ja käyttämään niitä yksinomaan palvelun ja tapahtumien käsittelyyn puolestamme.

Jos kirjaudut uutiskirjeemme tilaajaksi, lähetämme sähköposteja rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen sisältäen tietoa yrityksestämme, sähköpostia mainostarkoituksessa sekä tietoa tuotteistamme.

Tietojesi siirtoa muille kolmansille osapuolille tai niiden käyttöä mainostarkoituksessa ei tapahdu. Jos haluat käyttää tietojasi Glamira.fi:n mainostarkoituksiin, voit aina tilata uutiskirjeemme.

Asiakaskirjautumisen jälkeen on mahdollista tarkastella tilauksiasi sekä muuttaa asiakastietojasi ja salasanojasi. Voit myös tehdä pyynnön Glamiralle, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen palvelu@glamira.fi, poistaaksesi henkilökohtaiset tietosi milloin tahansa, kun tilauksesi on käsitelty ja toimitettu.

Huomioi, että Glamira voi kerätä ei-henkilökohtaisia tietoja sinusta, vaikka et ole ostanut tuotteita verkkosivuilla (katso "Evästeet").

Turvallisuus

Turvaamme sivustomme sekä muut järjestelmät käyttämällä teknisiä ja rakenteellisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi asiattomien henkilöiden aiheuttamilta menetyksiltä, tuhoamisilta, sisäänpääsyiltä, muuttamisilta tai tietosi jakeluilta. Säännöllisistä tarkastuksista huolimatta, täydellinen suoja kaikkia uhkia vastaan ei ole mahdollinen.

Peruuttaminen / Lisätietoja

Voit peruuttaa milloin tahansa suostumuksesi tallentaa ja käsitellä tietoja, korjata meidän tallentamia tietoja, saada lisätietoja tai pyytää tietojen poistamista. Pyynnöstä tarjoamme milloin tahansa ilmaiseksi täydellisen listan sinun tai yrityksesi tiedoista, jotka on tallennettu meidän tietokantaamme. Lähetä meille lyhyt viesti yhteydenottosivultamme tai sähköpostitse palvelu@glamira.fi. Jos poisto on ristiriidassa lain tai sopimuksen varastointitehtävien kanssa, estämme tietojen käytön

Vastuussa tietojenkäsittelystä:

GLAMIRA.fi
GLAMIRA-EOOD, UIC 204442733,
Sofia, 1784K Tsarigradsko shose Blvd., 115 / L,
ETC , Building C, Floor 1-
BULGARIA

Google Analytics

Tämä sivusto käyttää Google Analytics® web-analytiikan palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. ("Google"). Google Analytics käyttää niin sanottuja "evästeitä", tekstitiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneeseesi mahdollistaen verkkosivujen käytön analyysin. Evästeiden tuottamat tiedot tämän sivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoite) siirretään Google Analyticsin analysoinnin yhteydessä Googlen palvelimelle USA:n ja varastoidaan sinne. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttöä, raporttien kokoamiseen sivuston toiminnasta verkkosivustojen operaattoreille ja muiden sivuston peruspalveluiden käyttöön sekä Internet-palveluihin. Google toimittaa nämä tiedot kolmansille osapuolille, jos laki vaatii tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi mihinkään muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla asianmukaiset asetukset selaimessasi; on kuitenkin tärkeää huomata, että et voi tällöin käyttää kaikkia tämän sivuston ominaisuuksia. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt Googlen suorittaman tietojesi käsittelyn edellä kuvatulla tavalla ja tarkoituksella

Ota yhteyttä

Jos sinulla on mitään kysyttävää Glamiran yksityisyydensuojasta ja toimista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla palvelu@glamira.fi tai puhelimitse +358942705038