Ladataan...

Miksi kannattaa valita GLAMIRA?

Jalokivien rajoittamattomat vaihtoehdot

Täällä meillä GLAMIRALLA voit valita mahtavasta valikoimasta koruja erilaisten jalokivien ja niiden värien välillä haluamasi. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme erilaisia makuja ja tyylejä, jotta heillä olisi runsaasti valinnanvaraa. Perinteisestä valkoisesta timantista uusimpaan värilliseen timanttiin, tai jalokivien harvinaisemmasta sävystä, kuten Lontoon sinisestä topaasista, löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Erilaiset tyylit

GLAMIRAN suunnittelijat pyrkivät aina tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman monta vaihtoehtoa. Tämän vuoksi verkkosivuiltamme löydät mittavan valikoiman erilaisia korutyylejä, vastaten jokaisen makua.

Vuosien kokemus

Monen vuoden ammattitaito ja palava halu kehittää työtämme ovat johtaneet siihen, että GLAMIRA on levinnyt moniin maihin ja sillä on osastoja ympäri maailmaa. Tilatessasi meiltä korusi on taatusti laadukas vuosien kokemuksen ja omistautumisen ansiosta.

Ammattilaisten laatuarviointi

GLAMIRA varmistaa sen, että kaikki korumme ovat parasta mahdollista laatua. Jokaisen tuotteen on läpäistävä ammattilaistemme tiukka ja valvottu testi. Jokainen korumme yksityiskohta on luotu ja valmistettu huolella ja varmuudella, käyttäen hyödyksi vuosien kokemusta ja syvällistä tietämystä.

Vaihtoehtoiset maksutavat

GLAMIRA haluaa tehdä tilausprosessista niin helppoa ja miellyttävää kuin se vain on mahdollista. Tarjoamme sen takia erilaisia maksutapoja, jotta voit valita niistä mieleisesi.

Eettisesti varmistetut alueet

GLAMIRA tekee yhteistyötä ainoastaan eettisten ja valvottujen jalokivialueiden kanssa. Kun ostat korun täältä, voit olla varma siitä, että jalokivet eivät ole konfliktialueilta, ainoastaan kaikista luotettavimmista lähteistä.

Nopea ilmainen toimitus

GLAMIRA takaa vakuutetun, nopean ja ilmaisen toimituksen osoitteeseesi. Teemme yhteistyötä ainoastaan luotettujen toimitusyritysten kanssa, jotta voimme olla varmoja pakettisi turvallisesta ja nopeasta toimituksesta.

Aitoustodistus

Asiakkaamme saavat hyväksytyn GL-aitoustodistuksen, minkä lisäksi he voivat tilata GIA-aitoustodistuksen timanttikoruillensa.

Riskitön tilaaminen

Kun tilaat GLAMIRALTA voimme taata ettet ota mitään riskejä. Tarjoamme asiakkaillemme 60 päivän palautusmahdollisuuden, joten voit luottaa meihin koruostoksia tehdessäsi ilman epäilyksiä. Sinun ei tarvitse huolehtia, jos sormuskokosi on väärä. Sinulla on mahdollisuus muuttaa kokoa ilmaiseksi kerran 60 päivän sisällä tilauksestasi. Tämän lisäksi elinikäinen takuu on todiste siitä, että luotamme omaan laatuumme ja palveluumme.