Ilmainen Toimitus

  60 Päivän Palautusoikeus

 
   

Lupaussormukset

Löydettiin 45 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
Pikasuodatin
Valitse Metalli Alloy
Metallivärinen Väri
  • Lisää
    Filter
Taulukkona 
Aseta laskeva suunta
45 Tuote/tuotteet
per sivu
  • Lajittele
  • Filter
    Edistynyt
Löydettiin 45 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
TYYLIT
Kivi
Metallivärinen Karaatti
Filter
Edistynyt
Loading... Ladataan lisää hakutuloksia...
Taulukkona 
Aseta laskeva suunta
45 Tuote/tuotteet
per sivu

Täydennä rakkautesi GLAMIRAn lupaussormuksilla -Saatavilla hopeisia, teräksisen kultaisina

Lupaussormukset symboloivat kahden ihmisen välistä sitoumusta; kenties kahden rakastavaisen tai kahden iänikuisen ystävän suhdetta. Joten allekirjoitat tämän symbolin ja

mistä saat lupaussormukset

, jotka todistavat sitoutumistanne äänekkäästi? Vastauksena GLAMIRA auttaa sinua tunnustamaan rakkautesi lupaussormuskokoelmalla, joka on valmis eeppiseen ikuisuuden ehdotukseen! Kiitos mielikuvituksellisten mallien ja materiaalin käsittelyn, voit muokata sitoutumisen symbolia millä tahansa jalokivellä tai vaikka kuukausikivellä; aseta se mihin tahansa metalliseokseen hopeaa ja teräksistä kultaa. Voit mennä vieläkin pidemmälle ja halutessasi kaiverruttaa oman sitoumuksesi sanoja sormuksen sisällä tehdäksesi siitä enemmän henkilökohtaisen ja enemmän kuolemattoman!

Sormuksien pinta on hyvin kova sekä kestävä ja sormukset säilyvät vahingoittumattomina, vaikka jokapäiväisessä elämässä sormukset saavat iskuja ja naarmuja. Sormuksien ihoystävällisyys on yksi sormuksien hyvistä ominaisuuksista. Kaikki sormukset ovat kauniin värisiä ja mukava pitää. Ne ovat klassisia, tyylikkäitä ja tarjolla on useita eri malleja. Hurmatkaa kaikki yhteisillä lupaussormuksilla! Valitse nyt GLAMIRAn hopeisten tai teräksisen kultaisten lupaussormusten välillä ja pidä rakkauden ja sitoutumisen symboliasi ylpeydellä.