Lupaussormukset

Glamira
Ladataan...
Suodatin
Järjestys: Myydyimmät
Valitse Metalli
Metallivärinen

Tuotteen esikatselu

Ruudukko
Järjestys: Myydyimmät
Löydettiin 45 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
  1. lifetime warranty
  2. 60 day return policy
  3. Kihlasormukset

LUPAUSSORMUKSET

Suhteen kasvaessa, matkan varrella on virstanpylväitä. Joten kun pääset siihen paikkaan, jossa haluat sanoa jotain, mutta saattaa olla liian aikaista 'kosia', sinun pitäisi harkita lupaussormuksia elämäsi erityiselle henkilölle. Ja lupaussormukset eivät ole "vain tytöille" kuten voisi luulla. Kyse on siitä, että ilmaiset sosiaalisessa mediassa olevasi varattu tai sitoutunut huomattavasti aikaisemmin. Joten, miksi et kunnioita tätä perinnettä tässä vaiheessa seurustelua lupaussormuksella, muttei millään muulla? Käy järkeensä, eikö niin? On olemassa eri vaiheita elämälle ja rakkaudelle. Useimmat pitäisi muistaa muistutuksilla, muistuttaakseen meitä siitä erityisestä hetkestä tai päivästä. GLAMIRA voi saada sen kaiken tapahtumaan puolestasi.

Suhdesormuksia ajateltaessa ei huomio suuntaudu miehiin, mutta kuitenkin miehille tarkoitetut lupaussormukset ovat suhteellisen tunnettuja. Esimerkiksi Claddagh-sormus on irlantilainen perinnesormus. Se kertoo paljon riippuen missä sormessa sen pitää ja mihin suuntaan se katsoo. Se välittömästi merkitsee suhteen asemaa suhteessa rakkauteen, ystävyyteen ja uskollisuuteen. Se on hieno tapa osoittaa maailmalle henkilökohtainen asemasi sanomatta sanaakaan.

Naisten lupaussormuksia on monenlaisia ja GLAMIRAn lupaussormusten kokoelmassa on laaja valikoima tyylejä ja malleja, joista valita. Voit muokata ja räätälöidä lupaussormuksesi omaan tyyliisi ja hohtoosi sopivaksi! On olemassa lupaussormus, joka lupaa, että sinua tullaan rakastamaan entistä enemmän. Selaa verkkosivustoa ja löydä sormus, joka vastaa sinun rakkauttasi tai nykyistä merkitystäsi. Kun annat sormuksen lahjaksi, annat enemmän kuin pelkän metallin ja kiven. Annat osan sydämestäsi. Jotain, jota et tee helposti... Niinpä sormus, jonka annat, myös jakaa sen.

Oletteko tosi ja vakavissanne oleva pari? Sitten, miksi ette etsi sopivia lupaussormuksia, jotka sopivat sille henkilölle, joka olet sisimmässäsi. Kaikki tämä osuus keskenään on kaikkein tärkeintä. Kun teillä on samanlaiset sormukset, tuntuu siltä, että maailmankaikkeudessa on täydellinen tasapaino. Tasapaino, jota voidaan ilmaista näiden kahden pienten sormusten kanssa. Kaksi pientä sormusta, jotka kulkevat tämän suuren universumin ympärillä ja kohtaavat toisiaan hymyillen, suudellen ja halaillen...

Olette kuulleet paljon termejä lupaussormuksista. On olemassa jopa sitoutumissormuksia, jotka ovat myös lupaussormuksia. Voit tilata räätälöidyt sormuksesi riippumatta siitä, miksi niitä nimität. Haluatko vain hopeasormuksia? Tai entä jos kultaiset? Kultaa on saatavana keltaisena, punaisena ja valkoisena. Joten sinulla on monia vaihtoehtoja, löydät sen oikean, GLAMIRA hoitaa loput luomalla täydellisen sormuksen tai sormukset sinulle ja rakkaallesi.

Haluatko mennä askeleen pidemmälle muokkaamalla sormuksiasi? Mitä jos tekisit henkilökohtaisia ​​lupaussormuksia kaivertamalla nimiä, päivämääriä tai sanoja, jotka haluat. Kaikki on sinun päätettävissäsi. Mukauttaminen on hieno tapa lisätä jotain valitsemaasi sormukseen. Jos budjettinne rajoittaa sinua karaatin suhteen, mikset kirjoita jotain sisälle joka on arvokkaampi kuin tuhat karaattia! Etkö voi vieläkään päättää? Soita GLAMIRA:n avuliaaseen henkilökuntaan vastatakseen kaikkiin kysymyksiisi.

Hei kaverit, näinä päivinä, on vaikea yrittää pysyä ajan tasalla kaikkien villitysten ja tapojen kanssa. Joten, jos etsit lupaussormusta tyttöystävällesi, olet juuri oikeassa paikassa. Vain muutamalla klikkauksella tai napautuksella, koska se on kaikki mitä tarvitaan löytääkseen, valitse vain ja tilaa hänelle kaunis lupaussormus. Parasta kaikessa, rakkaasi ajattelee, että olet maailmankaikkeuden kirkkain tähti, kun hänelle luomasi lupaussormus saapuu ja saa hänen sormensa kimaltamaan.

Säkenöivät aivan kuten hänen silmänsä, ne, jotka ovat juuri saaneet sydämesi kiinni ensi silmäyksellä. Voit jopa valita sydänlupaussormuksista ja olla isompi tähti. Sankari materiaali on tehty jokaisesta meistä, kaverit, jotka käyttävät GLAMIRA:n verkkosivuja.

Joten, nyt tiedät lupaussormuksen merkityksen. Se tarkoittaa askelta lähemmäksi sitoutumista. Se tarkoittaa, ettet näe toisia, mutta katsot sitä, joka pitää kättäsi. Se, joka pitää sormuksesi, molemmat... Miten kaunis tarina sinulla on. Ja tarinan tuntee kaikki, jotka näkevät tämän sormuksen! Vaikka olettekin yhdessä tai erillään, sormus näyttää maailmalle, että olette riippuvaisia rakkaudesta. Sormus, joka on kuin pieni halaus sormellesi... Mikään ei tunnu paremmalta kuin muistutus siitä, että kuka rakastaa sinua.

Viimeinen huomautus on, että sormuksen antaminen hänelle tekee sinut hieman pahoinvoivaksi, ehkä sinun pitäisi etsiä kokoelma lupaussormuksia hänelle. Se varmasti poistaa paineen hieman, valitsemalla GLAMIRA:n lupaussormus kokoelmista. Kuten aina, tilaamalla sormukset GLAMIRA:lta, sinulla on tilaisuus ottaa lupaussormukset kaiverrettuina. Muista, että jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa tukeemme jokaisella askeleella. Se ei koskaan ole pahaksi että, joku ohjaa sinua tämän ensimmäisen ostoksesi aikana.