x
 
   
 

APU & KOULUTUS

Opas kaikesta, mitä on tiedettävä korujen houkuttelevasta luonteesta.

TIMANTTIKOULUTUS

TIMANTTIKOULUTUS
Timantit ovat ainutlaatuisia jalokiviä, joilla on ikuinen rakkauden tunne. Heidän upea kauneutensa muunnetaan kerran koruksi, ja siksi ihmiset pitävät niitä erittäin eleganttisina ja tyylikkäinä. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja tästä upeasta kivestä.
TIMANTTIKOULUTUS

JALOKIVIKOULUTUS

JALOKIVIKOULUTUS
Jalokivet voivat olla hyvin houkuttelevia silmiin. Sinulla on häikäisevä smaragdi, syvä sininen safiiri, tulisen punainen ruby ​​ja muut. Jokainen voidaan muuttaa eri kokoiseksi ja leikkaukseksi. Lue lisää jalokivien henkeäsalosta.
JALOKIVIKOULUTUS

KIHLASORMUSOPAS

KIHLASORMUSOPAS
Kerran elämässäsi sinulla on mahdollisuus tavata se erityinen joku ja mikä voisi paremmin edustaa ikuista rakkautta kuin kihlasormus? Me GLAMIRA:ssa tunnemme parhaan sopivuuden merkityksen ja siksi tarjoamme oppaan, joka auttaa sinua valitsemaan parhaan kihlasormuksen rakkaimmallesi. Lisätietoja kihlasormuksista.
KIHLASORMUSOPAS

VIHKISORMUSOPAS

VIHKISORMUSOPAS
Häärenkaat symboloivat äärettömyyttä ja rakkautta läpi ajan. Se on muistutus kahden ihmisen välisestä sitoutumisesta, jotka ovat luvanneet vaalia toisiaan ikuisesti. Katso vihkisormusoppaamme, joka auttaa sinua valitsemaan oikean vihkisormuksen, jota käytät elinikäsi ajan.
VIHKISORMUSOPAS
boderNÄYTÄ LISÄÄ
 • KIVIVERAILU

  KIVIVERAILU
  Timantit, valkoiset safiirit ja Swarovskin kristallit saattavat näyttää samanlaisilta kokemattomille silmille, mutta näin ei ole, sillä kaikki kolme kiveä osoittavat ainutlaatuisia ominaisuuksia, etuja ja tiettyjä ehtoja, jotka sopivat eri tilaisuuksiin. Klikkaa tästä nähdäksesi ero, ennen kuin valitset oikean kiven tapahtumaasi varten..

 • KUUKAUSIKIVIOPAS

  KUUKAUSIKIVIOPAS
  Kuukausikivet ovat jo pitkään olleet tapana yhdistää syntymäkuukausi harvinaisiin ja yksinomaisiin jalokiviin. Niitä pidetään erittäin mielekkäinä lahjoina kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja niillä kaikilla on ainutlaatuisia voimia. Lue lisää kuukausikivistä täällä.

 • VÄRILLINEN TIMANTTIKOULUTUS

  VÄRILLINEN TIMANTTIKOULUTUS
  Luonnonväriset timantit ovat harvinaisia, kauniita ja eksklusiivisia jaliokiviä.
  Voitte löytää ne eri värisinä, kuten vaaleanpunainen, ruskea, keltainen ja muut. Find out more about the world of VÄRILLISIÄ TIMANTTEJA here.

 • HELMIKOULUTUS

  HELMIKOULUTUS
  Esihistorialliset ihmiset olivat ensimmäisiä, jotka kohtasivat helmien kauneuden. Tämä jalokivi on luotu luonnon tahdosta ilman ihmisen apua, ja monet naiset pitävät sitä erinomaisena lahjana. Se liittyy myös Kuuhun ja Venus-planeettaan. Lue lisää helmien olemuksesta täällä.

 • SORMUKSEN KOKO-OPAS

  SORMUKSEN KOKO-OPAS
  Yksi tärkeimmistä vaiheista ostettaessa sormusta elämäsi mieleenpainuvimpia hetkiä varten on oikean kokoon valinta. On olemassa erilaisia ​​ehtoja, jotka voivat vaikuttaa tähän prosessiin. GLAMIRA tarjoaa sinulle sormus koko-oppaan, sekä mahdollisuuden tilata ilmaisen sormusmitan tarkkaa mittausta varten. Lisätietoja tästä.

 • RANNEKORUN KOKO-OPAS

  RANNEKORUN KOKO-OPAS
  Tärkein asia valittaessa oikeaa rannekorua on ranteen koko. Klikkaa tästä saadaksesi selville kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää niin, että saat tarkat mittaukset.

 • MIKSI VALITA GLAMIRA?

  MIKSI VALITA GLAMIRA?
  GLAMIRA on sitoutunut tarjoamaan korkeimman tason asiakaspalvelua ja tarjoamaan parasta laatua olevia tuotteita. Klikkaa tästä nähdäksesi monia muita syitä valitaksesi GLAMIRA, sinun erikoistilaisuuksiasi varten.

 • USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

  USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
  Me GLAMIRA: ssa ymmärrämme täysin, että tämä voi olla yksi elämänne tärkeimmistä ostoista, ja siksi haluamme vastata kaikkiin kyselyihisi, jotta voitte luottaa, että olette tehneet oikean valinnan. Klikkaa nähdäksesi usein kysytyt kysymykset