Lasten korut

Värikkäitä ja suloisia: näin ajattelemme lapsistamme, eikö totta? Glamira valmisti yhdessä hohdokkaiden ja uniikkien malliensa kanssa pirteän kokoelman elämämme auringonsäteille: lapsillemme.

Lasten korut
boderNÄYTÄ LISÄÄ
  • RANNEKORUT

    RANNEKORUT
    Kiiltävät ja värikkäät lasten rannekorut. Selatkaa kategoriamme löytääksenne, jotain erityistä lapsillenne.

  • UUDET KAULAKORUT

    UUDET KAULAKORUT
    Selatkaa kokoelmamme löytääksenne eränomaisia kaulakoruja suunniteltu vain lapsille.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET

Ladataan...

Vauvojen ja lasten korut - korvakorut, sormukset, rannerenkaat ja kaulakorut

Myös lapset rakastavat koruja! GLAMIRA tietää, kuinka tehdään lapsille sopivia koruja ja joita he myös haluavat pitää. Lasten korukokoelma sisältää sormuksia, ranne-, kaula- sekä korvakoruja.

Anna heidän luovuutensa kukkia! Lapset eivät tarvitse aikuisia kirjoittamaan heidän omia satujaan tai sarjakuviaan – Voit kuitenkin samaistua heidän ajastusmaailmaansa ja auttaa heitä luomalla heille koruja ja unelmanne kohtaavat! Voit asettaa timanttisen leppäkertun kuiskailemaan lumouksia runottaren tapaan, pinkin turmaliiniperhosen lentämään yli kauniiden kukkien ja ihastuttavia eläimiä asustamaan fantasiamaailmaan. Näillä värikkäillä jalokivillä ja metalleilla voi luoda

lasten kuukausikoruja

, joita he voivat kantaa kaulassaan, sormessaan tai ranteessaan tuomassa heille onnea ja mielikuvitusta.

GLAMIRAn suunnittelemat tyylikkäät ja hienostuneet lasten korut avustavat lapsen kehitystä tukemalla lapsen itseluottamusta ja –tuntemusta unohtamatta kuitenkaan mielikuvitusta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että osta erikoissuunniteltuja koruja ja anna lasten alkaa pukeutua GLAMIRAn luovien ja ammattimaisten suunnittelijoiden luomuksiin. Lasten personoidut korut eroavat massatuotantokoruista erityislaatuisen valmistuksensa ansiosta ja ne ovat arvokkaita tulevinakin vuosina. Ne voivat herättää lasten mielikuvituksen jalokivien väreillä ja niitä voidaan käyttää myös teini-ikäisinä!