MIESTEN SORMUKSET

218 tuotetta [i]
Pikasuodatin
Valitse kivi <span>Valitse</span> kivi <span>Valitse</span> kivi
Tyhjennä
Karaatti Karaatti Karaatti
  • Filter Filter Lisää
    Filter
Taulukkona 
Aseta nouseva suunta
Tuotteet 1-30/218
per sivu
  • Lajittele
  • Filter
    Edistynyt
Löydettiin 218 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
TYYLIT
Kivi
Metallivärinen Karaatti
Filter
Edistynyt
Loading... Ladataan lisää hakutuloksia...
Taulukkona 
Aseta nouseva suunta
Tuotteet 1-30/218
per sivu

Miesten sormukset GLAMIRA.fissä - kulta- ja hopeasormuksia miehille

GLAMIRAlla mottomme ja visiomme on, että käyttämäsi korun tulee olla yhtä ainutlaatuinen kuin sinä itse. Siksi GLAMIRA käyttää

miesten sormuskokoelman

suunnittelemiseen parhaita kiviä, inspiroivimpia malleja ja lopputulos on täydellinen. Voit tuoda oman mielipiteesi näyttävästi esille tavalla, joka ei onnistuisi muutoin!

Voit räätälöidä oman sormuksesi, valita sormukseen oman jalokiven ja suunnitella unelmiesi miesten sormuksen GLAMIRA.fissä. Tällöin myös persoonallisuutesi tulee esiin: voit valita suosituimmista väreistä sekä useiden kivien kuten rubiinin, smaragdin ja aidon timantin väliltä. Tuloksena voi olla upea esimerkki miesten timanttisormuksesta. Vai haluatko ehkä edulisemman sormuksen? Muokkaa sormustasi Swarovski-kivillä. Eivät pelkästään jalokivet tuo glitteriä ulkoasuusi, voit myös valita suosikkimetallisi. Sitä on saatavissa monissa eri tyyleissä, kuten kiinteä metalli; metalli jalokiviupotuksin; metalli yhdistettynä toiseen metalliin. Voit valita yhden voimakkaasti suunnitelluista miesten kultasormuksista, joka sopii persoonallisuuteesi, koska kulta on ainoa jalometalli, joka yhdistää harvinaisuuden ja kestävyyden rakenteessaan. Saat myös halutessasi minkä tahansa nimen tai syntymäpäivän kaiverrettuna sormukseesi. Itse asiassa, GLAMIRAn suunnittelijat tietävät, että miehellä tulee olla tyylitajua saadakseen huomiota. Juhlista tyyliäsi GLAMIRAn miesten sormusten kanssa!