Ilmainen Toimitus

  60 Päivän Palautusoikeus

 
   

Korut

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ
 • Rannekorut

  Rannekorut
  Yksinkertaisella lisäyksellä voit olla ammattisomistaja... Tuo eloa rannekoruihisi käyttämällä erilaisia jalokiviä tehdäksesi viimeisen silauksen!

 • Nivelsormuksia

  Nivelsormuksia
  Toisinaan pienet yksityiskohdat riittävät saamaan aikaan suuria muutoksia olemuksessasi ja tyylissäsi. Selaile nivelsormuskategoriaamme ja löydä ihastuttavia koruja, jotka on suunniteltu sinun tyyliisi sopiviksi.

 • VÄRILLISIÄ TIMANTTIKORUJA

  VÄRILLISIÄ TIMANTTIKORUJA
  Ylellistä ja eleganttia... sopii täydellisesti sinun ainutlaatuisiin toiveisiisi. Valitse tavallista paremmalla maulla ja selaa värillisten timanttikorujen valikoimaamme!

 • NIMI & NIMIKIRJAIN KORUT

  NIMI & NIMIKIRJAIN KORUT
  Koru on ainutlaatuinen, kun siihen on kaiverrettu nimikirjaimet tai tunteitasi kuvaavat sanat.

 • Nilkkakoruja

  Nilkkakoruja
  Upea koru, joka lisää suloisen yksityiskohdan olemukseesi. Selaile nilkkakorukokoelmaamme ja hemmottele itseäsi kauniilla nilkkakoruillamme...

 • YKSINKERTAISTETUT KORUT

  YKSINKERTAISTETUT KORUT
  Jos pidät pelkistetystä tyylistä, GLAMIRAN Yksinkertaistetut korut auttavat sinua määrittelemään tyylisi uudelleen.

 • kokoelma

  kokoelma
  Helmiä, emalidesigneja ja kaksoiskäyttöisiä sormuksia - kaikki mitä tarvitset toteuttaaksesi koru-unelmasi! Unohda tavanomaisuus, tutustu kokoelmiimme ja löydä itsellesi uniikki tyyli.

 • NENÄKORUT

  NENÄKORUT
  Huolellisesti suunnitellut nenäkorut ihastuttavat trenditietoisia ja vastaavat heidän toiveitaan! Valitse sinäkin itsellesi tämä ainutlaatuinen koru, joka kasvattaa nopeasti suosiotaan kaikenikäisten keskuudessa.

 • Rintaneula

  Rintaneula
  Äidillesi, rakkaalle ystävällesi tai rakkaallesi; tuo rakkautesi esiin! Tämä on erinomainen koru annettavaksi unohtumattomaksi nautinnonlähteeksi.

 • SUUNNITTELE OMA KORUSI

  SUUNNITTELE OMA KORUSI
  Jos et tahdo löytää unelmakoruasi mistään kaupasta, olet oikeassa osoitteessa! GLAMIRA voi valmistaa yksilöllisesti minkä tahansa etsimäsi tyylisen korun.

KORUT

Korujen voimassa ruumiillistuu mikä tahansa tunne joka tekee sinusta uniikin. Ne ovat avainasemassa oman ulkonäön rakentamisessa jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle jolla on tyyliä. Korkealaatuisten korujen laajalla valikoimalla GLAMIRA rohkaisee avaamaan mielesi ja ulkonäkösi arvokkuudella ja kunniolla tuoden lisäksi raikkautta ja iloa elämääsi. Oli kyseessä naisten korut, miesten tai lasten korut, joita etsit, tutki meidän yksilöllisesti tehtyjä malleja sormuksista, korvakoruista, kaulakoruista tai kaiverretuista koruista, jotka on tehty kelta- ruusu- tai valkokullasta tai laadukkaasta hopeasta tai muista suosituista materiaaleista. Lukematon valikoima korumalleja, jotka sopivat jokaiseen tyyliin ja budjettiin, houkuttelevat sinua. GLAMIRA antaa myös lisäväriä koruihin, jotka lumoavat sinua, tarjoamalla jalo- tai puolijalokiviä kuten ametisti, peridootti, tansaniitti, akvamariini ja niin edelleen. Voit löytää sivuiltamme kaulakorun, joka on pysyvä osa tiettyjä tilanteita; erikoinen sormus joka kuvastaa rakkauttasi ja sitoo rakkaasi, tai korvakorut jotka vangitsevat elegantin ja yksilöllisen olemuksesi.

 

GLAMIRA:lla voit myös antaa rakkaillesi unohtumattomia nautintoja.

Personoidut korut

, jotka voit rakentaa kaikista jalokivistä aina niin kutsutusta neljästä isosta (timantti, rubiini, smaragdi ja safiiri) Swarowskiin ja muihin kiviin, seoksiin ja karaateihin, ovat parhaita valintoja nautittavaksi koko loppuelämän ajan. GLAMIRA:lla ainoa rajoitus on mielikuvituksesi!