KAULAKORUT

0 Tuotteita
[?]
Ladataan...
Pikasuodatin
Valitse kivi <span>Valitse</span> kivi
Tyhjennä
Karaatti Karaatti
Tyhjennä
  • Lisää
    Filter
TYYLIT
Kivenharmaa
Metallivärinen Karaatti
Filter
Edistynyt
Katso kuten Lista Ruudukko
Myydyimmät
  • Lajittele
  • Filter
    Edistynyt
Löydettiin 22 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]

Hääkorusettejä - Morsiamen korvakorut, kaulakorut ja rannerenkaat

Haluatko upean dekolteen ja katseenvangitsijan tahrattoman ulkonäkösi lisäksi? Se on vain yhden klikkauksen päässä...GLAMIRA on yhdistänyt erityistä koruja ja luonut

hääkorujen sarjan

. Valitse vain kaulakoru, räätälöi se Swarovskeilla tai jopa upeilla jalokivillä ja anna sen hohtaa haluamissasi väreissä. Toisessa vaiheessa, valitse pari timanttisia pisarakorvakoruja, joissa on pieniä tähtien palasia tai taivaallista pölyä timanttien muodossa. Ja viimeisessä vaiheessa, älä epäröi juosta kohti aurinkoa! Aurinkoa ympäröivät loistavat renkaat muuttuvat kultaisiksi rannekoruiksi odottamaan pääsyä persoonallisen henkilön käteen. Kun yhdistät kaikki nämä yhdeksi setiksi ja puet ne päällesi, lopputulos on voilà; olet valmis olemaan päivän tähti, oman rakkaustarinasi Juliet.

Jokainen koru, jonka muokkaat ja yhdistelet ei pelkästään loista vain vihkipäivänänne, mutta niissä on hehkua vielä vaikka 50-vuotis hääpäivälahjoina. Ne on muokattu ja muotoiltu GLAMIRAlla osaksi persoonaasi, ilmoittamaan omaa olemassaoloasi -kuten kauneutesi tai hajuvetesi. Lisäksi värisävyillä ovat valta värjätä valintasi. Pari pisarakorvakoruja, rannekorut ja kaulakorut voidaan muokata millä tahansa haluamillasi väreillä juhlistamaan teidän hääpäiväänne. Yhteenvetona voidaan todeta, että jokainen yksityiskohta kustakin hääsetistä perinteisestä moderneihin malleihin; valkoisesta ja keltaisesta roosaan kultaseokseen; taivaansinisestä violetin sävyihin tottelevat toiveitasi ja unelmiasi.