Ladataan...

PALVELUMME

Sormuksen koko on yhtä tärkeä kuin itse sormus. Oikeanlainen ja miellyttävä koko parantaa kiintymystä eleganttiin sormukseen.

GLAMIRA tekee kaikkensa, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Siksi tarjoamme ilmaisen koon muuttamisen joko ei-kaiverrettuun tai kaiverrettuun sormukseen ilman kustannuksia 60 päivän sisällä tilauksestasi.

Saadaksesi lisätietoja, voit tutustua palautuskäytäntöömme painamalla tästä. Jos tarvitset vielä lisää tietoa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen palvelu@glamira.fi tai soittamalla numeroon 358 8004 12 144. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!

Kaiverruta ilmaiseksi henkilökohtainen viesti ja annat elämänmittaisen lahjan, jolla on tunnearvoa. Saa hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi ja arvokkaaksi - aivan kuten hänen sormuksensa.

GLAMIRA kaiverruttaa sormuksesi ilmaiseksi, kun valitset sen vaihtoehdoksi oston aikana. Voit valita neljästä erilaisesta fontista mieleisesi, ja liittää siihen lisäksi erikoismerkkejä kuten sydämiä tai äärettömyys-merkin. Voit valita enintään 25 merkkiä, jotka sisältävät välilyönnit, merkit ja kirjaimet.

GLAMIRA erottuu markkinoilta elinikäisen takuunsa ansiosta. Vihki- tai kihlasormus on elinikäinen ostos, siksi haluamme varmistaa että saat huippulaadukkaan tuotteen tyydyttävällä takuulla. Elinikäinen takuu koskee kaikkia GLAMIRAN koruja, koska luotamme tuotteisiimme. Jos tuotteesta löytyy vika, joka johtuu tuottajasta, GLAMIRA tutkii tuotteen ja korjaa sen mielellään. Voit tutustua palautuskäytäntöihin lisätietojen saamiseksi.

Korut ovat arvokkaita ja tarvitsevat erityistä huolellisuutta lähetyksessä. GLAMIRA tarjoaa vakuutetun lähetyksen kaikille tuotteille, jos tilaus katoaa tai vahingoittuu.

Kun tilaus lähtee toimitiloistamme, saat lähetyksen seurantakoodin, jolla voit seurata lähetystäsi.

Suosittelemme avaamaan paketin ja tarkistamaan, että se on vahingoittumaton. Jos havaitset vian, tee siitä ilmoitus ja palauta lähetys meille.

Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa sen GLAMIRALLE takaisin saadaksesi rahasi takaisin, muuttaaksesi kokoa, kaiverrettavaksi tai korjattavaksi. Täytä tuotteen palautuskaavake, jonka voi täyttää helposti muutamalla painalluksella. Tulosta palautuskaavake ja lähetä se takaisin tuotteen kanssa. Kun tuotteen palautuskaavake on täytetty, saat ohjeet sähköpostiisi, miten palautuksen kanssa toimitaan. Ole ystävällinen ja tutustu palautuskäytäntöön ennen kuin lähetät tuotteen takaisin meille.

GLAMIRA ymmärtää, miten tärkeää on ikuistaa tärkeä hetkesi. Sen vuoksi jokainen yksityiskohta on tärkeä, joten saat tyylikkään ja ilmaisen lahjarasian ostoksesi yhteydessä.

Aloimme suunnitella ja kehittää omia tuotteitamme vuonna 2012. Koska suuntasimme kansainvälisille markkinoille, oli tärkeää käyttää hyödyksi jalokiviasiantuntijoita ammattitaitoisen palvelun ja parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Jalokiviasiantuntijamme valitsevat käsin jokaisen jalokiven, jota käytämme. Näin he varmistavat laatuvaatimukset, joihin tähtäämme.

GLAMIRA ymmärtää täydellisyyden tarpeen jokaisessa pienessä yksityiskohdassa, kun erityinen hetki on lähellä. Sormuksen koko on yhtä tärkeä kuin sormus itse ja GLAMIRA on rinnallasi kun tarvitset sitä eniten.

Voit tilata ilmaisen sormusmitan painamalla tästä tai yksinkertaisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen palvelu@glamira.fi liittäen viestiin nimesi ja osoitteesi ja laittamalla viestin otsikoksi "Tilaa ilmainen sormusmitta". Voit tilata ilmaisen sormusmitan myös jokaiselta tuotesivulta, hinnan alapuolelta jossa lukee: "VALITSE SORMUSKOKOSI".

GLAMIRAN asiantuntijat opastavat sinua tärkeän tapahtuman päätöksenteossa. Kerro meille, jos haluat toisenlaisen mielipiteen tai ehdotuksen. Kokeneet ammattilaiset auttavat sinua mielellään! Jos pystyt määrittelemään hintaluokan, tapahtuman ja korutyypin, asiantunteva taho osaa neuvoa sinua todella käytännönläheisesti. Ammattilaiset tarkastelevat jokaista pientä yksityiskohtaa ja kertovat sinulle, mitä mieltä ovat. Jos haluat pyytää tarjouksen, paina tästä, se vie vain muutaman minuutin.

Kuinka lunastaa kuponkikoodi

Osallistu kampanjoihin uutiskirjeemme kautta tai ota osaa Facebook-kampanjoihin Facebook-fanisivumme kautta saadaksesi kuponkeja.

Kupongin lunastaminen

- Vain yksi kuponki voidaan lunastaa tilausta kohden.

- Kupongit voi lunastaa ainoastaan ennen tilauksen lähettämistä.

- Kuponkia ei voi vaihtaa käteiseksi.

Voimassaoloaika

- Lahjakupongit ovat lunastettavissa vain rajoitetun ajan. Voimassaoloaika on nähtävissä kupongista tai siihen liittyvästä kampanjasta.

Palautukset

- Yleisesti ottaen lahjakupongeilla ostetuiden tuotteiden palauttaminen on mahdollista.

- Jos jostain syystä haluat palauttaa lahjakupongilla ostetun tuotteen, saat lisämaksusi krediitin muodossa Glamiran käyttäjätilillesi.

Kupongit ja alennuskampanjat

- Tarjoamme sinulle lukuisia tarjouksia erilaisiin tilaisuuksiin ympäri vuoden.