Ladataan...

PALAUTUKSET

Voi kestää 4-5 arkipäivää tai jopa viikko, jotta rahat näkyvät tililläsi, riippuen pankistasi.

Tarjoamme erittäin joustavan palautuskäytännön, joten sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen tekemisestä eikä siitä, että et pidä siitä. Palautuskäytäntömme antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa tuotteesi 60 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, kunhan se täyttää palautusehdot. Lisätietoa varten voitte lukea palautuskäytäntömme.

Kaikki mitä sinun tarvitsee vain tehdä on täyttää palautuslomakkeemme verkossa, lähettää se koon muutosta varten, tulostaa kopio lomakkeesta ja lähettää se meille tuotteen mukana. Voit myös pyytää ilmaisen sormus mitan sillä välin varmistaaksesi, että uusi sormus kokosi on oikea. Lisätietoa varten voitte lukea palautuskäytäntömme.

Ei, älä lähetä mitään lisätarvikkeita tai täydentäviä esineitä sormuksesi kanssa, kun palautat sen koon muutosta tai korjausta varten. Emme pysty säilyttämään tuotteen kanssa saapuneita ylimääräisiä esineitä, joten niitä ei palauteta sinulle koon muutoksen tai korjauksen jälkeen.

Ei, älkää huoltako tuotetta kolmannella osapuolella, koska se mitätöi elinikäisen takuun.

Ei, emme huolla muiden valmistajien tuotteita.

Kaiverruksen poistaminen ei ole standardi palvelu, jota tarjoamme.

Voit vaihtaa tuotteesi niin kauan kuin se täyttää palautusehdot. Lisätietoa varten voitte lukea palautuskäytäntömme. Muista, että räätälöityjä malleja ei voida vaihtaa tai palauttaa.

Kyllä sinä voit. Kaiverrus ei ole este koon muutosta varten.

Koon muutos menettelyn maksu riippuu tuoteen valikoimasta sekä nykyisen koon ja pyydetyn koon erosta. Metallin tyyppi, kivien määrä ja tuotteen malli ovat eräitä tekijöitä, jotka vaikuttavat hinnoitteluun. Kun lähetät sormukset meille, tarkistamme sen ja päätämme, millaista menettelyä noudatamme. Sitten ilmoitamme sinulle maksusta.