Ladataan...

Vihkisormusopas

Miten valita materiaali?

Vihkisormusopas

Erilaiset materiaalit, tässä tapauksessa metallit, ovat erivärisiä, näyttävät erilaisilta ja niiden kestävyydessä, vahvuudessa ja hinnassa on eroja.

Kulta: Kulta on aina ollut klassinen ja ajaton valinta vihkisormukselle. Luonnollinen, lämmin ilme ja kaunis kiilto tekevät kultaisesta vihkisormuksesta romanttisen ja halutun materiaalin. Kulta on karaateissa mitattava metalli. Karaatteja on enintään 24. Puhdas kulta on arvoltaan 24 karaattia, jolloin se on liian pehmeää korunvalmistukseen. Näin ollen se pitää sekoittaa muihin metalleihin, jotta siitä voidaan valmistaa sormus. 18 karaatin kulta sisältää 75 % puhdasta kultaa, 14 karaatin kulta 58,5 % ja 9 karaatin kulta 37,5 %. Kullan kovuus ja kestävyys vaihtelevat karaattien mukaan, joten mieltymyksesi mukaan voit valita haluamasi karaattimäärän.
Kultaiset vihkisormukset 

Palladium: Palladium kuuluu platinametalleihin ja sillä on kaunis luonnollinen hopeinen tai valkea värisävy. Vaalea ja kiiltävä metalli antaa sille rikkaan ilmeen. Se on hyvin kestävä materiaali ja tämä tekee palladiumsormuksesta elinikäisen. Palladiumin paras ominaisuus on sen keveys. Suuriin designeihin palladium on loistava vaihtoehto. Tämän lisäksi palladium on yksi harvinaisimmista jalometalleista maailmassa, joten sen ainutlaatuisuus ja pitkäikäisyys tekevät siitä hyvin erityisen.
Palladiumvihkisormukset 

Platina: Kaikista arvovaltaisin metalli vihkisormukseen on ehdottomasti platina. Platina on hyvin kestävää materiaalia, joten se tuntuu painavammalta kuin muut metallit. Se on 30 kertaa harvinaisempi kuin kulta ja 40 % painavampi kuin 14 karaatin kulta. Tiheys, puhtaus ja harvinaisuus tekevät platinasormuksesta erittäin arvokkaan ja kestävän. Siksi platinasormus kestää vuosia. Lisäksi sen satiininen ulkopinta ja kauniin vaalea sävy tekevät siitä luonnollisen ja häikäisevän näköisen.
Platinavihkisormukset 

Hopea: Vaaleankirkas harmaanhopea on kuin kuun heijastus meren pinnasta. Tämän kauniin metallin valoisuus sopii täydellisesti kaikkien jalokivien kanssa. Hopeaa on myös helppo muotoilla pehmeytensä vuoksi, joten sitä voi sekoittaa muiden metallien kanssa kestävyyden lisäämiseksi. 925 hopea sisältää 92,5 % puhdasta hopeaa, ja tämä antaa sormukselle kauniin sävyn ja luonnollisen kirkkauden. Hopean silmiinpistävä kiilto on erittäin houkutteleva nykyaikaisen ulkoasunsa ansiosta.
Hopeavihkisormukset 

Miten valita väri?

Väri on ominaisuus, joka liittyy tyyliin. On tärkeää huomioida jo olemassa olevat korut, jotta uuden korun ja jo olemassa olevien korujen värit sopivat toisiinsa. Toisaalta, eri värit symboloivat eri ilmeitä.
Solitaire Pave

Keltakulta: Keltakullan lämmin ulkonäkö muistuttaa auringonpaisteen kirkkautta. Se on klassinen, mutta muodikas ja sen kirkkaus säilyy hyvin vuodesta toiseen. Luonnollisesti ja kauniisti kiiltävät keltaiset värit sopivat hyvin tyyliin kuin tyyliin, ja se on täydellinen klassisille rakastajille, koska se ei koskaan poistu muodista. Jatkuva, kiiltävä ulkomuoto on elinikäinen, aivan kuten avioliittosi. Ajaton laatu on sormessasi ikuisesti.
Keltakultavihkisormukset 

Solitaire Pave

Valkokulta: valkokullan valkeus lisää sen nykyaikaista ja ainutlaatuista ilmettä. Sen kestävyys on vahvempi ja se on loistava vaihtoehto, jos budjettisi on rajoitettu. Valkokulta tarjoaa viileän ja sivistyneen hehkun ja on suosittu vuodesta toiseen. Pinnan heijastavuus takaa sille alkuperäisen ja elegantin loiston. Futuristinen, moderni ja upea look tuo esiin itsevarmuutesi.
Valkokultavihkisormukset 

Solitaire Pave

Ruusukulta: Kirkas ja tyylikäs vaaleanpunaisen sävy on hyvin suosittu sen pehmeän ja elegantin ulkonäkönsä vuoksi. Sen vaaleanpunertava väri johtuu siihen sekoittuneesta kuparista, ja sen suosio kasvaa päivä päivältä. Ruusukulta osoittaa rakkautta romanttisella ulkomuodollaan, takaa naisellisen lookin ja kupari lisää sen kestävyyttä. Vintage-tyylinen vihkisormus näyttää mahtavalta, koska sen lumoava kauneus tarjoaa hämmästyttävän ilmestyksen jokaiselle sormustyylille.
Ruusukultavihkisormukset 

Miten valita viimeistely?

Kiillotettu

Pystysuora harjaus (Matta)

Vaakasuora harjaus (Matta)

Lankaharjaus (Jäämatta)

Hiekkapuhallettu

Kiillotettu: Viimeistelyltään kiillotetut sormukset ovat kaikkein tunnetuimpia klassikkoja ja ovat erittäin yleisiä korumaailmassa. Kiillotetulla sormuksella on kiiltävä ja heijastava vaikutus. Jos haluat huomiota herättävän vaihtoehdon, kiillotettu viimeistely on loistava vaihtoehto sen korkean heijastavuuden ja peiliä muistuttavan vaikutuksensa ansiosta. Valon heijastavuus on aika suuri sen ulkopinnan kirkkauden ja loistavuuden takia.

Pystysuora harjaus (Matta): Ajaton matta viimeistely antaa siveltimellä maalatun mielikuvan, ja elegantti matta ulkonäkö lisää suosiotaan päivästä toiseen. Tunnistettava ulkonäkö ja diffuusio luovat pinnan upean lookin. Harjatun näköinen pinta luo hieman karun ilmeen, mutta siitä erottuu myös selkeät viivat. Hienostunut ulkonäkö antaa vihkisormukselle elegantin auran.

Vaakasuora harjaus (Matta): Hienovarainen efekti antaa kosketuspinnan tuo elävyyttä vaakasuorasti harjatulle matalle viimeistelylle. Se kasvattaa suosiotaan nuorten pariskuntien keskuudessa, jotka pitävät ainutlaatuisesta lookista. Raskas tekstuuri tarjoaa täysin räätälöidyn huurteisen efektin. Tämä viimeistely antaa tyylikkyyttä vihkisormuksille. Vaakasuora harjaus luo korulle kauniin kontrastin kiillotetun sisäpuolen kanssa.

Lankaharjaus (Jäämatta): Tämä viimeistely on yksi uusimmista trendeistä sen kauniin lankaharjaviimeistelyn vuoksi. Harjauksen ja lankaharjauksen erona on se, että lankaharjatun lopputuloksessa näkyvät syvemmät harjauksen merkit ja se antaa sille sileän ulkonäön.

Hiekkapuhallettu: Hiekkapuhalluspinta on melko näkyvä ja karkea. Pintaa koskettaessa voi tuntea viimeistelyn helposti. Hiekkapuhalletuilla sormuksilla on hieman rakeinen ja kuvioitu tuntuma.

Miten valita paksuus?

Leveys ja paksuus liittyvät toisiinsa, joten kun valitset leveämmän sormuksen, sen pitää olla myös paksumpi.

1,2 mm

1,4 mm

1,6 mm

1,8 mm

2,0 mm

1,2 mm: Tämä on hyvin siro paksuus ja hyvin herkkä. Jos pidät nöyrästä, mutta elegantista lookista, tämä paksuus on ihanteellinen siihen. Siroimmat tyylit näyttävät parhaalta tässä paksuudessa. Lisäksi jos pidät kevyistä sormuksista etkä halua painavaa tunnetta, tämä paksuus on sopiva siihen.

1,4 mm: Tämä paksuus näyttää hyvältä klassisessa tyylissä. Jos sinulla on iso ja kirkas kihlasormus, tämä paksuus on ihanteellinen hyvän yhdistelmän saamiseksi. Se ei vaikuta nimittäin kihlasormuksen kimaltavaan lookiin, ja lisäksi tukee kiiltävää efektiä ja lisää loistoa.

1,6 mm: Tämä on yleisin paksuus ja yleisesti pariskuntien suosima, koska se on ihanteellinen vihkisormustyyliin ja näyttää upealta sormessa. Siitä huomaa suunnittelun erittäin hyvin ja se myös heijastaa täydellisesti erilaisia viimeistelyjä.

1,8 mm: Hieman paksumpi verrattuna muihin, antaa elegantin ulkonäön valitsemallesi kivelle naisen vihkisormuksessa ja samalla takaa kimalluksen paksuutensa ansiosta. Jos haluat, että sormus näyttää siistiltä, tämä paksuus on siinä tapauksessa ihanteellinen. 1.8 mm paksuus antaa hyvän tuen, varmuuden ja kestävyyden vahvalla asennuksella.

2,0 mm: Jos sinulla on pitkät sormet, tämä paksuus näyttää mahtavalta ja sopii kaikkiin tyyleihin. Paksu rengas takaa vahvan tuen. Jos pidät näyttävyydestä ja tahdot siron, mutta tuntuvamman tunteen, tämä paksuus on erittäin sopiva siihen tarkoitukseen. 2.0mm paksuus on loistava valinta optimaaliselle tuelle ja kestävyydelle.

Miten valita leveys?

Jos sinulla on pienet ja sirot kädet ja pieni sormuskoko, ohut vihkirengas näyttää mahtavalta sormessasi. Yksinkertainen ja klassinen tyyli näyttää myös mahtavalta ohuessa vihkisormuksessa. Jos haluat, että vihkisormuksen koristukset ja pienet yksityiskohdat näkyvät hyvin, siinä tapauksessa keskileveä vihkisormus on hyvä valinta. Jos sinulla on pitkät sormet ja iso sormuskoko, leveä sormus on paras valinta. Leveässä vihkisormuksessa näkyy kauniisti yksityiskohdat ja se on todella kaunis, koska siinä on leveämpi pinta pienille koristuksille. Voit valita vihkisormuksen samalla leveydellä kuin kihlasormuksesi tai voit valita eri leveyksisetsormukset kontrastin luomiseksi. Ohut vai paksu leveys? Valinta on sinun, riippuen millaisesta itse pidät.

2,0 mm

3,0 mm

4,0 mm

5,0 mm

6,0 mm

7,0 mm

8,0 mm

9,0 mm

Miten valita malli?

Comfort-malli

Tasainen rengas

Comfort-malli: Tämä malli on sisäpuolelta hieman kupera. Sen saa helposti asetettua tai otettua pois isosta sormesta, jossa on paksu nivelkohta. Pyöristetty sisäpinta (kohta, jossa sormus koskettaa sormea) auttaa sormusta liukumaan helpommin. Jos sinulla on aktiivinen elämäntapa ja sen vuoksi otat sormusta usein pois sormesta, comfort-malli on ihanteellinen valinta. Comfort-mallin vihkisormukset ovat paksumpia renkaan keskikohdasta kuin sivuilta, ja ne peittävät pienemmän ihoalueen.

Tasainen rengas: Tämän mallin sisäpuoli on kaarevan muotoinen, mutta ulkopinnaltaan tasainen. Kuperan pinnan avulla sormuksen saa helposti sormeen, sillä se liukuu hyvin kun sitä laittaa sormeen tai ottaa pois. Se takaa näin ollen helpon poiston, mutta on kuitenkin ulkopinnaltaan tasaisen näköinen. Yhdessä nämä muodot luovat ainutlaatuisen ja erilaisen lookin.