Ladataan...

Turvallisuuskäytäntö

Verkkosivustomme on suojattu henkilökohtaisen tietosi katoamista, käsiksi pääsyä, muokkaamista tai jakamista vastaan ulkopuolisen tahon toimesta. Toimimme näin, jotta voit turvallisesti vierailla verkkosivuillamme. Meille on tärkeää, että yksityisyytesi on suojattu. Kaikki tiedot, jotka esität, on tarkoitettu vain tilauksen käsittelyä varten. Tietoja ei missään tapauksessa jaeta muille osapuolille, mainontaan tai muuhun epäilyttävään toimintaan. Kun tilaat meiltä, suostut turvallisuuskäytäntöihimme. Tiedot, jotka jaat kanssamme, käytetään varmistamaan asiakastyytyväisyys, kuten tilauksesi vahvistus ja seuraaminen, ristiriitojen selvittäminen, vilpillisen toiminnan estäminen sekä mieltymyksesi tuotteisiin ja palveluun. Annamme sinulle hyödyllisiä ohjeita niiden hankkimisesta ja muista toiminnoista, jotka palvelevat tyydyttävää asiakaskokemusta.

SSL

Varmistamme, että tietosi käsitellään luottamuksellisesti ja suojataan käyttämällä SSL-varmennetta (Secure Socket Layer). Tilauksesi tiedot, nimesi, osoitteesi, luottokorttisi tai pankkisi yksityiset tiedot eivät ole kenenkään kolmannen osapuolen saatavissa. Tästä huomautetaan pienellä lukon kuvalla jokaisella verkkosivustolla, joka käyttää SSL-varmennetta ja se on sijoitettu verkkosivuston osoiterivin oikealle puolelle.

Tietoturva

Takaamme korttitietojesi, siirtojesi, sosiaaliturvatunnuksesi ja kaiken muun henkilökohtaisen tietosi turvallisen siirtymisen sinun ja meidän sivustomme välillä. SSL-teknologian ansiosta tiedot siirtyvät asiakkaan ja serverin välillä ilman pelkoa sen vuotamisesta kolmansille osapuolille. Sen ansiosta voidaan myös olla varmoja, että siirretyt tiedot käytetään ainoastaan niihin tarkoituksiin, joihin asiakas on suostunut selaillessaan verkkosivustoa.

PCI-yhteensopivuus

GLAMIRA ylläpitää kaikkia tietoja turvallisesti PCI (Payment Card Industry) -yhteensopivalla palveluntarjoajalla. Erittäin kokeneena yrityksenä tiedämme kuinka tärkeää on, että asiakas tuntee olonsa turvalliseksi verkko-ostoksia tehdessään, ja että heidän tietojensa, erityisesti luottokorttitietojen, turvaaminen on välttämätöntä menestyksekkään liiketoiminnan kannalta. PCI-yhteensopivuus auttaa optimoimaan minkä tahansa kortin turvallisuuden, oli se sitten luotto-, veloitus tai käteiskortti. Tämä on laajalle levinnyt ja hyväksytty käytäntö, joka on tehty tarkoituksena suojata asiakkaan henkilökohtaisia tietoja ja taata heidän turvallisuutensa selaamisen ja verkkomaksamisen yhteydessä. Se myös suojaa henkilökohtaisen ja maksutietojen väärinkäytöltä.