Ladataan...

RANNEKORUN KOKO-OPAS

Rannekoru kuvastaa miehen ja naisen tyyliä, sitä voidaan käyttää arkena ja sillä voidaan luoda ylellistä ilmettä. Vaikka löydätkin helposti rannerenkaan omaan makuusi, voi oikean koon löytäminen olla vaikeampaa. Ranteen koko voi vaihdella henkilön painon mukaan, luurakenteen tai sukupuolen mukaan. Miehillä ranteen koko on yleisesti leveämpi kuin naisilla. Rengas mallien ja tennisrannekkeiden kanssa, ota huomioon miltä kätesi näyttää, kun laitat rannekkeen käteen.

Keskimääräinen rannerenkaan koko

Arvostamme sitä, ettei yllätyksesi mene pilalle toisen rannetta mittaamalla.

Onneksesi meidän 60 päivän palautusoikeus antaa sinun vaihtaa rannerenkaan, jos koko on väärä.

Keskimääräinen rannekorun koko naisella on 18 cm ja miehellä 20 cm. Nämä ovat GLAMIRAN keskikoko vaihtoehtojenmitat rannekoruissa.

Ilmainen rannekorun mittaustyökalu GLAMIRA:lta

Common Ring Sizes

Ne, joilla on hankaluuksia rannekorun koon määrittämisestä voivat käyttää mittaustyökalua, joka antaa oikean koon. Mittaamisen lisäksi tarjoamme asiakkailemme ilmaisia toimitusvaihtoehtoja. Ota huomioon, että eri merkkien välillä koot voivat vaihdella. Älä siis jätä tilaisuutta ilmaisesta mittaustyökalusta ja toimituksesta käyttämättä.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen palvelu@glamira.fi saadaksesi ilmaisen mittaustyökalun. Laita viestiin nimesi ja osoitteesi sekä otsikkoon "order a bracelet sizer" tai voit täyttää tämän lomakkeen. Kun olet tehnyt hakemuksen toimitukseen menee noin 7 työpäivää.

Tulostettava rannekorun mittaustyökalu

Tulostettava rannekorun mittaustyökalu

Jos sinulta löytyy kotoa tulostin voit ladata tämän tulostettavan rannekorun mittaustyökalun PDF:nä ja tulostaa sen. Pidä huoli, että et muuta formaattia, ettei alkuperäinen koko kärsi.

Jos et vieläkään ole varma koosta, ota yhteyttä asiantuntijoihimme Ota meihin yhteyttä 

Vinkkejä rannekorun mittaamiseen

  • Mittaa tennis- ja nahkarannekkeet heti ranneluun yläpuolelta ja lisää mittaan noin puoli tuumaa. Tällä tavoin ranneke ei ole liian löysä tai tiukka.
  • Jos haluat hankkia rengas mallin, laita sormesi yhteen ja mittaa ranteen leveimmästä kohdasta. Käytä tämän jälkeen GLAMIRAN kokotaulukkoa oikein koonmäärittämisen.
  • Miesten nahkarannekkeemme ovat mitoiltaan keskimittaisia ja voit käyttää kokotaulukkoamme oikean koon määrittämiseen.

Rannekorun kokotaulukko

Alta löydät rannekorujen/renkaiden standardit koot.

Uk Chart