Ladataan...

Kihlasormusopas

Kihlasormusopas

Kuinka paljon minun kannattaa maksaa korusta?

Kihlasormus ostetaan kerran elämässä, joten se on erittäin ainutlaatuinen ja tärkeä ostajalle ja vastaanottajalle. Aiotko kuluttaa siihen kuukauden vai kahden kuukauden palkan, vai jopa enemmän? Totuus on, että kihlasormuksen budjetti on hyvin verrannollinen palkkaan, siihen ei ole mitään sääntöjä mutta sitäkin enemmän erilaisia odotuksia. Ensimmäiseksi sinun kannattaa tehdä budjetti, ja sitten vasta miettiä hänen tyyliään, makuaan ja persoonallisuuttaan. Kun olet selaillut eri tyylejä, kivi- ja materiaalivaihtoehtoja, tarkista niiden hinnat ja etsi sopiva tyyli, mikä sopii parhaiten siihen summaan mitä sinulla on ollut mielessäsi. Timantti on aina paras vaihtoehto sen vahvan elinikäisen kestävyytensä takia, mutta luonnollisesti sen harvinaisuuden ja ainutlaatuisuuden vuoksi timanttikihlasormukset ovat aina kalliimpia vaihtoehtoja. Taloudellisen tilanteen lisäksi kumppanin odotukset ja sormuksen tarkoitus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, joihin kannattaa keskittyä. Budjettivalinnan jälkeen selaa eri tyylejä ja löydä kaikista sopivin vaihtoehto, huomioiden myös hänen yksilöllinen tyylinsä. Riippumatta hintalapusta, jos olet jo päättänyt korun hintaluokasta, tyyli on kuitenkin se pääasia. Sinun pitää olla varma mitä saat, varsinkin sen suhteen mitä hän haluaa ja mihin sinulla on varaa. Siksi sen sijaan, että ympäröit itsesi epätietoisuudella, kuuntele sisäistä ääntäsi ja löydä paras kihlasormus rakkaallesi ja tee hänet iloiseksi ikuisiksi ajoiksi.

Mikä materiaali minun kannattaa valita?

Kihlasormusopas

Tämä on hyvin persoonallinen valinta, koska jokaisella naisella on erilainen tyylinsä. Ensimmäiseksi sinun pitää huomioida hänen makunsa ja ulkonäkönsä sekä kiinnittää huomiota hänen korujensa tyyliin ja väreihin. Jos hän on perinteisten asioiden ystävä, ajaton keltakulta saattaa olla hyvä vaihtoehto. Toisaalta, jos hän pitää nykyaikaisesta tyylistä, valkokulta voi sopia hänelle hyvin. Platina on erittäin hyvä valinta myös, jos hän käyttää sormusta joka päivä ja on aktiivinen. Palladium sopii hyvin hänen tunteidensa kanssa kevyen painonsa ansiosta. Jos hän on romanttinen prinsessa, lämpimän vaaleanpunainen ruusukullan sävy tekee hänet hyvin onnelliseksi.

Millainen tyyli minun kannattaa valita?

Millainen tyyli minun kannattaa valita? (Emme suosittele klassista yksinään istutettua jalokiveä. Suosimme mieluummin ainutlaatuisia tyylejä, esimerkiksi monikivisiä tai halo-sormuksia.) Sormuksen tyyli kertoo sinun persoonallisesta maustasi, ja on fyysinen todiste ainutlaatuisesta tyylistäsi. Tämän vuoksi jokainen korun suunnittelija ja brändi tietää laajan valikoiman tärkeyden.

Yksikivinen

Yksikivinen: Jos olet perinteisten asioiden ystävä ja minimalisti, yksinkertainen mutta säkenöivä yksikivinen tyyli sopii sinulle. Pienet metallihelmet antavat lisäkimallusta kivelle ja tuovat keskikiven täydellisesti esiin. Voit valita nykyaikaisen tai vintage-tyylin oman makusi mukaan yksikivisellä vaihtoehdolla.

NÄYTÄ SOLITAIRE PAVE-TYYLISET SORMUKSET 
Halo

Halo: Oletko trendikäs ja muodin edelläkävijä, mutta myös hienostunut? Halo on siinä tapauksessa sinun valintasi. Halo-tyylissä on keskellä isompi kivi ja sen loistoa lisäävät muut korostuskivet ympärillä.

NÄYTÄ HALO-TYYLISET SORMUKSET 
Kukka

Kukka: Pidätkö eleganteista ja kauniista kukkatyyleistä, mutta ihailet myös päät kääntäviä malleja? Kukkakokoelmasta löydät haluamasi ainutlaatuisen tyylin useissa ulottuvuuksissa. Jos sinulla pienet ja elegantit kädet tai sormet, tämä lempeä tyyli antaa kantajalleen viehättävän tyylin.

NÄYTÄ KUKKA-TYYLISET SORMUKSET 
Eksklusiivinen

Eksklusiivinen: Jos olet seikkailunhaluinen, luova vapaa sielu, eksklusiivinen mallistomme sopii sinun odotuksillesi täydellisesti. Tiedämme, että kauneus on yksityiskohdissa, joten sirosti muotoillut mallit tuovat kauniisti esiin keskellä olevan kiven.

NÄYTÄ EKSKLUSIIVISEN TYYLISET SORMUKSET 
Jännitys

Jännitys: Jos moderni ja nykyaikainen ilme kuvaa tyyliäsi, jännitys-kokoelman ainutlaatuinen ulkonäkö ja valon heijastavuus minimaalisen metallin ympäröimänä sopii sinulle erittäin hyvin.

NÄYTÄ TENSION-TYYLIN SORMUKSET 
3 & 5 Stones

3 & 5 kiveä: kolmen kiven kihlasormus symboloi mennyttä, nykyhetkeä ja tulevaa, joten sen viesti on ajaton ja ikuinen. Korostuskivet voivat olla joko samaa kokoa tai pienemmät kuin keskikivi. Jos pidät säkenöivästä tyylistä, 5 kiven sormus saattaa olla vaihtoehtosi, sillä sen tyyli takaa maksimaalisen loiston ja silmäänpistävän valon heijastamisen.

NÄYTÄ 3 & 5 KIVEÄ-TYYLISET SORMUKSET 
Puolikivi

Puolikivi: Haluatko vain lisää hehkua ja kiiltoa tyyliisi? Jos pidät tähtenä olemisesta ja rakastat kääntää muiden päitä ympärilläsi, tästä löydät puolikivikokoelmamme. Huomion vangitseva ulkonäkö johdattaa silmät suoraan keskikiveen ja luo huomattavan loiston ympärillesi.

NÄYTÄ PUOLIKIVI-TYYLIN SORMUKSET 
Yksikiviset

Yksikiviset: Jos ei-perinteinen ja ainutlaatuinen tyyli houkuttelee sinua, yksikivisten modernin kosketuksen kokoelma antaa sinun luoda ihanteellisen mallisi. Murra klassiset säännöt ja aloita uusi liike luomalla ultramoderni tyyli.

NÄYTÄ MUOTOILU YKSIKIVISEN TYYLIN SORMUKSET 
Helmi

Helmi: Jos olet trendisetteri ja seuraat aina uusia tuulia, henkeäsalpaava helmisormus odottaa sinua. Helmen ajaton ja elegantti kauneus on puolellasi aina ja antaa sivistyneen lookin. Voit yhdistää helmiä värillisen jalokiven tai klassisen timantin kanssa.

NÄYTÄ HELMISORMUKSET 

Mikä kivi minun kannattaa valita?

Kiven väri on suuressa osassa henkilökohtaisen mieltymyksesi kanssa ja on olennainen osa oikean kiven valintaa. Tutustu jalokivien salaisiin tarkoituksiin, jotta kihlasormuksesi olisi erittäin spesiaali.

Timantti

Timantti: timantin puhdas kauneus ja viattomuus salpaavat henkesi. Suunnaton säkenöinti ja ajaton kauneus ovat olleet vuosisatoja naisten ihannoimia. Timantin yksinkertainen ja viaton kauneus tekevät kihlasormuksesta erittäin ainutlaatuisen.

NÄYTÄ KIHLASORMUKSET 
Musta timantti

Musta timantti: vakuuttava ja epätavallinen... Sileä ulkomuoto ja vahva mustan sävy symboloivat vakautta. Jos sinulla on yksinkertainen ja älykäs tyyli, musta timantti tekee sinut varmasti onnelliseksi salaperäisen ulkomuotonsa takia. Jos sinulla on nykyaikainen tai sivistynyt look, tämä ajaton, muodikas väri lisää sielusi itsevarmuutta ja tyyliä.

NÄYTÄ MUSTAT KIHLASORMUKSET 
Smaragdi

Smaragdi: Tämä puhuttelee kaikkia, jotka rakastavat kevättä! Ainutlaatuinen ja syvä vihreä on rakkauden ja uudelleensyntymisen symboli. Kuulutamme kaikkia taiteilijoita ja luovia ihmisiä tänne, koska smaragdikihlasormus tulee olemaan heidän suosikkinsa! Smaragdi on myös onnellisen ja menestyksekkään avioliiton symboli.

NÄYTÄ SMARAGDI-KIHLASORMUKSET 
Safiiri

Safiiri: Sinisen runsaasti kyllästetty sävy tarkoittaa uskollisuutta ja luottamusta. Hämmästyttävä, tumman sininenväri luo uskomattoman viehätyksen ja rauhallisuuden tunteen, koska se tuo mieleen veden ja tumman sinisenmeren värin. Jos sinulla on itseluottamusta ja vahvuutta, tämä on sinun kivesi.

NÄYTÄ SAFIIRI-KIHLASORMUKSET 
Rubiini

Rubiini: Vahvat tunteet ja kaikista kauneimmat rakkausmyrskyt... Rubiini lisää intohimoa ja uskollisuutta kihlasormukseesi. Syvä, tumma punaisen sävy luo runsautta ja elintärkeää kauneutta. Jos olet kunnianhimoinen ja ulospäinsuuntautunut persoona, rubiini on ehdottomasti sinua varten. Se on todellisen intohimon ja ehdottoman rakkauden symboli.

NÄYTÄ RUBIINI-KIHLASORMUKSET 
Valkoinen safiiri

Valkoinen safiiri: Jos nöyryys, tyylikkyys ja salaperäisyys kuvailevat sinua, tämä väritön ja ajaton eleganssi sopii sinulle. Jos sinulla on sisäistä harmoniaa ja tämä harmonia seuraa sinua minne ikinä menetkin, valkoinen safiiri on täydellinen valinta.

NÄYTÄ VALKOSAFIIRI-KIHLASORMUKSET 
Ametisti

Ametisti: Salaperäinen, violetti ulkonäkö pitää sisällään korkeaa energiaa ja sopii täydellisesti valkokullan, palladiumin tai platinan kanssa. Jos tahdot vahvan ja nykyaikaisen lookin, voit katsoa meidän ametistikuvastoamme.

NÄYTÄ AMETISTI-KIHLASORMUKSET 
Sitriini

Sitriini: Jos sinulla on korkea energia, sitriinin kirkkaus voi olla valintasi. Värisävy on kuin lahja auringolta, ja tekee aikomuksesi rohkeaksi ja vahvaksi. Jos olet optimistinen ja sosiaalinen persoona, tämä mahtava kivi vahvistaa persoonallisuuttasi.

Katso sitriini-kihlasormukset 
Sininen topaasi

Sininen topaasi: Jos pidät kirkkaista ja vahvoista sinisen sävyistä, sininen topaasi herättää varmasti huomiosi kihlasormuksen valinnassa. Ainutlaatuinen kimallus pitää kaikki katseet sinussa ja viettelevä sininen hohto tulee olemaan uskollisuutesi symboli.

Sinisen topaasin kihlasormukset 
Granaatti

Granaatti: Kaikista elegantein punaisen sävy luo hyvin intensiivisen ja vahvan kannanoton. Se on elämän ja elinvoiman väri, joten jos sinulla on erittäin suuri elämän energia, suuri rakkaus elämää kohtaan ja tahdot tukea sitä ikuisella rakkaudella, granaatti on sinun kivesi. Granaatti on elämänkestävä romanssi rakkaallesi.

Katso granaatti-kihlasormukset 
Peridiootti

Peridootti: Satumainen voima ja valon heijastus vangitsevat sinut, jos pidät vihreän ja keltaisen värin sävyistä. Maakivi muistuttaa sinua äiti maasta ja hänen sanattomasta kauneudestaan. Sillä on myös salainen viesti sinun ja rakkaasi välillä, "Luotan sinuun ja rakastan sinua".

Peridootti-kihlasormukset 
Akvamariini

Akvamariini: Lumoava sininen ja sen syvän sininen kirkkaus sopivat täydellisesti kaikkiin materiaaleihin. Silmiinpistävän raikkaan ulkonäön vuoksi se antaa sinulle pehmeän hetken elegantin kauneutensa avulla. Trooppinen meren sininen on rakkautesi ilmentymä.

Katso akvamariini-kihlasormukset 
Tuliopaali

Tuliopaali: Syvällä oranssilla on vahvat värisävyt ja se muistuttaa meitä romanttisesta auringonlaskusta lähellä meren rantaa. Sen korkea energia antaa sielullemme positiivista väreilyä. Se on myös loppumattoman ilon symboli, ja sopii luoville unelmoijille. Jos seuraat unelmiasi ja olet aina positiivinen riippumatta missä olet, tuliopaalikihlasormus tulee olemaan sinun suurin kannattajasi.

Tuliopaali-kihlasormukset 
Vihreä ametisti

Vihreä ametisti: Vaalean vihreä sävy on uudistumisen symboli ja jos pidät upeasta mutta harvinaisesta lookista, vihreä ametisti on hyvä vaihtoehto, uusi luku elämässäsi ja myös uuden alku. Jos olet aina valmiina ottamaan vastaan uusia haasteita, vihreä ametisti sopii siinä tapauksessa erittäin hyvin sinulle sen kauniin harvinaisen värisävyn ja ominaisuuksiensa vuoksi.

Vihreän ametistin kihlasormukset 
Vihreä turmaliini

Vihreä turmaliini: Jos olet iloinen ja tasapainoinen persoona, vihreän turmaliinin vihertävä sävy vahvistaa luonteenpiirteitäsi. Juhli elämäsi suurinta hetkeä valitsemalla vihreä turmaliini kihlasormukseksi.

Vihreän turmaliinin kihlasormukset 
Vaaleanpunainen turmaliini

Vaaleanpunainen turmaliini: romanttinen, mutta kirkas vaaleanpunainen vangitsee sinut ensi näkemällä. Se on puhtaan rakkauden väri ja kaikista suloisin vaaleanpunaisen sävy, mitä on olemassa. Jos sinulla on miellyttävä ja sievä tyyli, vaaleanpunainen turmaliini kihlasormuksena tarjoaa paljon! Se myös jatkuvasti muistuttaa sinua syvästä rakkaudesta.

Vaaleanpunaisen turmaliinin kihlasormukset 
Ruusukvrartsi

Ruusukvrartsi: pehmeän vaaleanpunainen väri antaa sinulle romanttisen lookin. Ei liian huomiota herättävä, mutta helppo huomata! Ruusukvartsin rauhallinen energia on kuin satama jota haluat suojata, aivan kuin parisuhdettasi. Jos olet todellinen romantikko, valitse ruusukvartsi kihlasormukseesi säilyttääksesi tämä kaunis hetki.

Katso ruusukvartsi-kihlasormukset 
Keltainen safiiri

Keltainen safiiri: kirkkaan keltainen tuli herättää kaikki aistisi kirkkaudellaan. On aika tuoda esiin luovuutesi ja älykäs energiasi. Jos sinulla on vahva ja rohkea persoonallisuus, runsaan keltainen sävy herättää kaikki tunteesi.

Keltaisen safiirin kihlasormukset 
Savukvartsi

Savukvartsi: Kiven väriin liittyvä mysteerisyys takaa kihlasormuksellesi ainutlaatuisen lookin. Se antaa omistajalleen luonnollisen tunteen lämpimän kahvin sävyllään. Sen maanläheisen ulkonäön vuoksi kaikki luonnonrakastajat voivat käyttää tätä kiveä, ja samalla kunnioittaa Äiti Maata. Ei turhan sähäkkä, koska on aika olla maanläheinen!

Katso savukvartsi-kihlasormukset 
Tansaniitti

Tansaniitti: tämä jalokivi on hyvin ainutlaatuinen, ja jos pidät harvinaisesta, kauniista ja katseet vangitsevasta vaihtoehdosta, tansaniitti on valintasi. Intensiivinen ja runsas värisävy luo suuren eron kihlasormukseesi. Sen ainutlaatuisuus on hurmaavaa ja mahtava värisävy tyrmäävän upea. Jos pidät epätavallisuudesta, tansaniitti lyö sinut ja rakkaasi ällikällä.

Katso tansaniitti-kihlasormukset