Ladataan...

Sormuksen koko-opas

Sormuksen oikea koko on oleellinen seikka kaikista tärkeintä hetkeä ajatellen. Sormuksen pitää olla tarpeeksi tiukka, ettei se putoa, mutta myös sen verran löysä että sen saa helposti pois. Ajankohta päivästä ja myös sää vaikuttavat mittaukseen. Aikaisin aamulla tai kylmällä säällä sormet ovat pienemmät kuin kuumalla säällä, jolloin ne ovat luonnollisesti isommat. Ilta on paras ajankohta mitata sormi, kun kädet ovat vielä lämpimät. Jos epäröit kahden koon välillä, valitse aina suurempi koko. Jos rystysesi on suurempi kuin sormesi ympärys, mittaa ne molemmat ja valitse koko näiden kahden koon välistä. On aina hyvätä mitata koko ainakin kaksi kertaa päivän aikana. Jos sormus tulee olemaan yllätys, voit pyytää saajan ystävältä tai perheenjäseneltä lainaamaan hänen sormustaan salaa. Voit käydä kultasepällä mittaamassa koon. Ota myös huomioon oikean ja vasemman käden kokoero, jolloin myös sormet ovat erikokoiset.

Yleiset sormuskoot

Ymmärrämme, että voi olla vaikeaa valita tarkka koko verkkopalvelun kautta, varsinkin jos sormus on tarkoitus antaa lahjaksi, jolloin sormuksen koko pitää arvata.

Jos suunnittelet yllätystä ja et ole varma sormuksen koosta, voit aina valita keskimääräisen koon, ja lähettää sen sitten uudelleen meille 60 päivän kuluessa tilauksesta uudelleen mitoitustavarten.

Naisen keskimääräisen sormuksen koko vaihtelee 52-54 kokojen välillä ja miehillä 60-62 kokojen välillä.

Ilmainen sormusmitta GLAMIRALTA

Common Ring Sizes

Sormusmitta on työkalu, jolla saat selville oikean sormuskoon. Suosittelemme aina asiakkaitamme käyttämään hyödyksi tarjoamamme mahdollisuuden, ottaen huomioon sen ja lähetyskulujen ilmaisuuden. Sen avulla voi tarkasti löytää oman sormuskokonsa.

Saadaksesi ilmaisen sormusmitan, voit joko lähettää meille sähköpostia osoitteeseen palvelu@glamira.fi liittäen viestiin nimesi, osoitteesi ja otsikon "Tilaa sormusmitta", tai vaihtoehtoisesti täyttää tämän lomakkeen. Kun lomake on täytetty, ilmainen sormusmitta toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen 7 arkipäivän kuluessa.

Tulostettava sormusmitta

Tulostettava sormusmitta

Jos tapahtumalla on kiire, voit myös ladata ilmaisen sormusmitan PDF-muodossa, jonka mukana saat ohjeet. Lataa ilmainen sormusmitta PDF-muodossa täältä.

Jos et edelleenkään ole varma sopivasta koosta, voit ottaa yhteyttä ammattilaisiimme keskustellaksesi asiasta tarkemmin. Ota meihin yhteyttä 

Vinkkejä sormuksen koon mittaamiseksi

  • Lämpötilan vaihtelu sormuksen kokoa mitattaessa antaa epätarkan lukeman. Kylmässä sormesi ovat ainakin puoli kokoa pienemmät kuin normaalisti, ja kuumassa taas puoli kokoa suuremmat. Mittaa sormesi huoneen keskilämpötilassa, mieluiten päivän päätteeksi kun sormesi ovat suurimmillaan.
  • Mitä leveämpi sormuksen rengas on, sitä tiukemmalta se tuntuu. Joten, jos haluat tilata 6 mm tai leveämmän renkaan, lisää yhtä suurempi koko normaaliin sormukseen verraten. Myös sormus, jossa on isoja kiviä, saattaa nostaa rengasta, jolloin sivut litistyvät hieman. Pidä siis mielessä, että sen takia kannattaa valita seuraava, isompi koko.
  • Jos sormesi nivel on leveämpi kuin sormesi, valitse koko niiden välistä.
  • Sormuksen pitäisi olla sen verran tiukka ettei se putoa, mutta sen verran löysä että sen saa liu'utettua nivelen yli. Jos epäröit kahden koon välillä, valitse aina suurempi koko.
  • Toista sormen mittaus 3-4 kertaa saadaksesi oikea lopputuloksen.

Tärkeitä huomioita

  • Älä kaiverruta ostamaasi tuotetta muualla kuin meillä GLAMIRALLA, koska menetät silloin elinikäisen takuumme.
  • Huomioi, että koon muuttaminen voi kestää jopa 25 arkipäivää, riippuen tuotteesta. Rahoja ei palauteta, jos sormuksen kokoa on muutettu.

Sormuksen kokotaulukko

Alapuolelta löydät vakiorengaskoot sekä vastaavat halkaisijat ja ympärysmitat.

Uk Chart