Ladataan...

Eettinen hankinta

Konflikteista vapaat timantit

GLAMIRA on vahvasti sitoutunut eettisiin periaatteisiin, ihmisoikeuksien kunnioittamiseen, kansalaisvapauteen, lähteidemme koskemattomuuteen sekä ylläpitämään yhteiskunnan ja ympäristön vastuullisuutta.

GLAMIRA hankkii timantteja vain niistä maista, jotka ovat täysin mukana Kimberleyn prosessin sertifiointijärjestelmässä (KPCS). Se on kansainvälinen yhteistyövalvontajärjestelmä, joka on luotu keskustelemaan keinoista poistaa "konfliktitimantit" raakatimanttien tuonnissa ja viennissä. Kimberleyn prosessi edellyttää, että sen jäsenet valvovat tiukasti, etteivät timanttimyynnit rahoita kapinallisten liikkeiden väkivaltaa.

Tarkemmin Kimberleyn prosessista:

Kimberleyn prosessi sai alkunsa, kun Etelä-Afrikan timanttituottajat tapasivat toisensa Kimberleyssä, Etelä-Afrikassa toukokuussa 2000. Se on ollut voimassa vuodesta 2003 lähtien. Se on avoin kaikille maille, ja vuodesta 2013 lähtien sillä on 54 osallistujaa, jotka edustavat 81 maata eri puolilta maailmaa EU:sta Yhdysvaltoihin. Se on kansalaisyhteiskunnan aloite, ja toteuttaa vaatimukset joilla pyritään estämään konfliktivyöhykkeiltä tulevien timanttien kulku, sellaisina kuin ne määritellään YK:n mukaan.

Kimberleyn prosessin sertifiointijärjestelmä (KPCS) takaa, että jokainen kansainvälisen rajan kahden allekirjoittaneen valtion välillä ylittänyt raakatimantti on "konfliktiton".

GLAMIRA vakuuttaa, että kaikki sen timantit ostetaan Kimberleyn prosessin mukaisten toimittajiensa kirjallisten takuiden perusteella.

Lue lisää Kimberleyn prosessista :
http://www.kimberleyprocess.com/home/index_en.html/

Palladiumin ja platinan eettinen hankinta

GLAMIRAn palladiumin ja platinan toimittajien on noudatettava konfliktivapaita hankintamenetelmiä. Kaikkien Glamiran toimittajien on noudatettava terveys- ja turvallisuusstandardeja, eettisen kaupan standardeja ja työolosuhteita. GLAMIRA-tuotteiden valmistukseen käytetään vain sertifioitua palladiumia ja platinaa.

Jos haluat lisätietoja hankintojen todistuksista, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.