Naisten vihkisormukset

3308 tuotetta [i]
/
Pikasuodatin
Valitse Metalli Alloy Alloy
Metallivärinen Väri Väri
  • Filter Filter Lisää
    Filter
Taulukkona 
Aseta nouseva suunta
Tuotteet 1-30/3308
per sivu
  • Lajittele
  • Filter
    Edistynyt
Löydettiin 3308 muokattavissa olevaa tuotetta. [i]
TYYLIT
Kivi
Metallivärinen Karaatti
Filter
Edistynyt
Loading... Ladataan lisää hakutuloksia...
Taulukkona 
Aseta nouseva suunta
Tuotteet 1-30/3308
per sivu

Vihkisormuksen naisille - Kelttiläiset sormukset, keraaminen kulta, vintage-sormukset ja niin edelleen

GLAMIRAn

hääsormuskokoelman

avulla tunnet itsesi erityiseksi ja voit rohkeasti sanoa ”Tahdon” Avioliitto on yksi elämämme merkityksellisimmistä asioista ja siksi kaikki tahtovatkin tämän tärkeän hetken olevan täydellinen. GLAMIRA ylpeänä tarjoaa laajan valikoiman naisten vihkisormuksia, jotka vaihtelevat modernista klassiseen tyyliin tuoden iloa morsiamien elämään. Tämä kaunis koriste hurmaa kaikki ja sopii kauneuteesi pukeutuessasi morsiameksi. Kun unelmasi tulevat todeksi, valaiset jokaisen huoneen johon kävelet. GLAMIRAn taidokas kokoelma vihkisormuksia on suunniteltu näyttämään ”juuri oikealta”. Tulet näyttämään uskomattomalta, ja näet kuinka GLAMIRA auttaa erottumaan. Klikkauksen avulla voit päästää mielikuvituksesi valloille ja pääset olemaan oman tarinasi prinsessa: voit seurata GLAMIRAn verkkokaupassa yksinkertaista prosessia ja valita sormuksen mallin, koon sekä jalokiven ja tehdä siitä totta itse!

Vihkisormuksiin kuuluvat kelttiläinen, keraaminen kulta, klassinen, yksinkertainen, teräksinen kulta, hienostunut, vintage-vihkisormukset sekä monet muut mallit ja ne tulevat GLAMIRAn kokoelmissa erilaisissa seoksissa, muodoissa ja väreissä, kaikki tehtyinä korkealaatuisista materiaaleista ja tehty kestämään sekä vaalittaviksi koko elämän ajan. Löydät kaikenlaisia vihkisormuksia täältä GLAMIRA.fistä.

Vihkisormusten ominaisuudet vaihtelevat yksivärisistä kultaisista, hopeaisista, valkokultaisista ja platinaisista vihkisormuksista; palladium- tai hopeavihkisormuksiin ja tyylikkäisiin vihkisormuskompositioihin bicolour tai tricolor, kuten teräs-kultasormukiin tai hienoihin timanttisormuksiin valko-, kelta- ja roosakultaisena. Moniin naisten sormuksiin asetetaan timantteja tai zirkoneja. Sinulla on runsaudenpula olitpa sitten etsimässä klassikkosormusta, yksinkertainen sormusta tai näkyvää kelttiläistä vihkisormusmallia. Kaiken kaikkiaan, selaa GLAMIRAn suurta vihkisormusvalikoimaa. Olemme varmoja, että unelmiesi vihkisormus odottaa sinua vihkisormuskokoelmassa, koska vaaditaan vain napsaus sytyttämään mielikuvituksesi ja olet oman rakkaustarinasi prinsessa!