Naisten korut

Glamira on oikea paikka eleganteille ja fiksuille naisille, sillä täältä he löytävät itselleen laajimman valikoiman korkealaatuisia naisten koruja.

Naisten korut
SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET

MALLISTOT

Katso Kaikki Mallistot
boderNÄYTÄ LISÄÄ
 • Vihkisormukset

  Vihkisormukset
  Elinikäiset ystävykset... Osoita vihkisormuksissa loppumatonta rakkauden ja hyvinvoinnin kiertokulkua kaivertamalla niihin haluamasi viesti.

 • Kihlasormukset

  Kihlasormukset
  Kihlautumisen merkkiä pidetään perinteisesti vasemmassa nimettömässä, jonka on uskottu olevan rakkauden suoni. Tällä tavoin pariskunnan uskotaan olevan yhdistynyt sydämistään. Tuo esiin kiintymyksesi elinkikäisellä kihlasormuksella!

 • VÄRILLISIÄ TIMANTTIKORUJA

  VÄRILLISIÄ TIMANTTIKORUJA
  Ylellistä ja eleganttia... sopii täydellisesti sinun ainutlaatuisiin toiveisiisi. Valitse tavallista paremmalla maulla ja selaa värillisten timanttikorujen valikoimaamme!

 • NIMI & NIMIKIRJAIN KORUT

  NIMI & NIMIKIRJAIN KORUT
  Koru on ainutlaatuinen, kun siihen on kaiverrettu nimikirjaimet tai tunteitasi kuvaavat sanat.

 • Nilkkakoruja

  Cocktail sormukset
  Tee elämääsi tilaa väreille. Löydä upean väristen timanttien ja jalokivien karnevaali yhdessä cocktail sormusten kanssa.

 • Nivelsormuksia

  Nivelsormuksia
  Toisinaan pienet yksityiskohdat riittävät saamaan aikaan suuria muutoksia olemuksessasi ja tyylissäsi. Selaile nivelsormuskategoriaamme ja löydä ihastuttavia koruja, jotka on suunniteltu sinun tyyliisi sopiviksi.

 • kokoelma

  Keraamikorut
  Taidokasta käsityötä, joka sisältää epätavallisia elementtejä. Anna korujesi heijastaa luovuuttasi taidokkailla jalometellien ja keramiikan yhdistelmillä.

 • YKSINKERTAISTETUT KORUT

  YKSINKERTAISTETUT KORUT
  Jos pidät pelkistetystä tyylistä, GLAMIRAN Yksinkertaistetut korut auttavat sinua määrittelemään tyylisi uudelleen.

Ladataan...

GLAMIRAN naisten korut

GLAMIRALLA on kokonainen maailma naisten koruja, joihin voit tutustua. Miksi tyytyä samanlaisiin koruihin, joita kaikki muut pitävät, kun voit luoda oman tyylisi vain muutamalla klikkauksella? Olet erityinen ja tiedät sen. Joten korusi pitäisi myös heijastaa sitä. Menneitä ovat ajat epäaitoine pukukoruineen ja halpoine jäljitelmineen. Haluat nyt saada sen aidon ja oikean. Aitoja jalometalleja, aitoja jalokiviä. Tunneilmaisusi on aitoa ja niin pitäisi myös olla myös korujesi. Voit tehdä tästä kaikesta omasi ja paljon enemmän. Mitä jos antaisit rakastamallesi naiselle lahjan, jota et löydä mistään muualta? Sinulla on täysi päätäntävalta, mitä metalleja ja jalokiviä haluat käyttää ja kuinka ne haluat sijoittaa. Kullasta ja platinasta timantteihin ja rubiineihin. Saatavilla on minkä tahansa värisiä jalokiviä, jotka saavat sinut tai rakkaasi hymyilemään näkiessään lempivärinsä koruissa, jotka on tehty heille varta vasten.

GLAMIRA on maailman johtava merkki yksilöllisissä naisten koruissa ja voit havaita sen eri puolilla maailmaa. Mitä yksilöllistämiseen tulee, sinä valitset jalometallin tai metalliseoksen, jalokivet tai puolijalokivet ja sen, kaiverratko koruun lainauksen tai joitakin teille tärkeitä sanoja. Kun teet tilauksesi, tiedät luovasi taideteosta, et vain korua.

Kun on kyse personoiduista naisten koruista, vain GLAMIRALLA täydellisyyden tavoittelu on itsestäänselvyys. Kun yksilöit korun laajasta valikoimasta, otat yhden perusmallin ja teet siitä oman muodin, menestyksen, kunnioituksen tai rakkauden tavaramerkkisi. Tarjolla on monia vaihtoehtoja yksilöidä koru, ja sinulla on täysi vapaus tehdä omastasi perheen tuleva perintökalu. Sinulla on vapaat kädet luomiseen. Ethän antaisi korusi luomista kenen tahansa tehtäväksi. Voit saada kaikista parhaita jalometalleja ja jalokiviä. Tarvitaan vain toivomuksesi ja tyylisi, jotta saataisiin luotua oma korusi. Onko parempaa tunnetta kuin tietää, että korusi on ainutlaatuinen aivan kuten sinäkin! Tai jos se on lahja, kuvittele, kuinka tärkeä yksilöity lahjasi olisi sinun elämäsi erityiselle henkilölle.

Korkealaatuisia naisten koruja on ollut aikaisemmin mahdollista löytää vain suunnittelijoiden kaupoista maailman suurimmista muodin keskuksista. Nuo kaupungit sijaitsevat tavallisesti hyvin kaukaisissa maissa. Nuo ajat ovat nyt ohi ja ostaminen ei voisi olla tämän helpompaa. Nyt voit ostaa maailman ylellisimmät korut suoraan tietokoneellasi, tabletillasi tai puhelimellasi. Missä tahansa maailmassa! Sinä ansaitset kirkkaimmat timantit ja jalokivet eikä sinun tarvitse murehtia niiden koosta, sillä GLAMIRA voi etsiä käytännössä minkä tahansa saatavilla olevan jalokiven luotettavilta jalokivikauppiailta ympäri maailmaa. Jalokivet ovat peräisin myyjiltä, jotka eivät myy konfliktijalokiviä. Voit tehdä rakkaudentunnustuksen tai ilmaista tyyliäsi vaivattomasti.

Etsitkö naisten sormuksia, jotka tekevät tunnustuksen? Vai etsitkö sormusta, joka sanoo "Rakastan sinua"? Tai sellaista, joka kertoo, että haluan olla omasi ikuisesti? Entä jos antaisit sormuksen jollekin erityiselle henkilölle, josta sinun mielestäsi tulisi onnellisempi, jos hän saisi erityisesti hänelle suunnitellun sormuksen? Minkä tahansa tunnustuksen haluatkin ilmaista tai tehdä, GLAMIRALLA on timantein ja jalokivin koristeltuja naisten koruja kaikkiin tilanteisiin.

Yksi naisten eniten haluamista lahjoista on kaulakoru tai riipus. GLAMIRAN naisten kaulakorut ovat suosittuja. Selaile missä tahansa mukavassa paikassa ja löydä täydellinen lahja sinulle tärkeälle henkilölle, perheenjäsenelle tai läheiselle ystävälle... Tai sinulle itsellesi! Voit tietenkin valita laajasta mallivalikoimasta ja yksilöidä korut haluamallasi tavalla! Voit valita kullan tai jopa platinan metalliksesi! Ja laittaa koristeeksi timantteja, rubiineja, smaragdeja, safiireja tai mitä tahansa haluamiasi jalokiviä. Voit valita jopa useita jalokiviä kirkastamaan päivääsi! Voit tehdä kaulakorusta niin henkilökohtaisen kuin mielikuvituksesi pystyy luomaan. Voit yksilöidä sitä vielä enemmän laittamalla kaiverrukseen lempilainauksesi, nimiä tai tärkeitä päivämääriä tai lisäämällä koruun jalokiviä! Timanttien sanotaan olevan naisen parhaita ystäviä. Ne ovat parhaiten esillä ihanissa korvakoruissa. Naisten korvakorut ovat yksi parhaista tavoista osoittaa muotitietoisuuttasi. Siis miksi tyytyä muuhun kuin korvakoruihin, jotka ilmaisevat sen äänekkäästi ja ylpeästi! Tee julistus, joka korostaa kasvojasi ja hiuksiasi uskomattoman hienosti. Lahjaksi annettuina tai itsellesi ostettuina korvakorut ovat aina ylevä tapa piristää. Miksi et lisäisi niihin jalokiviä, jotka ilmaisevat mielialaasi tai tapahtumaasi? Jonkin hehkuvista rubiineista tai tyylikkäistä, syvän sinisistä safiireista. Voit suunnitella itsellesi muutamia lisäpareja ollaksesi valmis mihin tahansa tapahtumaan.

Kun kerran haluat kultaa, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Silloin ei ole muuta vaihtoehtoa. Mieti kuitenkin, mitä kultaa haluat. Sinulla on nyt useita vaihtoehtoja valittavana. Miltä kuulostaisivat valkokultaiset naisten korut? Valkokulta on ihana vaihtoehto keltakullalle. Siinä on sama tuntemus ja kiilto sekä ainutlaatuinen, silmiä hivelevä väri! Hyvin pehmeä väri keltakultaan verrattuna. Ystäväsi tulevat kysymään monia kysymyksiä sitä koskien. Luo uusi muodin standardi. Voit tietenkin valita minkä tahansa mallin tai tuotteen ja yksilöidä sen valitsemalla haluamasi metallin tai metalliseoksen. Valkokulta on monien suosikki.

Oletko henkilö, jolla on useampi kuin yksi tyyli? Yksi niistä voi olla moderni yhtenä hetkenä ja retro toisena hetkenä? Entäpä jos lisäisit roosaa kultaa olevia naisten koruja kokoelmaasi? Roosa kulta on ihana metalliseos, joka luo tyylillesi kokonaan uuden sävelen. Nykyaikaisia malleja, kelttiläisiä malleja, antiikkisia malleja. Kaikki nämä ovat sinun ulottuvillasi GLAMIRALLA.

Hyväksi havaitut ja koetut, keltakullasta valmistetut naisten korut edustavat maailman tunnistetuinta metallia. Mikään ei sano enemmän koruissa kuin keltakulta. Voit valita minkä tahansa keltakullan karaatin. Voit tietenkin suunnitella unelmakorusi etsimällä mallin ja yksilöimällä sen syntymäkivelläsi ja lisäämällä siihen omia valintojasi tai minkä tahansa jalokiven tehdäksesi siitä ainutlaatuisen. GLAMIRAN jokainen tuote valmistetaan asiakkaiden toivomusten mukaan. Saatavilla ei ole massavalmistettuja tuotteita. Kaikki tuotteet ovat asiantuntevien kultaseppien ja suunnittelijoiden tekemiä. Monet heistä kuuluvat itse asiassa maailman parhaimmistoon! GLAMIRA ei merkitse vain kultaa. Kullakin metallilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja GLAMIRAN alan ammattilaiset tietävät niistä kaiken.

Kyllä, timantti on vain timantti. Mutta kun luot yksilöllisen tuotteen, timantti puhuu enemmän kuin pelkkiä sanoja. Joten on aika katsoa naisten timanttikoruja uudella tavalla. Voit tehdä timantista pääasian tai voit istuttaa jalokiven timanttisormukseen! Valinta on sinun. GLAMIRA tietää, että timantit ovat yksilöitä kuten sinäkin. Joten matkustaminen maailman ympäri täydellisten timanttien perässä on osa sinulle tehtävää lupausta löytää parhaimman laatuisia timantteja niissä karaateissa ja leikkauksissa, joita saatat haluta. GLAMIRAN asiantuntijat tarkistavat jokaisen timantin puhtauden, värin ja leikkauksen.

Hei, on hienoa käyttää mustaa tai olla musta lammas. Mikään ei sano sitä paremmin kuin GLAMIRAN mustilla timanteilla koristellut korut. Mustat timantit ovat todella suurenomainen lisäys jalokivirasiaasi. Tietenkään ne eivät jää sinne enää sen jälkeen, kun löydät itsesi ystäviesi ja perheenjäsentesi huomion keskipisteenä. Mustat timantit ovat hienoja yksinään tai muiden jalokivien rinnalla.

Naisten koruissa käytettäviin jalokiviin liittyy jotain erityistä. Ajatus rubiineista, opaaleista, smaragdeista ja jopa safiireista. Ne tuovat mieleen prinssejä ja prinsessoja, kuninkaita ja kuningattaria sekä aarteita ja linnoja. Miksi et suunnittelisi koruasi oman satusi mukaan? Voit valita minkä tahansa kuviteltavissa olevan jalokiven sormukseen, kaulakoruun, riipukseen, rintaneulaan tai rannekoruun. Valinta on aina sinun. Jos pidät sateenkaarista, voit valita jalokiviä lähes kaikissa sateenkaaren väreissä! Näytä sinulle tärkeälle henkilölle, että hän on ainoasi. Rakkautesi on kestävää ja pysyvää!

Paras tapa tietyn vihreän sävyn kuvaamiseen on smaragdi. Smaragdein koristellut naisten korut ovat yksi hienoimmista tavoista ilmaista luonnon omaa väriä! Silmistä puihin, näemme kaikkea vihreää, joka on yksi tärkeimmistä väreistä. Tee smaragdinvihreästä sinun oma värisi! Voit saada smaragdeja yksilöllisen luomuksesi keskelle tai muiden jalokivien rinnalle. Smaragdit ovat myös yksi parhaista lahjoista ja smaragdin väri ei mene koskaan pois muodista.

Jos lempivärisi on sininen, olet onnekas jalokivien suhteen, sillä naisten safiirikoru on yksi hienoimmista täydennyksistä korukokoelmaasi. Kuvittele taivaansininen tai valtameren sininen väri. Safiirit ovat monien mielestä kaikista jalokivistä kallisarvoisimpia. Ne ovat jalokiviä, jotka ovat kauniita sekä keskus- että koristekivenä missä tahansa mallissa. Valitse safiiriesi koko ja leikkaus tyyliäsi ja ilmaustasi vastaavaksi. Suuria ja mahtavia tai pieniä ja sädehtiviä. Safiirit tarjoavat todellista silmäniloa. Yhdistele niitä smaragdeihin, rubiineihin tai muihin jalokiviin ja yksilöllisestä muotikorustasi tulee todella ainutlaatuinen.

Jos ajattelet punaista väriä, mieleesi tuleva jalokivi on varmaan rubiini. Naisten rubiinikoru on kuin tulinen kivi. Voit näyttää maailmalle sen tulen ja intohimon GLAMIRAN hienoissa koruissa. Yksilöi luomuksesi nettisivuillamme. Isoja tai pieniä tai minkä tahansa kokoisia rubiineja voidaan asettaa luomukseesi. Voit valita syvän punaisia tai lähes pinkin sävyisiä rubiineja luomuksesi koristeeksi tai sen keskelle. Rubiinit ovat punaisia kuin ruusut ja ne sanovat suoraan "rakastan". Joten jos suunnittelet täydellistä lahjaa rakastamallesi henkilölle, rubiinit sanovat se parhaiten. Ikuisesti kestävä ruusu on täydellinen tapa sanoa "Rakastan sinua ikuisesti". Entä ruusun muotoiset rubiinit, joissa on keskellä timantti? Kaikki on kiinni sinusta ja luovuudestasi!

Ei ole parempaa tapaa osoittaa rakastetun henkilön tai perheenjäsenen tärkeys kuin syntymäkivellä. Koruihin sijoitetut syntymäkivet symboloivat sitä yhteyttä, joka meillä on toisiimme. Henkilön syntymäkivi kertoo lahjan saajille, että tiedät, keitä he ovat. Entäpä jos tarjoaisit äidille lahjan, jossa olisi kaikkien hänen lastensa syntymäkivet. Siihen kätkeytyisi ihana ajatus "Rakastamme sinua äiti". Siitä tulisi todella ihastuttava lahja. Se on aina hieno tapa juhlistaa myös ystävien syntymäpäiviä. On aina tärkeää varmistaa, että saat juuri oikean jalokiven. Tiedätkö, että nämä ovat jalokivet, joita käytetään syntymäkivinä ympäri maailmaa? Safiiri, rubiini, smaragdi, ametisti, akvamariini, sitriini, timantti, granaatti, onyksi, opaali, helmi, peridootti, tansaniitti, topaasi, turmaliini, turkoosi ja zirkoni.

GLAMIRA auttaa sinua valitsemaan oikean syntymäkiven kenelle tahansa missä tahansa maailmassa. Muista, että GLAMIRA lähettää tuotteesi sinne minne ikinä haluatkin!