x
 
   

Smaragdi

Smaragdilla (luokiteltu jalokiveksi) on syvät ja kirkkaat vihreän värit. Smaragdi (Emerald) on saanut nimensä ranskan sanasta "Esmeraude" ja keskiajan englannin sanasta "Emeraude", joka tarkoittaa "vihreä jalokiveä".

 

Smaragdilla (luokiteltu jalokiveksi) on syvät ja kirkkaat vihreän värit. Smaragdi (Emerald) on saanut nimensä ranskan sanasta "Esmeraude" ja keskiajan englannin sanasta "Emeraude", joka tarkoittaa "vihreä jalokiveä". Kuuluen berylliperheeseen, smaragdin väri tulee kromi- ja vanadiinijäämistä kiven muodostumisen aikaan. Lisäksi siinä on syntymämerkkejä, tarkoittaen että siinä on sulkeumia ja pinnanalaisia murtumia. Nämä sulkeumat ja sen voimakkaan vihreä väri tekee siitä ainutlaatuisen ja erityisen. Kemiallinen rakenteensa ansiosta smaragdi on hieman hauras ja lohkeaa helposti sitä työstettäessä. Kuitenkin erityinen "smaragdi-leikkaus" on kehitetty säilyttämään smaragdi-kristallin eheys. Ja siitä on tullut suosittu vuosien aikana paitsi smaragdeissa, myös muissa jalokivissä. Leikkaus viittaa tyypilliseen suorakaiteen muotoon fasettihionnalla, jolloin jalokiven todellinen kauneus tuodaan esiin. Kiveä on louhittu enimmäkseen Kolumbiassa ja Venäjän Ural-vuorilta, Sambiasta, Intiasta, Madagaskarista, Norjasta, Brasiliasta, Pakistanista, Australiasta ja Yhdysvalloista.
Smaragdikihlasormukset
Smaragdi on kauneudellaan, syvän vihreällä sävyllään yksi erityisistä jalokivistä maailmassa ja on ollut himottu koru kautta aikojen. Sen kauneutta on juhlittu monissa tarinoissa, myyteissä ja legendoissa. Kleopatra, Egyptin kuningatar, tunnetaan hänen syvästä ja riippuvaisesta ihailustaan smaragdia kohtaan. Se on liitetty myös Venukseen, roomalaisen rakkauden jumalattareen, sillä muinaiset roomalaiset uskoivat, että smaragdissa ilmenivät kaikki hänen ominaisuutensa; kauneus, hedelmällisyys ja hyvyys. Tämä toukokuun kuukausikivi symboloi myös elämän uudistumista ja ikuista kevättä. Koska väri, leikkaus ja selkeys voivat kaikki vaikuttaa smaragdin arvoon, GLAMIRA valitsee niistä laadukkaimmat. Voit löytää smaragdeja missä tahansa muodossa ja karaattikoossa GLAMIRAlta koristamaan valitsemiasi koruja. Vaikka joissain smaragdeissa voi olla kelta-vihreä sävy, GLAMIRA valikoi mieluummin niitä, joilla on vain vähän sävyjä tai ei lainkaan sävyjä, koska arvokkaimmat smaragdit ovat sävyttömiä ja niin puhtaan vihreitä kuin mahdollista.
Smaragdikaulakorut
GLAMIRA tuottaa smaragdikoruja valitsemalla ne, joilla on rikkaampi kylläisyys, mikä tarkoittaa lisää loistoa ja parempaa valoa. Ei vain korvakoruja, kaulakoruja, rannekoruja ja smaragdisormuksia naisille, vaan myös sormuksia ja kalvosinnappeja miehille on tarjolla GLAMIRAn kokoelmissa. Sinun tulee ensin päättää metalliseos, johon haluat yhdistää smaragdin, tämän jälkeen voit päättää asianmukaisen karaattipainon ja lopuksi voit sovittaa smaragdia yhdessä petité apukivien, kuten timanttien ja safiirien kanssa. Näin voit luoda omia korujasi; parin smaragdikorvakoruja tai jalokivikaulakorun. Valitsemalla yhden smaragdikihlasormusten joukosta, voit antaa kuohuvan vihreän kevään ja toivon loisteen täyttää sinut rakkaudella kaikkein erityisintä sydämesi naista kohtaan. Sinä itse annat merkityksen tälle yhdistelmälle loistavia smaragdin värejä ja GLAMIRAn korumalleja
Smaragdikorvakorut
SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ