x
 
   
Vihreä ametisti -korut

Vihrea ametisti

Puolijalokiveksi luokiteltu vihreä ametisti on vaaleanvihreä kvartsikristalli. Sen vihreä väri johtuu lämpökäsittelystä, jonka on aiheuttanut joko vulkaaninen toiminta, lämmitys maapallon ytimessä tai ihmisen aikaansaannos.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ

Vihrea ametisti

Puolijalokiveksi luokiteltu vihreä ametisti on vaaleanvihreä kvartsikristalli. Sen vihreä väri johtuu lämpökäsittelystä, jonka on aiheuttanut joko vulkaaninen toiminta, lämmitys maapallon ytimessä tai ihmisen aikaansaannos. Siksi GLAMIRA ehdottaa sinua pitämään kiven pois suorasta kuumuudesta ja auringonvalosta, koska se saattaa helposti aiheuttaa värinmuutoksia kivessä. Gemmologiassa se tunnetaan prasioliittinä tai vermariinina, joka on johdettu kreikan sanoista prason (πράσον) tarkoitaen "purjo" ja lithos (λίθος) tarkoittaa "kivi" (toisin sanoen, vihreän värinen kivi). Nykyisin vihreän ametistin kaivokset ovat pääasiassa Brasiliassa, mutta sitä löytyy myös Puolasta ja Kanadasta.

Vihreä ametisti on hengellinen ja arvostettu kivi, jonka on uskottu olevan suojaava ja puhdistava kiven jo muinoin ja jota monet metafyysikot ovat käyttäneet ensimmäinen valintanaan. Muinaisina aikoina sitä kutsuttiin raittiuden kiveksi ja sitä käytettiin palautumaan riippuvuuksista sekä fyysisesti että henkisesti. Historiassa voidaan nähdä monia viittauksia myytteihin (vihreästä) ametistista. Huhuttiin, että Pyhä Valentinus käytti sormusta, jossa oli istutettu vihreä ametisti, johon oli veistetty kuva Cupidosta. Lisäksi voimakkaat ja rikkaat historian monarkeista ovat käyttäneet kiveä kuninkaanvallan symbolina. Kaiken kaikkiaan, vihreä ametisti on kivi, joka edistää intuitiivista kykyä yhdistettynä rakkaudella. Se on Kalojen kivi ja helmikuun kuukausikivi.

GLAMIRAlla vihreä ametistit ovat laadukkaita ja AAA selkeitä ja niistä muotoillaan uniikkiteoksia, vihreitä ametistikoruja. Voit muokata mitä tahansa GLAMIRAn tuotetta, jossa on tuo vihreä kivi; esimerkiksi muokatut vihreät ametistiriipukset ovat hyvä valinta, jos tulet pitämään sen lähellä sydäntäsi ja tuntemaan sen maagisen kosketuksen. Tai voit luoda vihreän ametistikaulakorun lapsellesi pidettäväksi suojaavana amulettina. Pitämällä erityisesti suunnittelemaasi vihreää ametistisormusta, jonka olet muokannut tunteidesi mukaisesti, nostatat heti virettäsi! Se on myös kuudennen hääpäivän lahjajalokivi. Vihreillä ametistikoruja GLAMIRAn tavoitteena on sekä koskettaa sinua että myös kerätä sinulle merkittäviä muotipisteitä!