x
 
   
Pinkki turmaliini -korut

Pinkki turmaliini

Pinkki turmaliini jalokivi (tarkoittaa "sekoitetun väristä jalokiveä,") kuuluu puolijalokiviin ja koska sitä on saatavissa laajalla valikoimalla värejä, se tunnetaan jalokivien kameleonttia.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ

Pinkki turmaliini

Pinkki turmaliini jalokivi (tarkoittaa "sekoitetun väristä jalokiveä,") kuuluu puolijalokiviin ja koska sitä on saatavissa laajalla valikoimalla värejä, se tunnetaan jalokivien kameleonttia. Sen värit kirkkaasta pinkistä pehmeään, herkän pastelliin pinkkiin voi muuttua kiven koosta riippuen tai siitä, miten se yhdistetään metalliseosten tai muiden jalokivien kanssa. Esimerkiksi, jos asetat sen valkokullan tai hopean päälle, sen väri tulee ulos enemmän kiiltävänä. Kuten värinsä, kiven kemiallinen rakenne on myös monimutkainen ja erilainen; yhdistelmä alumiiniborosilikaatteja sekoitettuna rautaan, magnesiumiin tai muihin eri metalleihin. Myös rubelliitiksi kutsuttua vaaleanpunaista Tourmaline voidaan löytää antiikin lähdeteoksista, varsinkin Egyptin aikaisista. Egyptiläinen legenda mainitsee miten pinkki turmaliini teki matkan Maan keskipisteestä Aurinkoon kulkemalla sateenkaaren yli ja ottamalla kaikki sen värit omakseen. Pinkin turmaliinin kaivokset sijaitsevat erityisesti Yhdysvalloissa, Brasiliassa ja Sri Lankassa. Se on lokakuun kuukausikivi ja Skorpioni-horoskooppimerkin kivi.

GLAMIRA tarjoaa AAA laadun vaaleanpunaisia turmaliinijalokiviä juuri sinulle ja valitsee arvokkaimmat ja erikoisimman väriset asetettaviksi ainutlaatuisiin vaaleanpunaisiin turmaliinikoruihin naisille, lapsille ja miehille: sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja ja riipuksia, rannerankaita, kihlasormuksia. Eri sävyisinä karamellin vaaleanpunaisina, jalokiveä käytetään eri muotoiluissa perinteisistä moderneihin ja nykyaikaisiin tyyleihin. Voit muokata kultaisen vaaleanpunaisen turmaliinisormuksen kiinnittääksesi siihen kaikkein fantastisimman sateenkaaren värit tai voit tilata vaaleanpunaisen turmaliinikihlasormuksen rakentaaksesi tikapuut kohti rakkauden aurinkoa! Oli kyseessä sitten yhden kiven kaulakoru tai yhdistettynä muiden jalokivien kanssa, voit mukauttaa vaaleanpunaisen turmaliini kaulakorun GLAMIRAn helppoja muokkausmahdollisuuksia käyttäen luodaksesi ainutlaatuisen korun. Lisäksi se on ihanteellinen jalokivi vaaleanpunaisiin turmaliinikorvakoruihin, joilla voit vaalia kuulemiasi Maan ääniä ja vaaleanpunaisiin turmaliinirannekoruihin, joilla voit näyttää sateenkaaren värit jopa tylsässä arjen ilmapiirissä! Lyhykäisyydessään GLAMIRA antaa sinulle vapauden jättämällä pinkin turmaliinin kämmenellesi luodaksesi oman moderni satusi ollaksesi tuon tarinan nykyajan "It-Girl"!