x
 
   

Rubiini

Rubiini on arvokivi ja se kuuluu neljän suuren jalokiven joukkoon yhdessä timantin, smaragdin ja safiirin kanssa.

 

Rubiini on arvokivi ja se kuuluu neljän suuren jalokiven joukkoon yhdessä timantin, smaragdin ja safiirin kanssa. Koska se on kova, kestävä ja harvinainen, rubiini on mineraalilajiin nimeltään korundit kuten safiiri. Sen verenpunainen väri johtuu kromista, jota sillä on kemiallisessa rakenteessaan. Rubiini-jalokiviä esiintyy pääasiassa Burmassa, josta louhitaa maailman puhtaimpia. Thaimaa, Kenia, Intia, Pakistan, Sri Lanka, Afganistan, Kambodža, Tansania, Australia ja Yhdysvallat ovat muut kaivosten sijaintipaikat.
Rubiinikihlasormukset
Merkintöjen mukaan ensimmäinen kerran rubiinia käyttivät 480 eKr kreikkalaiset ja roomalaiset. Toisaalta, sitä monet heimot, erityisesti hindut, ovat käyttäneet sitä koristeluissaan. Hindujen kulttuurissa rubiini liittyi elinvoimaan ja kuninkaallisuuteen. Sen uskotaan heijastavan sydämestä säteilevää rakkautta, joten tämä kivi on täydellinen rubiinihäälahja rakastuneille, kuten se on ollut jo 2000 vuoden ajan. Heinäkuun kuukausikivi rubiini on myös horoskooppimerkin Skorppiooni kivi. GLAMIRAlle 4:n laatukriteerin sääntö on nyrkkisääntönä oikeiden rubiinikorujen valinnassa. GLAMIRA toimittaa korkealaatuisia rubiineja ja käyttää niitä ainutlaatuisissa luomuksissa korvakoruissa, sormuksissa, kaulakoruissa, rubiinikalvosinnapit ja monet muissa koruissa. Koska rubiinin rakenne poikkeaa muista jalokivista, se pitää päivänvalosta sirottaen sen kauneutta ympärilleen.
Rubiinikaulakorut
Tässä vaiheessa, GLAMIRA kutsuu sinut yhdistämään valosi rubiiniin, jotta se voisi säteillä intensiivistä kauneutta. Ja voit määritellä itse GLAMIRA verkkokultakaupassa erityisiä mestariteoksia, kuten rubiinikorvakoruja ja rubiinikaulakorut. Lisäksi perinteinen uskomus olettaa, että rubiinin pitäminen vasemmassa kädessä auttaa tekemään elämän tärkeitä päätöksiä. Voit siis valita rubiinisormuksen GLAMIRAlta esitelläksesi valtaasi päätöksenteossa! Tai voit ottaa askeleen eteenpäin lisäämällä timantin sormukseesi. Tuo rubiini ja timantti sormus heijastaa samanaikaisesti kauneuttasi sekä vahvaa persoonallisuuttasi.
Rubiinikorvakorut
SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ