x
 
   
Peridoottikorut

Peridootti

Peridootti on puolikivi väreillä, jotka voivat vaihdella vihreä sävyissä pistaasista oliiviin.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ

Peridootti

Peridootti on puolikivi väreillä, jotka voivat vaihdella vihreä sävyissä pistaasista oliiviin. Kuitenkin se mikä erottaa sen muista vihreistä jalokivistä, kuten smaragdista, on sen kultainen hehku, sen rakenteessa on kullan loistetta. Jalokiven nimi juontaa juurensa kreikan sanasta peridona, joka tarkoittaa "antaa rikkautta". Koska se on yksi vanhimmista jalokivistä maailmassa, se on väistämättömästi osana monia legendoja, myyttejä ja tarinoita. Voit törmätä peridoottiin muinaisen Egyptin kertomuksissa jo 2000 eaa. sekä joissakin osissa Raamattua. Lisäksi se oli barokin ajan suosikkijalokivi.

Pakistan ja Afganistan ovat paikkoja, joissa peridoottia löytyy ja louhitaan runsaasti, mutta sitä voidaan toimittaa myös Burmasta, Kiinasta, Yhdysvalloista, Afrikasta ja Australiasta. Sitä vaalitaan elokuun kuukausikivenä sekä Leijonan kivenä

GLAMIRAlla kaikki peridoottikivet toimitetaan AAA laatuisina ja ne muokataan osiksi korumalleja ammattilaisten toimesta. Lopputulokset ovat häkellyttäviä peridoottikoruja, sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja ja riipuksia, renkaita, kihlasormuksia ja kalvosinnappeja! GLAMIRA ei pelkästään luo koruja, vaan sillä on myös asiantuntijaryhmä käsittelemässä korujen huoltamista. Ja tämä ryhmä kehottaa sinua hiomaan peridootti korua puuvillakankaalla, jottei se menettäisi kirkkauttaan ja estämään sen altistuksen pitkäksi ajaksi auringon säteilylle, koska se voi olla herkkä lämmölle. Ja koska GLAMIRAn korumaailma on tietoinen rakkaudesta vihreään väriin, tämän syvän vihreän jalokiven suosio voi olla myös reilussa kasvussa. Voit muokata omaa kevättäsi lisäämällä kaikkein arvokkainta vihreän sävyä maailmaasi! Pari peridoottikorvakoruja antaa sinulle luonnon voimaa ja voit elää rakkauttasi alati pysyvässä lämpimässä keväässä peridootti kihlasormuksiesi kanssa. GLAMIRA tarjoaa kaikki metalliseokset (valkoinen, keltainen ja/tai ruusukulta, hopea) ja värejä, joita voit yhdenmukaistaa peridootilla ja nähdä lämpimän viileiden sävyjen tanssin! Voit yhdistää sen muihin jalokiviin peridoottisormuksissa niin, että sen tuike herää eloon. Ja voit esitellä oman ainutlaatuisen taiteellisen näkymyksesi personoidulla peridoottirannekorulla kiinnittääksesi kaikkien katseet itseesi!