x
 
   
Sininen topaasi -korut

Sininen topaasi

Sininen topaasi on puolijalokivi, joka on tunnettu läpinäkyvästä sinisestä väristään. Sen sinisyys voidaan saavuttaa vain erityiskäsittelemällä valkoista topaasia.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ

Sininen topaasi

Sininen topaasi on puolijalokivi, joka on tunnettu läpinäkyvästä sinisestä väristään. Sen sinisyys voidaan saavuttaa vain erityiskäsittelemällä valkoista topaasia. Jalokivi syleilee sekä kovuutta että herkkyyttä rakenteessaan. Siksi se on yksi haastavimmista kivistä työstää. Pitkällinen kokemus, ammattitaito ja asiantuntijan osaaminen tarvitaan muuntamaan raakakivi ainutlaatuinen siniseksi topaasikoruksi.

Kiven nimen on sanottu olevan peräisin sanskritin sanasta "tapas" tarkoittaa "lämpöä" tai "tulta". Se on osana monia legendoja ja myös joissakin osissa Raamattua, nykyään sininen topaasi on nykyään yksi markkinoiden trendikkäimpiä korukiviä. Se symboloi tuoretta nuoruuden kipinää. Kiven kaivokset sijaitsevat Venäjällä, Afganistanissa, Sri Lankassa ja se on osavaltion jalokivi Yhdysvaltain Texasin osavaltiossa. Se on myös Neitsyt-horoskooppikivi ja joulukuun kuukausikivi.

Koruissa käytettyjä kiviä on kolmea erilaista väriä: Sky Blue, London Blue ja Swiss Blue. GLAMIRA käyttää vain käsinvalittuja swiss blue topaaseja AAA laatuluokasta tuottaakseen monenlaisia korvakoruja, sormuksia, kaulakoruja ja riipuksia, renkaita, kihlasormuksia, kalvosinnappeja ja niin edelleen. GLAMIRA kutsuu sinut esittelemään siniverisyyttäsi räätälöidyillä koruilla. Voit luoda sinisen topaasikaulakorun yksinkertaisena muotona tai yhdistellä koruun muitakin jalokiviä ja/tai kultaa ja hopeaa, jotta voit nauttia taivaan kantamisesta kaulassasi. Voit muokata sormuksia ja lukita sinisen taivaan omaan siniseen topaasisormukseesi. Tai voit täplittää kankaan ja luoda violetin valkoisia pilviä taivaallesi; ja mielikuvituksesi lopputuloksena voi olla pari sinisiä topaasikorvakoruja. Käytä topaasin kristallinkirkasta sinistä kiiltoa ja anna unelmiesi ja luovuutesi puhjeta eloon!