x
 
   
Valkoinen safiiri - korut

Valkoinen safiiri

Valkoinen safiiri on arvokivi ja väritön edustaja safiiriperheessä. Safiiri on saanut värinsä hivenaineista, kuten raudasta, kromista, kuparista, titaanista ja magnesiumista muodostumisvaiheessaan.

Valkoinen safiirikihlasormukset

Valkoinen safiirikihlasormukset

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ

Valkoinen safiiri

Valkoinen safiiri on arvokivi ja väritön edustaja safiiriperheessä. Safiiri on saanut värinsä hivenaineista, kuten raudasta, kromista, kuparista, titaanista ja magnesiumista muodostumisvaiheessaan. Valkoiseen safiiriin nämä hivenaineet eivät ole vaikuttaneet, mikä tekee siitä harvinaisen ja ainutlaatuisen. Safiiri on timantin jälkeen kovin jalokivi ja se on myös yksi kalleimmista jalokivistä, jota louhitaan Sri Lankassa, Madagaskarissa, Kambodžassa, Burmassa ja Thaimaassa. Ennen vanhaan sotureilla oli perintää antaa vaimoilleen lahjaksi safiireista tehty kaulakoru varmistaa heidän uskollisuutensa. Ja Kreikassa safiiri liitettiin Apolloon, valon ja auringon jumalaan. Tällä syyskuun kuukausikiven on uskottu antavan suojaa käyttäjälleen pahuutta ja epäonnea vastaan ja houkuttelevan siunauksia taivaasta. Koska se kestää hyvin naarmuja ja hankaumia, se on sävyltään läpinäkyvä ja sitkeä, se on ihanteellinen valinta valkoisiin safiirikoruihin.

GLAMIRAlla käytetään valkoisia safiiri AAA laatuisina ja eri karaattikokoisina valmistamaan korvakoru, sormuksia, kaulakoruja, rannekoruja naisille ja sormuksia, kalvosinnappeja miehille. Vertaansa vailla oleva kauneus tekee siitä erittäin toivottavan kaikenlaisissa GLAMIRAn korumalleisa ja sen kauneus erottuu riippumatta siitä asetetaanko se yksin vai yhdessä muiden kivien kanssa korostamaan tyyliäsi. Liitettynä kuninkaallisiin koristuksiin, GLAMIRAlla valkoinen safiiri kohtaa nykyaikaisuuden. Voit valita smaragdi-leikatun valkoisen safiirin kultanauhassa luodaksesi kuninkaallisen ja moderni valkoisen safiirisormuksen. Viileisiin metallisiin sävyihin, kuten hopeaan ja valkokultaan, tehdyt istutukset yleensä täydentävät parhaiten valkoista safiiria paras. Joten voit muokata sitä valkokullalla ja nastoittaa sillä korviisi parin valkoisia safiirikorvakoruja. Tai voit linkittää rakkautta taivaaseen ja korostaa tunteitasi valitsemalla yhden erityislaatuisista GLAMIRAn valkoisista safiiri kihlasormuksista. Ja voit myös kantaa Apollon valoa kaulassasi luomalla valkoisen safiirikaulakorun. Anna GLAMIRAn ympäröidä sinut taivaan ja auringosta tulevan valon loisteella, jotta sinä voit kiinnittää katseita!