x
 
   

Safiiri

Sininen safiiri on arvokiviin luokiteltu kivi ja sävyltään violetin ja lilan sävyttämä sininen.

 

Sininen safiiri on arvokiviin luokiteltu kivi ja sävyltään violetin ja lilan sävyttämä sininen. Sen arvo riippuu sinisen sävyn lisäksi väristä, selkeydestä, koosta, leikkauksesta ja yleisestä laadusta. Mitä tummempi sininen se kivi on, sitä arvokkaampi jalokivi. Sen nimi on pohjautuu kreikan kieleen; se tulee sanasta "sappheiros" tarkoittaen sininen. Sapphire kuuluu korundien perheeseen, kuten rubiinikin, mikä tekee niistä on kovimpia jalokiviä. Tunnetuin ja suosituin laji sininen safiiri on tähtisafiiri, joka kuvastaa tähden kaltaisen ilmiön ja on saanut nimensä Cabochon-leikkauksesta. Black Star of Queensland, suurin tähtisafiiri maailmassa, painaa 733 karaattia. Merkittäviä safiirilöydöksiä on tehty Itä- Australiassa, Thaimaassa, Sri Lankassa, Kiinassa, Madagaskarissa, Itä-Afrikassa ja Pohjois-Amerikassa muutamassa paikassa, lähinnä Montanassa.
Safiirikihlasormukset
Safiireja ja rubiineja löytyy usein samasta maantieteellisestä ympäristöstä. Se on perinteinen syyskuun kuukausikivi Jousimiehen horoskooppimerkin kivi. Se liitettiin muinoin yleensä rauhaan ja onnellisuuteen. Esimerkiksi muinaisessa Persiassa, uskottiin, että sininen safiiri toisi sinisen taivaan ja rauhaa. GLAMIRA toimittaa sinisiä safiireja ++ laatuisina ja käyttää jalokiviä eri karaattikokoisina luodakseen yksilöllisiä sininen safiirikorumalleja. GLAMIRA myös valitsee kuninkaallisimmat yksilöt, joka on arvokkain väri hintahaarukan keskivaiheilta. GLAMIRA kokoonpanon avulla voit koristella korumalleja eri metalleilla sekä väreillä. Sininen safiiri on erityinen jalokivi, joka sopii sekä vaaleisiin että tummiin hiuksiin ja joka tyyliin. Se levittää hohdettaan jokaiselle ihosävylle ja imartelee naisen luontaista kauneutta sekä miehen karismaa.
Safiirikaulakorut
Sitä voidaan käyttää mihin tahansa korumalliin, kuten sinisiin safiirikorvakoruihin, sormuksiin, kaulakoruhin ja kalvosinnappeihin asujesi katseenvangitsijoina. Oli se sitten kiertämässä kaulaasi sininen safiirikaulakoruna, nastoitettuna korvannipukoihisi korvakoruina tai liukumassa sormessasi sinisenä safiiri sormuksena, GLAMIRA tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää sinistä safiiria paitsi katseenvangitsijana, mutta myös tapana esitellä sinistä vertasi kuninkaallisella sinisyydellä! Tai voit valita yhden niistä sinisistä safiirikihlasormuksista, muokata sitä sopusoinnussa rakastettusi maun mukaan ja ottaa se mukaan todistamaan kaikkein erityisintä kosinnan hetkeä. Eräs toinen tärkeä yksityiskohta sinisessä safiirissa on, että se on perinteinen 45-vuotis hääpäivälahja.
Safiirikorvakorut
SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderEXPLORE MORE