x
 
   
Granaattikorut

Granaatti

Granaatin kemiallinen rakenne muistuttaa läheisten mineraaleja, joilla on samanlaiset fyysiset ja kiteiset ominaisuudet. Se kuuluu silikaatti-perheeseen, on puolijalokivi ja on väriltään ruskeanpunainen.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ

Granaatti

Granaatin kemiallinen rakenne muistuttaa läheisten mineraaleja, joilla on samanlaiset fyysiset ja kiteiset ominaisuudet. Se kuuluu silikaatti-perheeseen, on puolijalokivi ja on väriltään ruskeanpunainen. Nimi granaatti on epistemologisilta juuriltaan 1500-luvulta ja se on johdettu sanasta grenate ("granaattiomenan punainen"). Granaatti oli yleisimmin käytetty jalokiviä myöhemmässä antiikin roomalaisessa maailmassa koristamassa aseita, koruja ja vaatteita ritareilla, keisareilla ja kuninkailla. Sen uskottiin olevan ritarillisten hyveiden symboli.

Se on nykyisin säilyttänyt suosionsa korumarkkinoilla. Sitä käytetään tekemään dominoivia, jännittäviä vivahteita, kun sitä pidetään sormissa tai korvissa. Sitä louhitaan monissa maissa, mukaan lukien Argentiinassa, Brasiliassa ja Saksassa. Se on perinteinen Kaksosten kivi ja tammikuun kuukausikivi.

Pitäen laatua etusijalla, GLAMIRA valitsee granaatteja AAA laatuisina ja käsittelee niitä luodakseen erityislaatuisia granaattikoruja: sormuksia, kaulakoruja, korvakoruja, kihlasormuksia, renkaita, rannerenkaita, kalvosinnappeja ja monia muita naisille, miehille ja lapsille. Koska kivi yhdistetty intohimoiseen omistautumiseen, granaattia käytetään GLAMIRAlla esittelemään rakkauden voimaa! Saadaksesi kiven loistamaan, voit muokata sitä luoden granaattisormuksen ympäröitynä mikrohiotuilla timanteilla. Yhdistelemällä granaatteja ja timantteja, voit luoda viehättävän, imartelevan kontrastin, jotka innostavat kun varsinkin timantteja, granaatteja ja kultaa käytetään yhdessä suunnittelussa. Voit antaa granaattiomenan siementen roikkua omissa korvanipukoissasi granaattikorvakoruparina. GLAMIRAlla voit myös luoda ainutlaatuisen granaattikaulakorun. GLAMIRAn helpolla räätälöintikokemuksella voit luoda koruja, jotka ilmaisevat täydellisesti juuri sinua!