x
 
   
Sitriinikorut

Sitriini

Sitriinikiven keltainen värisävy on aiheutunut yhdistelmänä korkeaa painetta ja korkeaa lämpötilaa, kun se on koostunut mangaanista ja titaanista.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ

Sitriini

Sitriinikiven keltainen värisävy on aiheutunut yhdistelmänä korkeaa painetta ja korkeaa lämpötilaa, kun se on koostunut mangaanista ja titaanista. Sen väri vaihtelee pastellin keltaisesta tummemman ruskehtavan oranssiin. Koska se kuuluu kvartsi-perheeseen, jalokivi on harvinainen, puhdas ja kiiltävä rakenteeltaan. Vuosikausia se tunnettiin aurinkokivenä pohjautuen Kreikan ja Rooman aikaisiin uskomuksiin, missä kivi oli tunnettu auringon symboli. Sitriiniä löytyy ja sitä louhitaan Amerikassa, varsinkin mantereen eteläosassa mantereen: Brasiliassa ja Boliviassa. Se on Kaksosten horoskooppikivi ja marraskuun kuukausikivi.

GLAMIRA valitsee AAA laadun kiviä käytettäväksi sitriinikoruissa; korvakoruja, sormuksia, kaulakoruja ja riipuksia, renkaita, kihlasormuksia ja kalvosinnappeja ja kaikkia lasten koruja. Verkkokaupasta voit muokata valitsemasi korun sitriinillä kiinnittääksesi auringon loisteen asuusi. Kun se on asetettu erityisesti platinalle, hopealle ja valkokullalle, huomaat sen osoittavan kirkkaimman puolensa ja tällöin tunnet sen state-of-the-art tyylin.

Menestykseen ja vaurauteen liittyvänä kivenä, sitriini heijastaa auringon voimaa GLAMIRAn korumalleista. Naisille se luo tavan juhlistaa naiseuttaan sekä nykyaikaa samanaikaisesti. Erityislaatuinen sitriinikorvakorupari suo sinulle käyttäjänä ikuista nuoruuden auringonpaistetta! Tai sitriinikaulakoru taivaalta pudonneena täyttää sinun sisäistä voimaasi antiikin charmilla. Voit muokata universumin suurinta tähteä kohtuuhintaiseksi sitriinisormukseksi ja voit olla tähti missä ikinä oletkin. Mikään kauneus ei ole ollut näin edullista ja ilmiömäistä!