x
 
   
Amethyst Jewellery

Ametisti

Ametistikivi on puolijalokivi, joka loistaa eri väreissä vaalean violetista rikkaan purppuraan ja vihreään.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ

Ametisti

Ametistikivi on puolijalokivi, joka loistaa eri väreissä vaalean violetista rikkaan purppuraan ja vihreään. Sen väri johtuu rautaepäpuhtauksista sen kiderakenteessa. Jalokivi kuuluu kvartsikivien perheeseen. Vaikkakin se on löydetty ja sitä louhitaan runsaasti Minas Geraisin alueella Brasiliassa, kiveä voidaan myös louhia Madagaskarilla, Sri Lankassa ja jopa Itävallan Maissaussa. Lisäksi Ametisti on virallinen osavaltion jalokivi South Carolinassa.

Ametisti (nimi otettu kreikan sanasta "amethystos," joka tarkoittaa "päihtynyt") on ollut osa monia myyttejä ja uskomuksia, kuten kristittyjä, buddhalaisia ja kreikkalaisia mytologioita aina antiikin ajoista alkaen. Se on tunnettu sen parantavasta vaikutuksesta, kuvastaen rauhallisuutta ja raittiutta. Astrologisena käsitteenä, se on helmikuun kuukausikivi ja Kalojen kivi.

GLAMIRAlle laatu on ensimmäinen askel, joka otetaan luomisprosessissa. Siksi täällä GLAMIRAlla tarjotaan sinulle laadukkaita kiviä. GLAMIRAn valitsemat ametistit ovat AAA laatu ja niitä voidaan käyttää yhdistellen makusi mukaan korujen koristeina.

Koska sillä on niin rikas ja voimakas väri, joka vaihtelee valosta riippuen, Ametisti on yksi merkittävimmistä kivistä, joita on integroitu GLAMIRAn malleihin. Kuvittele ihmemaan koru, joka heijastaa uusia värejä mielialasi mukaan! Näin voit muokata koruja Ametisteilla GLAMIRAlla. Voit personoida ametistisormuksen kietomaan värikkään auran sormesi ympärille. Tai voit löytää ametistikaulakorun osoittamaan sydämesi pehmeyttä ympäröivälle maailmalle. Lämmin ja eeppinen suhde kiven ja GLAMIRAn korumallien välillä kertoo toisaalta mitä arvokkaimman sadun korviisi ametistikorvakorujen kautta! Yksin tai yhdessä muiden jalokivien kanssa, Ametistia voidaan käyttää GLAMIRAlla yhdistämään miesten kalvosimet. Ametistikalvosinnapit allekirjoittavat omalla olemuksellaan karismaa ja tyyliä. Kaiken kaikkiaan, saat selville, että tuohon jalokiveen on pakattu paljon taikaa ja viehätystä ja se on pakattu sinua varten!