x
 
   
ORANSSI SAFIIRI

ORANSSI SAFIIRI

Erityinen väri erikoisominaisuuksien parantamiseksi... Anna tämän viisauden, luovuuden ja aistillisuuden kiven pelata tärkeä rooli elämässäsi.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET

ORANSSI SAFIIRI

Oranssi Safiiri on erittäin voimakas kristalli kirjailijoille, laulajille ja taiteilijoille tai kaikille, jotka haluavat ilmaista syvimpiä tunteitaan, ajatuksiaan ja totuuksiaan luovimmalla tavalla. Se helpottaa jumalaista inspiraatiota ja ohjaa sinut tuodakseen hengellisen näkemyksesi todeksi. Oranssi Safiiri tihkuttaa elämänvoiman, joka myös parantaa seksuaalista energiaa ja halua, mikä lisää suuresti hedelmällisyyttäsi. Tämä kristalli on erittäin rauhoittava sydämelle ja mielelle. Se vapauttaa ei-toivottuja ajatuksianne ja kaikenlaisia henkisiä jännityksiänne. Se myös kannustaa mieltänne olemaan avoin elämän kauneudelle ja ihmeelle, tuomalla keveyttä ja onnea ja palauttamalla kehosi tasapainon ennalleen.
Oranssi Safiiri aktivoi ja puhdistaa toisen chakrasi. Se hallitsee energian virtausta ja tiedon virtausta kehostasi mielesi ja mielestäsi kehoosi. Se on hurmoksen, autuuden ja antautumisen kristalli. Se parantaa näkyvyyttä ja avaa mielesi inspiraationa, mikä parantaa kokemuksiasi ja kommunikaatiota. Se varmistaa, että luova ilmaisusi on sopusoinnussa sydämesi kanssa ja että ilmentymäsi palvelevat vain korkeimpaa hyvää.
Oranssi Safiiri tuo ilon, onnellisuuden ja ystävyyden energian. Se tuo enemmän iloa rakkauteen ja romantiikkaan sekä perheen yhteenkuuluvuuteen.