x
 
   
Tansaniittikorut

Tansaniitti

Tansaniitti on sininen versio zoisiitteihin kuuluvista vanadiiniä sisältävistä jalokivistä ja se koostuu kalsiumalumiinisilikaatista.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ

Tansaniitti

Tansaniitti on sininen versio zoisiitteihin kuuluvista vanadiiniä sisältävistä jalokivistä ja se koostuu kalsiumalumiinisilikaatista. Masai-paimenet löysivät sen ensi kerran vuonna 1967 Merelani Hillsin lähellä Arushan pohjoispuolelta Tansaniassa Afrikassa. Tämä kivi, joka on ollut ihmissilmiltä piilossa, muodostui miljoonia vuosia sitten metamorfista liuskeista, gneissistä ja kvartsiiteista. Alkuunsa se nimettiin "blue zoisite" - mutta se muutettiin pian sen jälkeen, koska nimi kuulostaa liian läheisesti englannin sanaa "suicide-itsemurha". Kiven löytömaa Tansania antoi nimensä kivelle. Mikä tekee tansaniittista erikoisen ja ainutlaatuisen on, että sitä löytyy vain yhdestä paikasta koko maailmassa. Lisäksi syvän sininen väri on toinen ominaisuus, joka erottaa sen muista jalokivistä; sen väri kulkee ultramariininsinisestä vaalean violetin-siniseen ja sillä on polykromaattinen rakenne, joka että tarkoittaa kivi näyttäytyy sinisenä, violettina tai ruskean-keltaisena riippuen katselukulmasta.

Asiantuntijat ylistävät innokkaasti sitä "2000-luvun jalokivenä" ja siitä on tullut yksi suosituimmista ja upeimmista kivistä. Vaikka kiven määrittelyprosessi on vielä kesken, on ilmeistä, että siinä yhdistyvät tahraton, mutta epäsovinnainen tyylikkyys ja se edustaa ikuisen kauneutta sekä luottamusta.

Glamira yhdistää tämä äskettäin löydetyn kauneuden ainutlaatuisiin korumalleihin luoden tansaniittikoruja. Vaikka jokainen kultaseppä voikin luoda omia laatukriteerejään kuvaamaan erilaisia tansaniitti-laatuja, ei ole olemassa tansaniitin arvosteluasteikkoa. Glamira takaa, että sen toimittamat tansaniittikivet ovat laadukkaita. Voit muokata mitä tahansa halutun korun tansaniitilla luodaksesi ainutlaatuisia tansaniittisormuksia, kaulakoruja, tansaniittikorvakoruja ja kalvosinnappeja. Tansaniitti lahjoittaa tuhlaavaisen värinsä sinulle tansaniitti kaulakorujen muodossa, joilla voit korostaa kauneuttasi ja tyyliäsi. Glamira tuo modernit ja ainutlaatuiset Glamiran suunnittelijoiden mallit Glamira suunnittelijoiden sekä ajatuksen yhdistellä jotain erityislaatuista. Täydellisesti leikatun tansaniitin lähes maaginen väri pukee juuri sinua ja kauneuttasi!