x
 
   
Savukvartsikorut

Savukvartsi

Savukvartsi luokitellaan puolijalokiviin, ja sen väri vaihtelee vaalean kellanruskeasta syvän harmahtavan mustaan.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET

Savukvartsi

Savukvartsi luokitellaan puolijalokiviin, ja sen väri vaihtelee vaalean kellanruskeasta syvän harmahtavan mustaan. Sen läpikuultavan yksilöllinen värin ansiosta, se voidaan yhdistää jokaiseen väriin ja metalliseokseen menettämättä sen hehkua savukvartsikoruissa.

Lisäksi se on saanut nimensä värinsä perusteella; se on johdettu kreikan sanasta "moroeis" (tumma) viitaten sen väriin, joka vaihtelee savuisen ruskeasta harmaaksi. Se käytettiin antiikin Rooman aikoina otsapannoissa, koska sen uskottiin suojaavan pahuudelta ja vahvistavan tahdonvoimaa. Sitä käytettiin myös kaunistamaan Egyptin pyramideja, patsaita ja muistomerkkejä. Nykyisin korumarkkinoilla se on yksi harvinaisimmista ja suosituimmista jalokivistä. Savukvartsikaivokset sijaitsevat pääosin Venäjällä, Brasiliassa, Zimbabwessa, Sveitsissä ja Espanjassa. Savukvartsi on Skotlannin kansallinen jalokivi ja sitä on pitkään pidetty siellä pyhänä kivenä. Se tunnetaan myös Vaaka-horoskooppimerkin kivenä.

GLAMIRA toimittaa savukvartsikiviä AAA laatuisina ainoastaan valituista lähteistä ja antaa sille paikkansa muiden jalokivien joukossa. Harvinaista kiveä käytetään ainutlaatuisissa GLAMIRAn malleissa, jotka odottavat sinun löytämistäsi! Savukvartsisormuksella voit luoda tyylin, joka ei koskaan mene pois muodista. Koska siihen liittyy vaurautta, kauneutta ja eleganssia, voit muokata siitä savukvartsi kaulakorun ja huomaat, kuinka se mukautuu tyylisi. Tai voit yhdenmukaistaa sumuisia savukvartsin sävyjä kullalla tai hopealla ja paljastaa parin savukvartsikorvakoruja. Valitsitpa miten vain, GLAMIRAlla et voi valita väärin!