x
 
   

Musta timantti

Musta timantti, jalokiviperheen jäsen, on väriltään syvän musta erikoisesta monikiteisestä rakenteestaan johtuen (yhdistelmä grafiittia, hiiltä ja erilaisia metalliyhdisteitä).

 

Musta timantti, jalokiviperheen jäsen, on väriltään syvän musta erikoisesta monikiteisestä rakenteestaan johtuen (yhdistelmä grafiittia, hiiltä ja erilaisia metalliyhdisteitä). Myös nimellä "Carbonado" kutsuttu musta timantti on rakenteeltaan vaikeasti hiottava ja kiillotettava. Siksipä se tarvitsee enemmän huomiota ja huolenpitoa, kun se muutetaan mustaksi timanttikoruksi. Nykypäivän korumarkkinoilla lähes kaikki mustat timantit saavat värinsä säteilyttämällä tai muilla käsittelyillä. Syvän ja kylläisen mustan värinsä kauneuden ansiosta, luonnolliset mustat timantit ovat harvinaista ja kalliita. Kun tarkastellaan mustan timantin historiaa, 67,5 Musta Orlov on tunnetuin esimerkki, johon voit törmätä. Tämä valtava musta timantti tunnetaan myös nimellä "The Eye of Brahma".
Musta timanttikihlasormukset
Paitsi kokonsa, siitä tekee myös erityisen se, että sen uskotaan olevan kirottu, koska se poistettiin hindu-temppelistä Intiassa. Kuitenkin, kun se päätyi venäläisen prinsessan käsiin ja se muotoiltiin uudelleen, uskotaan että kiven kirous kääntyi päinvastaiseksi.Siinä missä säteilytyksille ja muille käsittelyille altistettuja mustia timantteja toimitetaan Intiasta, GLAMIRA käyttää vain hyvin korkea laatuisia kiviä, joita saadaan harvoista luonnollisten mustien timanttien kaivoksista. Lisäksi GLAMIRA pitää huolta siitä, että ne ovat konfliktivapaita timantteja ja että ne täyttävät GLAMIRA laatuvaatimukset. GLAMIRAlla korut syntyvät hyödyntämällä mustan dramaattisuutta ja sinulle annetaan mahdollisuus yhdistää valitsemaasi taideteoksen mustan timantin kimallus, esimerkkinä musta timanttisormus.
Musta timanttikaulakorut
Usein sitä yhdistellään valkoisien timanttien kanssa korostamaan valkoisen kirkkautta valkoista ja mustan rikkautta. Tämä tarkoittaa, että voit muokata sormuksia täydellisiksi mustavalkoisiksi timanttisormuksiksi. Tai voit pitää paria mustia timanttikorvakoruja korostamassa ylväyttäsi sekä omanarvontuntoasi.. Toisaalta, mustaa timantti käytetään myös miesten koruissa, sillä mustaa pidetään miehen värinä. GLAMIRA suunnittelee miesten mustia timanttisormuksia ja kalvosinnappeja, joita voidaan myös yhdistellä muiden kivien, kuten onyxien kanssa, korostamaan miehen karismaa ja viileää tyyliä!
Musta timanttikorvakorut
SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ