x
 
   
Akvamariinikorut

Akvamariini

Akvamariinikivi (nimi on peräisin latinasta sanoista "aqua" (vesi) ja "mare '(meri)) tunnetaan nimellä "jalokivien kuningas". Kuten sen nimikin vihjaa, jalokiven väri on vaalean merensininen.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ

Akvamariini

Akvamariinikivi (nimi on peräisin latinasta sanoista "aqua" (vesi) ja "mare '(meri)) tunnetaan nimellä "jalokivien kuningas". Kuten sen nimikin vihjaa, jalokiven väri on vaalean merensininen. Luokiteltuna puolijalokiviin ja berylli-perheeseen, Akvamariinia on pääasiassa löydetty Etelä-Amerikan maista. Viime aikoina, tosin hyvin satunnaisesti, on sensaatiomaisen suuria akvamariinikristalleja tullut esiin Brasiliassa.

Kivi kestää heikosti lämpöä eikä sitä pidä altistaa liialle lämmölle, jotta se säilyttäisi kauniin sininen värisävynsä kirkkauden, josta se on kuuluisa ja suosittu. Värinsä lisäksi, sillä on erityinen rakenne, joka heijastaa täydellisesti sekä luonnollista että keinovaloa. Kuten monet muutkin jalokivet, myös se ollut mukana legendoissa ja myyteissä, jotka liittyvät veteen ja merenneitoihin. Lisäksi astrologisena käsitteenä, se on maaliskuun kuukausikivi ja Vesimiehen kivi.

GLAMIRA tukee tätä ainutlaatuista värisävyä erityisesti kuvioiduilla aquamariinikoruilla. Valitsemalla akvamariineja vain AAA laatuisina, GLAMIRA tarjoaa sinulle mahdollisuuden tuntea veden voima useissa eri akvamariinin sävyissä vaaleanvihreästä voimakkaaseen siniseen. Jos käännät korvasi akvamariinikorvakoruille, voit kuulla merenneitojen laulavan äänekkäästi! GLAMIRA suunnittelee merimaailman, johon voit sukeltaa syvälle ja löytää uniikkeja koruja. Anna pisaroiden muuttua yksittäisiksi akvamariiniriipuksiksi kaulassasi tai löydä akvamariinisormukset, joihin on yhdistelty muita jalokiviä, piilotettuna sinua varten mystiseen arkkuun syvällä meren pohjassa... Täällä on maa, jossa voit muokata akvamariinia mihin tahansa muotoiluun tuntien samalla elämäsi ja kehosi tuoreuden! Täällä voit kirjoittaa oman myyttisi!