x
 
   
Vihreä turmaliini -korut

Vihrea turmaliini

Puolijalokiviin luokiteltu vihreä turmaliini (verdeliitti) kuuluu borosilikaattien perheeseen erittäin monimutkaisen rakenteensa ansiosta.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ

Vihrea turmaliini

Puolijalokiviin luokiteltu vihreä turmaliini (verdeliitti) kuuluu borosilikaattien perheeseen erittäin monimutkaisen rakenteensa ansiosta. Monimutkaisen rakenteensa ansiosta tästä jalokivestä, vihreästä turmaliinista, on olemassa lähes loputon määrä eri variaatiota ja värejä riippuen siitä, missä se on kehittynyt. Sen arvokas vihreä väri aiheutuu sen rakenteessa olevasta kromista. Kiven väri, joka vaihtelee kellertävän vihreästä, oliivinvihreään ja ruskehtavan vihreään, on erittäin kaunis ja samankaltainen kuin smaragdilla, joka on yksi "Isosta Neljästä" yhdesssä timantin, rubiinini ja safiirin kanssa. Sen nimi Verdelite on peräisin latinan sanasta "viridis" (vihreä) ja Kreikan päätteestä "lith" (kivi). Suuret kiven löydökset sijaitsevat Brasiliassa, Namibiassa, Nigeriassa, Mosambikissa, Pakistanissa ja Afganistanissa.

Vihreä turmaliini löytyy historiasta sen kyvyn ansiosta tulla sähköisesti varatuksi yksinkertaisesti kuumentamalla tai hankaamalla sitä. Tämä ominaisuus mahdollistaa pölyn tai paperinpalasten houkuttelun ja tätä mielenkiintoista ja hyödyllistä ominaisuutta hollantilaiset kauppiaat hyödynsivät 1700-luvulla vetääkseen tuhkia putkista. Siksi sitä on kutsuttu nimellä Aschentrekker eli "tuhkanvedin." Uskottiin, että vihreä turmaliini on enkeli Nemamiahin, arkkienkelin kivi. Se tunnettiin myös kyvystään vahvistaa hermostoa ja poistaa negatiivisia energioita kehosta, jos sitä pidettiin niin lähellä kuin mahdollista sydänchakran aluetta. Se on Kauriin kivi ja elokuun kuukausikivi eläinradan kuukausikiviluettelossa.

GLAMIRA toimittaa vihreää turmaliinia AAA laatuisena. Korkea laatu on avainsana GLAMIRAlle valitessaan kiviä käytettäväksi vihreissä turmaliinikoruissa. Uniikkimallisia sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja ja riipuksia sekä kalvosinnappeja, jotka on taottu puhtaiksi ja vihreään turmaliiniin yhdistettynä keräävät luonnon paistetta! Pitämällä ylläsi riipusta tai ihanaa vihreää turmaliinisormusta tästä kivestä valmistettuna, pidät energiaa lähellä sydäntäsi ja tunnet kevään lämmön. GLAMIRA myös kutsuu sinut mukauttamaan paria vihreä turmaliinikorvakoruja kultaan tai hopeaan asetettuna kuljettamaan kiven kaunista värähtelyä, joka stimuloi onnea ja elämäniloa! Tai voit suunnitella erityisen vihreä turmaliinikaulakorun ja saat enkeli Nemamiahin räpyttelemään kuutta siipeään ympärilläsi. Muokkaa korujasi GLAMIRAlla ja tunne autuus ja taikuus sydämessäsi!