x
 
   
Swarovskin kristalleilla koristellut korut

Kristalli swarovski

Swarovski on pieni kristallipala, joka on muodostunut, kun lasia ja piioksidijauhetta sulatetaan yhteen, leikataan sileiksi ja jyrkiksi muodoiksi korkealla teknologialla.

SINULLE SUOSITELTAVAT TUOTTEET
boderNÄYTÄ LISÄÄ

Kristalli swarovski

Swarovski on pieni kristallipala, joka on muodostunut, kun lasia ja piioksidijauhetta sulatetaan yhteen, leikataan sileiksi ja jyrkiksi muodoiksi korkealla teknologialla. Kiteet yleensä pinnoitetaan koko niiden pinnalta, mikä antaa niille simuloitua timanttien hohtoa. Sen lisäksi, että ne ovat kirkkaita, puhdasrakenteisia ja laadultaan virheettömiä, ne erottuvat muista tuotteista niiden erityisen leikkausjäljen vuoksi, joka antaa niille timanttia muistuttavan kiiltävän pinnan sen altistuessa valolle. Nämä ovat ihmisen tekemiä jalokiviä tarkkuusleikattuja, kauniita, laadukkaita lyijylasi-kiteitä, jotka sisältävät kvartsia, hiekkaa ja mineraaleja. Swarovskin kristallit ovat erikoistuneen valmistusprosessin lopputuotteita ja ne heijastavat spektrimäistä loistetta. Valmistuksessa on tähdätty täydelliseen laatuun, väriin, kokoon ja muotoon ja Swarovski erottuukin yhdistelemällä käyttämiään materiaaleja ja lisäämällä niihin uuden loisteliaisuuden ulottuvuuden.

GLAMIRA antaa sijan tumman sinisille, vihreille, punaisille ja läpinäkymättömille malleille Swarovski-korumallistossaan korvakoruja, kaulakoruja, sormuksia, rannerenkaita, kalvosinnappeja ja muita malleja. Voit yhdistää mitä tahansa Swarovskin väriä muiden jalo- ja puolijalokivien kanssa, asettaaa sen kulta tai hopea varteen ja luoda Swarovski-sormuksen. Lisäksi voit nauttia muuttamalla rannekorun yksityiskohtia kuten haluat ja lopputulos on ainutkertainen Swarovski-rannekoru itsellesi tai jollekin erityiselle. Voit tuoda esiin kristallien arvokkaan värin ja kauneuden räätälöidyillä Swarovski-korvakoruilla. Personointimahdollisuudella GLAMIRA herättää sinussa sisäisen luovuutesi!