Ladataan...

KEITÄ OLEMME?

Ensimmäinen myymälä perustettiin vuonna 1999 Saksassa sijaitsevaan Heilbronniin, joka on edelleen konttoreidensa pääkonttori. Kahdeksan vuoden menestyksekkään kokemuksensa kanssa kehittyneessä koruteollisuudessa, yritys on käynyt läpi merkittäviä liiketoimintamuutoksia kehittääkseen tarjontaansa ja laajentamalla asiakaskuntaansa. Kehittynyt pienestä koruyrityksestä yhdeksi Euroopan korusektorin avainpelaajaksi. GLAMIRA kauppanimi perustettiin vuonna 2011. Vuoden 2011 loppuun mennessä GLAMIRA edistyi erinomaisesti Ison-Britannian ja Espanjan markkinoilla Saksan lisäksi.

Vuonna 2012 GLAMIRA aloitti suunnittelemaan ja kehittämään omia tuotteitaan. Strategian muutos mahdollisti aktiivisen pääsyn kansainväliselle areenalle. Samana vuonna GLAMIRA aloitti kaupankäynnin Itävallassa ja Sveitsissä. Vuonna 2013 yhtiö jatkoi onnistuneesti kasvuaan kansainvälisillä markkinoilla lisäämällä Suomen, Italian, Tanskan, Ruotsin ja Ranskan kasvavaan portfolioonsa.

Vuoden 2014 aikana GLAMIRA vahvisti yritysrakennettaan, joka mahdollisti liiketoiminnan pääsyn Länsi-Euroopan markkinoille ja kehittyi nopeasti Euroopan keskeisillä markkinoilla. Vuonna 2016 GLAMIRA jatkoi liiketoimintansa laajentamista Itä-Euroopan ja Kaukoidän markkinoilla Yhdysvaltojen, Tyynenmeren ja Etelä-Amerikan lisäksi.

"Vuonna 2020 GLAMIRA on jalokivikaupan pioneeri tomittaen yli 65 maahan. GLAMIRALLA on toimipaikat 8 eri maassa, jotka ovat Saksa, Sveitsi, USA, UK, Norja Australia, Bulgaria ja Turkki. "

Me Glamirana työskentelemme väsymättä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, sekä ammattimaisesti, että tehokkaasti - sen arvojen mukaisesti, jotka ovat rehellisyys ja luottamus. GLAMIRA on kehittänyt maailmanluokan sähköisen kaupankäynnin infrastruktuurin, joka helpottaa nykypäivän globaalien kuluttajien tarpeita tarjoamalla käyttäjilleen nopean ja laadukkaan palvelun käyttämällä uusinta teknologiaa.

https://www.glamira.fi/glamira-maailmanlaajuisesti/