Ladataan...

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa siitä, kun tilauksesi on toimitettu. Sinun on lähetettävä peruuttamis ilmoituksesimeille kirjallisesti (eli kirjeitse, sähköpostitse tai faksilla). Jos haluat taata, että peruutus tapahtuu tietyn ajan kuluessa, sinun on joko lähetettävä ilmoitus tai palautettava tavarat 14 päivän kuluessa.

Peruutus on osoitettava:

GLAMIRA.fi
GLMR EOOD
bul. Andrey Lyapchev №1A
Sofia 1756, Bulgaria

Faksi: 07131/39419-19
Sähköposti: palvelu@glamira.fi

Peruuttamisen seuraukset:

Jos peruuttaminen onnistuu, kummankin osapuolen toimittamat tavarat, palvelut tai rahat palautetaan ja kaikki mahdollisesti kertyneet varat vapautetaan. Jos tavara on vahingoittunut toimituksen jälkeen, asiakkaan on maksettava korvaus. Jotta vältyt vahingonkorvauksen maksamiselta, suosittelemme, ettet käytä tavaroita millään tavalla, joka voi heikentää niiden arvoa. Jos sinulla on korvauksia tuotteen vahingoittumisen vuoksi, se vähennetään takaisin maksettavasta summasta.

Peruuttamisoikeus ei koske alla mainittuja tavaroita:

Tuotteet, jotka on valmistettu asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai jotka on räätälöity asiakkaan erityisvaatimuksiin, tavarat, jotka eivät ole sopivia lähetettäväksi niiden tilan vuoksi, tavarat, jotka voivat vaurioitua helposti, ja tavarat, joiden käytettävyysaika on päättynyt.