Ladataan...

Hinnoittelukäytännöt

Hinnoittelukäytäntömme heijastavat tavoitettamme tarjota markkinoiden parhaat hinnat ja korkealaatuiset tuotteet. GLAMIRA on ylpeä tuotteistaan ja tarjoaa laajan valikoiman designeja ja muokkausmahdollisuuksia. Tavoitteenamme on pitää hintamme niin alhaisina kuin mahdollista, tinkimättä kuitenkaan tuotteidemme laadusta.

GLAMIRA toimii verkossa. Näin vältämme turhat kulut. Monet kivijalkaliikkeet joutuvat maksamaan korkeita kuluja toiminnastaan.

Miten pidämme hintamme alhaisina?

  • Vakiintunut asema korualalla - Kahden vuosikymmenen taustamme korujen verkkokaupassa on opettanut meidät hallinnoimaan kuluja kaikilla tasoilla.

  • Suoraan tuottajilta - Kaikki jalokivet ja korut. Jokainen vaihe tyypillisessä vähittäismyynnissä lisää oman osansa tuotteen lopulliseen hintaan. Me olemme valmistaja, eli huolehdimme kaikista prosessin vaiheista, ensimmäisestä kynän kosketuksesta paperille tuotteen lähetille ojentamiseen saakka. Koska emme tarvitse jälleenmyyjiä, maahantuojia, tukkukauppiaita tai kivijalkakauppoja, voimme tarjota asiakkaillemme mittavat säästöt.

  • Pitkäaikainen yhteistyö luotettavien toimittajien kanssa - Parhaiden tuottajien löytäminen ja hyvien suhteiden säilyttäminen toimittajiin mahdollistaa tuotantokuluissa säästämisen, jonka ansiosta lopulliset hintamme ovat kohtuullisia. Vakiinnutettujen, pitkäaikaisten suhteidemme korkealaatuisimpien raaka-aineiden tuottajiin ansiosta voimme tarjota markkinoiden parhaat hinnat.

  • Verkossa toimimisen edut - Säästämme tila-, ylläpito ja työvoimakuluissa, jotka olisivat välttämättömiä kivijalkaliikkeelle, jotka heijastuisivat tuotteiden lopulliseen hintaan.

  • Ei varastoja - Saat mitä haluat, et mitä meillä on - Koska valmistamme jokaisen tilauksen alusta lähtien toiveidesi mukaisesti, voimme käyttää materiaaleja järkevästi ja säästää varastokuluissa, sillä meillä ei ole varastoa. Voimme tarjota parhaan hinnan juuri sinun budjettiisi, ja samalla tarjota useita vaihtoehtoja esimerkiksi metalleista, kivistä, karaatista ja koosta.

    Panostamme paljon pyrkiessämme tarjoamaan asiakkaillemme sekä parhaita hintoja että laadukkaita tuotteita. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi emme voi tuottaa useita tuotteita vertailutarkoituksiin asiakkaitamme varten. Vertailu ostoksissa GLAMIRA pidättää oikeuden peruuttaa yhden tai useamman kohteen tilauksesta.

  • Sisäiset asiantuntijat - suunnittelijat, jalokiviasiantuntijat, koruasiantuntijat, jotka tutkivat materiaalit ja niidenlaadun (metallit & kivet), luovat uusia designeja ja valmistavat ne yhden toimijan alaisuudessa, minkä avulla voidaan välttää ylimääräiset toimintakustannukset.

  • Ei piilotettuja maksuja - Sinä voit muokata tuotteesi mieleiseksesi valitsemalla jokaisen yksityiskohdan itse. Emme lisää turhia maksuja tuotteesi hintaan, joten maksat vain siitä mitä saat.

Klikkaa tästä, jos haluat tietää lisää eettisistä hankintaperiaatteistamme.